Έκαψαν ελληνική σημαία στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια!


Απίστευτο και… δυστυχώς αληθινό! Ένας οπαδός της Ομόνοιας στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία και την κρατούσε με καμάρι την ώρα που καιγόταν!

Η εικόνα της ελληνικής σημαίας να φλέγεται δεν μπορεί παρά να εξοργίζει και να προσβάλει όλους μας. Όταν όμως γίνεται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο από… Κύπριο οπαδό, αυτό ομολογουμένως ξεπερνάει τα όρια.

Το περιστατικό συνέβη στο 47ο λεπτό του ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια όταν ένας φίλαθλος της τελευταίας ανέσυρε μια ελληνική σημαία και της έβαλε φωτιά. Μάλιστα (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία) την κρατούσε ανενόχλητος καμαρώνοντας για το “κατόρθωμά” του.

Εκείνη την ώρα ένας φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς του οργανωμένους της Ομόνοιας ωστόσο συνελήφθη πριν φτάσει στην κερκίδα τους.

Φυσικά η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Κόντης, Πουρσαϊτίδης και Χιώτης, με πρωτοβουλία του τελευταίου, πήραν μια ελληνική σημαία και πανηγύρισαν το τελικό 3-0 στο τέλος του αγώνα, επιδεικνύοντας την σε όλο το γήπεδο.

Χιώτης: «Είναι φρικιαστικό!»

«Δεν ανέχομαι από κανέναν να καίει ελληνική σημαία. Με στεναχώρησε πολύ. Ήταν φρικιαστικό θέαμα, να καίγεται ελληνική σημαία σε ελληνικό έδαφος», σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ.

Στα αποδυτήρια ο Διονύσης Χιώτης τοποθετήθηκε εκ νέου επί του θέματος, όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Το να βρίζουν τη μητέρα ή τη γυναίκα μου, εντάξει, αυτά γίνονται παντού. Το να βρίζουν το έθνος, μην πω τι λένε, να καίνε την ελληνική σημαία, σε ελληνικό έδαφος, είναι κάτι φρικιαστικό. Είναι φρικιαστικό. Αυτή ήταν η απάντησή μου. Ότι όλοι είμαστε Έλληνες», σχολίασε.

Επισήμως η Ομόνοια καταδίκασε το γεγονός, μέσω ανακοίνωσης αλλά και μέσω του Θεόδωρου Καυκαρίδη ο οποίος είπε ότι ένας οπαδός προσέβαλε 140.000 Ομονοιάτες. Την ίδια ώρα τη σύλληψη του οπαδού που έκαψε τη σημαία ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ, μέσω του αντιπροέδρου του Άντη Πολυδώρου, που χαρακτήρισε την ελληνική σημαία «κάτι πολύ ιερό για εμάς στον ΑΠΟΕΛ»

Για όσους γνωρίζουν το φαινόμενο δεν είναι σημερινό αλλά κρατάει χρόνια. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες εκεί ανήκουν στα πολιτικά κόμματα. Είναι απολύτως εξαρτημένες και ελεγχόμενες από αυτά!!! Και μαντέψτε που ανήκει η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έκαψε την ελληνική σημαία… Βεβαία στο αριστερό (θωλοκουλτουριάροαλαβανικό για τα ελληνικά δεδομένα) κόμμα του κ. Χριστόφια ο οποίος μας πληροφόρησε προχθές ότι στην Κύπρο ο ελληνικός στρατός μπήκε ως στρατός εισβολής, όπως και ο τουρκικός!!!

Για την ιστορία η ανακοίνωση της διοίκησης της Ομονοιας ήταν λιτή! “τα καταδικάζουμε όλα”!!! Ποια όλα; ποιος ξέρει τί εννοούν!!!!!!!!!

δείτε το φρικιαστικό βίντεο για το πώς αντιλαμβάνονται και πολλοί Κύπριοι “αδερφοί” μας την καταγωγή τους:

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Έκαψαν ελληνική σημαία στο ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια!

  1. Ὁ/ἡ tsiou γράφει:

    to oti oi organomenoi tou apoel brizan ton proedro tis kipriakis dimokratias gia 1 olokliro imixrono den to akousate? kanenas apo tous dimosiografous den to akouse? kai an den goustarei na apokalite ellinas problima tou.. kai eseis oi perisoteroi den 3erete tpt gia to ti perase i kipros .. i elliniki simea kaike meta apo ratsistika sinthima kai afou mas apokalousane tourkous oti akribos kanane kai oi ellinarades otan erxontan oi prosfiges apo to ponto.. KAI NAI OSO OI ELLINIKES SIMAIES PANE PAKETO ME SBASTIKGES STOXOUS KAI ALLA SIMBOLA MISOUS APO KAPOIOUS DITHEN PATRIOTES EMENA MOU MOIAZOUN NA KAIGONTE !!!!

    OMONOIA LAOS !!!
    ps Στα αποδυτήρια ο Διονύσης Χιώτης τοποθετήθηκε εκ νέου επί του θέματος, όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Το να βρίζουν τη μητέρα ή τη γυναίκα μου, εντάξει, αυτά γίνονται παντού. Το να βρίζουν το έθνος, μην πω τι λένε, να καίνε την ελληνική σημαία, σε ελληνικό έδαφος, είναι κάτι φρικιαστικό. Είναι φρικιαστικό. Αυτή ήταν η απάντησή μου. Ότι όλοι είμαστε Έλληνες», σχολίασε. KAI EMEIS BAZOUME TIN MANA MAS PANO APO TO ETHNOS KAI PARTE TO XAPARI!!

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Giannis γράφει:

    Aπιστευτος μαλακας αυτος που εκαψε την ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ και πιο μαλακας ο παραπανω που λεει οτι ”η μανα μας πανω απο το Εθνος” . Βρε καραγκιοζη, αν ετσι σκεφτοντουσαν οι Ελληνες δεν θα ειχαμε Θερμοπυλες, Μεσολογγι, Αλαμανα, ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΠΟΣ…. Η Πατρις πανω απο ολα, και οι μαναδες, οι Ελληνιδες μανες διναν την ασπιδα στα τεκνα της Ελλαδος λεγοντας ”η ταν η επι τας”. Η να γυρισεις νικητης, η το σωμα σου να μου φερουνε πανω στην ασπιδα.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      Ασ’ τον ρε φίλε έχει άποψη από το city του Λονδίνου γράφει greeklish και τον πείραξε αν βρίσανε τον Πρόεδρο της Κύπρου… Δίνει συγχωροχάρτι επειδή κάποιοι ηλίθιοι είχαν σβάστιγγες, στο να καεί η ελληνική σημαία… Αν είναι έτσι να καίγανε όσες σβάστιγγες γουστάρανε όχι την σημαία του έθνους

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.