Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; [πάγωμα της γης]


Κάθε κάποια εκατομμύρια χρόνια η γη παγώνει. Τι θα συμβεί τότε; Οι «ειδικοί» θα μας το πουν με ευκολία!

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

8 ἀπαντήσεις στὸ Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; [πάγωμα της γης]

  1. Ὁ/ἡ Ήρα Μητροπούλου γράφει:

    Στην Γη υπάρχουν τα σημάδια από την τριβή των πάγων των παγετώνων επάνω στους βράχους, οι λιθώνες , τα διατηρημένα στην Σιβηρία μαμμουθ κλπ. Ολα δειχνουν ότι εποχές παγετώνων υπήρξαν οπωσδήποτε. Σε επερίπτωση χιονόμπαλας ούτε ανθρωπος θα μπορουσε να επιβιώσει. Τωρα τα αλλα ποιος τα εγραψε; Φαίνεται ότι αυτος που τα εγραψε θα ειχε συγκολλησει κειμενο που αναφέρονταν σε μερικη παγοποίηση της Γης και στην αρχη θα επαιρνε εισαγωγη απο κειμενο για την ολική παγοποίηση….Αυτα βεβαια δεν πρεπει να δίνουν λαβή για να κοροιδευουμε τους ειδικούς. Αυτοο συνολικλα μοιάζει με εκθεση ανεπίδεκτου μαθητή. Μαλλον φανταζοταν ότι θα υπηρχαν μέρη όπου θα ειχε παγετο μεν αλλα σε επιπεδο τωρινων χειμωνων,

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aaatosmihalis γράφει:

      Ως συνήθως τα άρθρα αντιγράφονται ή μεταφράζονται βιαστικά [συνήθως από ημιμαθείς κακοπληρωμένους υπάλληλους] και έχουν τραγικά γραμματικά και εννοιολογικά λάθη. Επιπλέον ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ τα άτομα που βάζουν πηγές.
      Παρά ταύτα όμως η ηλιθιότητα των “ειδικών” είναι αποδεδειγμένη. Το τελευταίο κατόρθωμα των “ειδικών επιστημόνων” ήταν η ιδέα να χτιστεί στους ωκεανούς ένα υποβρύχιο τείχος ύψους 300 μέτρων για να εμποδιστεί το λιώσιμο των πάγων.

      Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Ήρα Μητροπούλου γράφει:

    Δεν μας ειπατε απο ποιανού κειμενο (προσωπο) πάρθηκε το ανωτέρω. Πηγη.

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ Ηρα Μητροπούλου γράφει:

    Αυτός δεν πρεπει να ειναι κανονικός ειδικός. Παπαγαλος δημοσιοκαφρος μάλλον. Κανένας ειδικος δεν λεει τετοιες ανοησιες. Τωρα τα υπολοιπα με νομους κλπ. έχουν και πολιτικοοικονομικο υποβαθρο. Αλλα μην καταδικαζουμε την επιστημη και τους ειδικούς συλληβδην. Οι ειδικοι άλλωστε πήγαν τον ανθρωπο σοτ Φεγγαρι, για να μην πούμε τοσα και τοσα θαυματα της μηχανικης και της επιστημης.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aaatosmihalis γράφει:

      Φυσικά δεν καταδικάζουμε την επιστήμη και τους πραγματικούς ειδικούς οι οποίοι δεν θα βγουν να πουν ποτέ τίποτα. Καταδικάζουμε όμως τους ανεγκέφαλους που “παίζουν” με αυτήν και μας έχουν φέρει σε μία πραγματικά επικίνδυνη κατάσταση. Εδώ και δύο αιώνες θα μπορούσαν να έχουν αναπτυχθεί καταπληκτικές τεχνολογίες παραγωγής ρεύματος και ακόμα παιδευόμαστε με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά.

      Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ Ηρα Μητροπούλου γράφει:

        Υπάρχουν τεχνολογίες θαυμαστές. Αλλα δνε προβαλλονται αν δνε αποφέρουν τρελα λεφτά σε καποιους. Θαβονται. Η ΝΑΣΑ πχ εχει κανει χιλιαδες εφευρεσεις, απο τις οποιες λιγες μόνο έχουν επιτραπει για μαζικη χρηση απο οσους έχουν κέρδος απο παλιοτερες τεχνολογιες..

        Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.