Προκλητικοί και κιτς για άλλη μια φορά οι γυφτοσκοπιανοί…!!!


Για ακόμα μια χρονιά οι παρευρισκόμενοι στο καρναβάλι της μικρής πόλης Βέβτσανη στα Σκόπια είχαν την ευκαιρία να… «θαυμάσουν» το θράσος των Σκοπιανών εναντίον της χώρας μας.

Δείτε την απίστευτη πρόκληση των γυφτοσκοπιανών μια και είναι μόνο για τα καρναβάλια οι άνθρωποι…

Πολύ θα ήθελαν την κηδεία της Ελλάδος οι καραγκιοζηδες οι Σκοπιανοί που διακρίνονται στην φώτο …γραφικοί και κιτς για άλλη μια φορά

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Προκλητικοί και κιτς για άλλη μια φορά οι γυφτοσκοπιανοί…!!!

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Όταν θα τους αρχίσουν στο κυνήγι οι Αλβανοί θα φοράνε όλοι το κόκκινο βρακάκι που φοράει ο πουστρίγκος μπόζο στην πρώτη φωτό.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ GEO γράφει:

    Ειπαμε ,ο ξεπεσμος ορια δεν εχει.
    Αυτα τα καρναβαλια τα ειπαν οτι ειναι “μακεδονες” κι εχουν σαλταρει στην κυριολεξια .
    Η πολη Βεβτσανη ,η ομιλια “ντα ,γκουβορι ,νεζναμ” με αυτες τις προυποθεσεις ειναι δυνατον να μην σαλταρεις ;Ουτε οι ιδιοι το πιστευουν .Αλλα οταν τους χρησιμοποιησουν οσο χρειαζεται ,οπως τωρα που ξεφτιλιζουν την χωρα μας και οπως παλαιοτερα με παρελασεις με περικεφαλαίες και ακοντια,θα τους δωσουν τροφη στον μεγαλο φιδι που λεγεται Αλβανια .Τοτε ομως θα πρεπει να κλεισουμε τα συνορα κι αν δεν το κανουν καποιοι που ειναι υπευθυνοι πρεπει αν το κανουμε εμεις ,μεχρι να τους δωσουν να καταλαβουν .

    Αληθεια ηθελα να ρωτησω ,αν η ολη παρασταση ειχε την σημαια και και τις επιγραφες για καποιο αλλο κρατος ,αυτο με τα τρια χρωματα η του αλλου με τα πολλα αστερακια ,,πορει να μου πει καποιος τι θα γινότανε ;

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.