Πάγκαλος: Οι πιό αντιπαραγωγικοί τομείς είναι η Αστυνομία και ο Στρατός!!!


Υπερέβη τα εσκαμμένα ο κος Πάγκαλος παρ’ όλο το βάρος του…

Στην σημερινή πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ Ο Κος ΠΑΓΚΑΛΟΣ τρόφιμος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και αντιπρόεδρος της Ελληνικής κυβερνήσεως ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας»

Βεβαίως ο κύριος Πάγκαλος θέλει να αγνοεί ότι:
Την Εθνική Ελευθερία και την Ανεξαρτησία, Την ασφάλεια και την Υπερηφάνεια της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού που δεν είναι χρηματιστηριακή αξία αλλά ανεκτίμητη διαχρονική αξία μη επιμετρημένη σε νομίσματα και ομόλογα, εγγυώνται και διασφαλίζουν νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες χωρίς ουδεμία αναγνώριση από την κομπλεξική πολιτεία ο Ελληνικός στρατός, οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, Το Ελληνικο Ναυτικό, η Αεροπορία μας, η Αστυνομία μας, το Λιμενικό Σώμα…
Όμως η κομπλεξική πολιτεία που δεν δύναται να απεχθή συγκρίσεις,( π.χ ΟΧΙ Ιωάννου Μεταξά, οικονομική ανάπτυξης κατά την περίοδο του καθεστώτος Συνταγματαρχών,) επιτρέπει να υβρίζονται και λοιδορούνται τα στελέχη και οι Ένοπλες δυνάμεις μας, από κάθε ανεπάγγελτο οκνό καλοθρεμμένο που ασχολείται ελέω «δυναστείας» με την πολιτική και λαϊκίζει. Ιδίως δε από τα μέσα εξαπατήσεως των Μαζών…
Ο κος Πάγκαλος οφείλει τουλάχιστον συγγνώμη για τις άδικες ατυχείς προσβλητικές και ανάξιες δηλώσεις του.

Υ.Γ: Ο αθλητής των ολυμπιακών αγώνων Χιόνης, στο αγώνισμα άλματος εις μήκος υπερέβη τα εσκαμμένα ( δηλαδή πήδηξε έξω από το σκάμμα)

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Πάγκαλος: Οι πιό αντιπαραγωγικοί τομείς είναι η Αστυνομία και ο Στρατός!!!

  1. Ὁ/ἡ ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ γράφει:

    ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, αντιπαραγωγικός υπηρεσίες κλπ. (ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ)
    Αυτό προσδιορίζονται ότι είναι σπάταλοι, με το να λένε, ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ!! -Τόσο καιρό γιατί τα ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝΕ;;;

