Έκδηλη ανησυχία για το εκλογικό αποτέλεσμα της Ιταλίας.


 «ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ»

Όπως πληροφορούμαστε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε., Από το 1957 που ιδρύθηκε, η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρει οφέλη στους πολίτες της καθώς εργάζεται συνεχώς για την ειρήνη και την ευημερία. Συμβάλλει στην προστασία των βασικών πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών μας δικαιωμάτων (Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση. 92C όπως αναφέρεται στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων της 29/7/1992).

Η Ένωση βασίζεται, στις αξίες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ισότητας, του κράτους δικαίου και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Οι αξίες αυτές, που συνοψίζονται στο άρθρο I-2, είναι κοινές για τα κράτη μέλη. Επιπλέον, οι κοινωνίες των κρατών μελών χαρακτηρίζονται από τον πλουραλισμό, την ανοχή, τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την απαγόρευση των διακρίσεων. Οι αξίες αυτές παίζουν σημαντικό ρόλο, κυρίως σε δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πρώτον, ο σεβασμός των αξιών αυτών αποτελεί προϋπόθεση για κάθε προσχώρηση νέου κράτους μέλους στην Ένωση σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται στο άρθρο I-57. Δεύτερον, η μη τήρηση των αξιών αυτών μπορεί να οδηγήσει στην κατάργηση των δικαιωμάτων συμμετοχής ενός κράτους μέλους στην Ένωση (άρθρο I-58).

Σε σχέση με τα ήδη ισχύοντα, η Συνέλευση συμπεριέλαβε νέες αξίες, κυρίως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ισότητα καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοινωνιών των κρατών μελών όπως αναφέρθηκε πιο πάνω”.

ΕΡΩΤΗΜΑ:

Μπορεί κάποιος από τους πολιτικούς μας που έχουν κυβερνήσει τη χώρα μας (Δεξιοί, Αριστεροί, Σοσιαλιστές, και λοιπές αποχρώσεις) ή κάποιοι από τους «συμμάχους μας» που επικαλούνται οι αιθεροβάμονες πολιτικοί μας, να μας πουν αν ισχύουν οι παραπάνω αξίες και πως εφαρμόζονται;;;;

Οι καλοπληρωμένοι  ομφαλοσκόποι και καρεκλοκένταυροι «αξιωματούχοι» της Ε.Ε. που ήδη έχουν αποδειχτεί παντελώς ανίκανοι έχουν να επιδείξουν κάτι θετικό της θητείας τους;;;

Έχουν διαβάσει την ιδρυτική διακήρυξη της Ε.Ε. για να την εφαρμόσουν;;;

Έχουν καταλάβει ότι η Γερμανία εξακολουθεί την πολιτική της Αρείας Φυλής με συγκαλυμμένο «δημοκρατικό» μανδύα με πρόθεση την εξαθλίωση των πολιτών της Ε.Ε. για δικό της όφελος;;; 

Εμείς σαν απλοί πολίτες της Ε.Ε. έχουμε καταλάβει ότι τα ελλείμματα των χωρών του ευρωπαϊκού νότου αποτελούν τα πλεονάσματα της γερμανικής οικονομίας.

Ας μην απορούν λοιπόν η κάθε Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και λοιποί «αξιωματούχοι» της Ε.Ε. για την στροφή των πολιτών της Ε.Ε. (Ουγγαρία, Σουηδία, Ιταλία και έπεται συνέχεια) σε ιδεολογίες ακρο-μεσο-δεξιές που υπόσχονται στήριξη των εθνικών τους συμφερόντων απέναντι στην ασυδοσία των «ισχυρών»..

Κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι και τότε…………………

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.