Η …ρόμπα του Ρομπόπουλου “ξεκουμπώθηκε” κι άλλο!


Τον θυμάστε τον απίθανο αυτόν τύπο τον Θ. Ρομπόπουλο, βουλευτή Θεσσαλονίκης, που το έπαιζε επαναστάτης κατά του Μεσοπρόθεσμου;

Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος πριν λίγα λεπτά σε δηλώσεις του στον Real FM, έγινε μεγαλύτερη …ρόμπα απ’ότι ήταν μέχρι τώρα!

Εκτός του ότι φάνηκε πως δεν κατάλαβε ότι το μεσοπρόθεσμο που θα μας έσωζε απ’την χρεοκοπία απέτυχε παταγωδώς, δεν έσωσε κανέναν αλλά ακόμη μιλάμε για περίπτωση χρεοκοπίας της χώρας και μάλιστα ανεξέλεγκτη, δήλωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι είναι προτιμότερο να πτωχεύσουν όλοι οι Έλληνες παρά η χώρα, σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή, να πεινάει ο λαός αλλά το κράτος να συνεχίσει να πληρώνει τους δανειστές!!!

κι έχει και συνέχεια…

Είπε φυσικά ότι έχει καθήκον να στηρίξει αυτήν την κυβέρνηση και να μην παραιτηθεί, αλλά με κυνικότητα και θράσος παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση είναι όμηρος της τρόικας και ουσιαστικά όλες οι αποφάσεις παίρνονται από άλλους…

Πολύ όμως τον λυπήθηκα όταν είπε ότι οι βουλευτές δεν μπορούν να κάνουν και πολλά!

Κι αυτοί η ρόμπα η ξεκούμπωτη συνεχίζει να είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, ενώ όταν λέμε ότι η κυβέρνηση είναι κατοχική εμείς γινόμαστε ακραίοι!!!!

Αν δεν παίρνουν οι Έλληνες βουλευτές τς αποφάσεις κε Ρομπόπουλε να πατε σπίτια σας να μην σας πληρώνουμε γέλοια υπαλληλάκια!!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

5 ἀπαντήσεις στὸ Η …ρόμπα του Ρομπόπουλου “ξεκουμπώθηκε” κι άλλο!

  1. Ὁ/ἡ Dimitris γράφει:

    Όλα τα βόδια στη Βουλή

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Ο Πειραιώτης γράφει:

    Μέχρι και Ήρωα τον είχαμε κάνει…. Κρίμα !!!

    Εάν ο βουλευτής δεν έχει γνώμη στο κ(υ)νοβούλιο είναι περιττό να τούς έχουμε, τι το ποιο εύκολο να αντικατασταθούν με ένα πληκτρολόγιο !!!

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      Ναι η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είχα πέσει στην παγίδα το καλοκαίρι με το Μεσοπρόθεσμο και έγραφα υπέρ του… Αλλά όπως λένε αν με κοροϊδέψεις μία φορά ντροπή σ’ εσένα, αν με κοροϊδέψεις δύο φορές τότε ντροπή σ’ εμένα! Κι αυτόν τον ρόμπα δεν θα επιτρέψω άλλη φορά να με κοροϊδέψει

      Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ γράφει:

    Λογω προηγουμενης δουλειας (ιδιωτικος τομεας για να μη παρεξηγησει κανεις,τωρα ειμαι ανεργος) ετυχε να τον γνωρισω το μαλακα.
    Που λετε….ειχε και την απαιτηση ο τυπος να τον γνωριζω…
    Ειχε ερθει για safari ψηφου λοιπον.Με υφος μου ειπε “Ρε μικρε ξερεις ποιος ειμαι γω;;;;” κατοπιν ερωτησης μου προς αυτον “Παρακαλω κυριε πως μπορω να σας βοηθησω” χωρις να εχει προηγηθει κατι.
    “ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΘΕΟΥ” σκεφτηκα αμεσως…(οπως ολοι τους στην τελικη και δυστυχως σε μεγαλο ποσοστο του καθημερινου ανθρωπου)
    Τελειωνοντας το safari του και εξερχομενος μου αφησε και ενα διαφημιστικο προεκλογικο και μου λεει “Να ποιος ειμαι”.
    Τετοιους λοιπον ανθρωπους ψηφιζει μεγαλο ποσοστο της κοινωνιας και παμε κατα διαολου.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ ΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ

      “ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Η ΝΑ ΤΟ ΤΥΛΙΞΩ ΠΑΚΕΤΟ”

      ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ¨ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΜΕ

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.