Η «Απόκρυφη είδηση»


Εκτός από τα «απόκρυφα ευαγγέλια» υπάρχουν και οι απόκρυφες ειδήσεις, οι ειδήσεις που λίγοι τις γνωρίζουν ενώ δεν θεωρούνται ανακοινώσιμες στο ευρύ κοινό, πόσο μάλλον όταν αυτές δεν περιποιούν τιμή για τη χώρα και την κυβέρνηση της. Μία απ αυτές είναι η παρακάτω:

Κυκλοφόρησε σήμερα (3/5/2022) η ανανεωμένη λίστα των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα (RSF), για το 2022, για την Ελευθερία του Τύπου, όπου φαίνεται ότι η Ελλάδα κατρακύλησε 38 θέσεις (!!!) και από την 70η θέση βρέθηκε στην 108η. Θέση κάθε άλλο παρά τιμητική για τη χώρα μας, αφού ό,τι γίνεται σχετικά με τη δραστηριότητα των ΜΜΕ παρακολουθούνται και από άλλους εκτός από τους οπαδοποιημένους Έλληνες.

Γνωρίζουν και άλλοι εκτός Ελλάδας, ότι με λίστες Πέτσα, με παρακολουθήσεις δημοσιογράφων από την ΕΥΠ, με διώξεις δημοσιογράφων, με ανεξιχνίαστες δολοφονίες δημοσιογράφων, με όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας να είναι φιλοκυβερνητικά, με λογοκρισίες, με αποκρύψεις ειδήσεων, με ασκούμενη τρομοκρατία (σχετικά με τον covid-19), κάθε άλλο παρά αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση μας παρέχουν τα ημέτερα συστημικά ΜΜΕ.

Στη φετινή έκθεση του World Press Freedom, έκθεση που αξιολογεί την κατάσταση της δημοσιογραφίας σε 180 χώρες, παρατηρείται αύξηση του αριθμού των ΜΜΕ που ακολουθούν το «μοντέλο του Fox News».

Δεν χρειάζεται να πούμε ποιο είναι το ελληνικό κανάλι που μοιάζει με το Fox News, έτσι; Άκρως φιλοκυβερνητικό και άκρως συντηρητικό.

Ποια Γουϊάνα (34) ποια Γκάνα (60) ποια Γκάμπια (50) ποιο Μπουρούντι (107) που φιγουράρουν στη λίστα πάνω από την Ελλάδα (108)!!!!!

(Στην παρένθεση η σειρά κατάταξης)

Τουλάχιστον μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε σε καλύτερη θέση από Τουρκία (149), Αφγανιστάν (156) και Κολομβία (145)

Άντε και εις ανώτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως για την υπόθεση Πισπιρίγκου παράπονο δεν έχουμε.Πλήρης και καθημερινή ενημέρωση εδώ και ένα μήνα για το μείζον αυτό εθνικό θέμα.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.