    ΚΡΑΤΟΣ: Η μεγαλύτερη σπατάλη που μπορεί να συλλάβει και ο ποιο ηλίθιος γίνετε στην κρατική μηχανή (ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ) λόγο ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ, είναι άσυλο ανίκανων τεμπέληδων λουφαδόρων, εκεί διαβιούν όλοι οι άχρηστοι ανίκανοι ανεύθυνοι ανέντιμοι, εκεί δεν πληρώνει κάνεις από την τσέπη του, δεν στερείτε κανείς τίποτα για να το καταλάβει, ας είναι καλά η
    “χωματερή χρημάτων”, τα λεφτά εκεί ηλίθια τα βγάζουν ηλίθια τα δίνουν, αν ήταν όμως να δουλεύει δύο οχτάωρα για να βγάλει 5000 δραχ, θα βλέπαμε τότε αν έσβηνε στην μπριζόλα το τσιγάρο του, άλλα όταν παίρνουν τρελούς ηλίθιους μισθούς, αφού βλακωδώς τα βγάζουν, βλακωδώς θα τους τα τρώνε και σπατάλη θα γίνετε.
    Ρατσισμός δεν είναι όταν σε πιάνουν οι άλλοι για Μ… βλάκα; που για να πάρεις ένα παγωτό απλό του δρόμου πληρώνεις όσο το αντίτιμο 3 κιλά γάλα ή όσο 2 ψωμιά. Για να αγοράσει ένας παραγωγός σιταριού ένα ψωμί πρέπει να καβαλάει 7,5 κιλά σιτάρι μαζί του, (40 αγορά και 200 δραχμές στο κιλό τρανέ τα αλεστικά και οι μεσάζοντες,) και για να ποιεί έναν καφέ σε μια καφετερία με καρέκλες πολυτελείας (λες και θα της πάρουνε μαζί τους) πρέπει να κουβαλά από 16 ως 20 κυλά σιτάρι μαζί του (το αντίτιμο). Δείτε τώρα την μεγαλύτερη αδικία που γίνεται στη νοημοσύνη της βλακείας από το επίσημο ληστρικό κράτος της αρπαχτής και τι ρατσισμός τρέχει από τα μπατζάκια μας: Για να βγάλει ένα γεωργός όσα βγάζει ένας δημόσιος “υπάλληλος” = (“ακατάλληλος”) κλπ. τον μήνα, πρέπει να βγάζει 10 τόνους σιτάρι (40 δραχ. το κιλό) τον μήνα επί 12 μήνες ίσον 140 τόνους τον χρόνο! μέσα στο κρύο στη ζεστή στην σκόνη, να διαθέτει χωράφια (πόσα στρέμματα;) τρακτέρ λιπάσματα σπόρους κλπ. να έχει και στο κεφάλι του της θεομηνίες κλπ. και όχι μέσα στα γραφιά με τα κλιματίστηκα χειμώνα καλοκαίρι να κενέ ασύστολα κλπ.
    Προνόμια: Με 15 μισθούς τον χρόνο, στα 25 χρόνια (52 χρόνο) σύνταξη. Όταν επιστρατεύονται πληρώνονταν, και τα χρόνια τους πιάνονται για συντάξιμα, αρρωσταίνει το ίδιο, δουλεύει ο μισθός και τα συντάξιμα, το επιδόματα για τα παιδιά τους, το εφάρπαξ (εφάπαξ) κλπ, κλπ, (βάλτε και εσείς ότι δεν ξέρω εγώ για να δείτε δικαιοσύνη θεών και ανθρώπων = ρατσισμός, κατηγορούν και τον ρατσισμό.) Ένας αγρότης ένας ιδιωτικός υπάλληλος, αυτά προνόμια δεν του τα έχει, δεν έχει το δικαίωμα ούτε να τα ονειρευτεί.
    Και πολλοί κλαίγονται πως δεν τους φτάνουν. Ενώ οι η μη “ακατάλληλοι” στην επιστράτευση αφήσανε χωράφια δουλειές μαγαζιά, ρίξανε φαλιμέντο, τους έρχεται το ΤΕΒΕ, και η εφορία και τους αποτελειώνει = ρατσισμός;
    Και έχεις αυτά τα “κορόιδα” να ψηφίζουν δεξιά και ΠΑΣΟΚ… (Αυτοί πρέπει όχι να ψηφίζουν, αλά να καταψηφίζουν).
    Κληρονομική ηλίθιο-ανωτερω-κατωτερότητα;
    Ως εμεγαλήνθει τα έργα σας κράτος κυβέρνηση κλπ. ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΛΗΣΤΕΙΑ (ΒΛΑΚΕΙΑ) ΕΠΟΙΗΣΕΣ.
    Για μαλακές που παριστάνουν τους ξύπνιους: Ξέρεις τι μεγάλες κρατήσεις με κάνουν! -Εμένα ας με έφτιαναν 9 εκατομμύρια κρατήσεις τον ΜΗΝΑ αλλά να μου δίνουν 1 εκατομμύριο καθαρό. (Εδώ λένε: ήθελες να ήσουν καλά με σπασμένο πόδι στο νοσοκομείο;)
    Κάτι “ανθρωπάκια” να τα βλέπεις να παίρνουν 500 χιλιάδες τον μήνα γιατί έτυχε να είναι δημόσιοι “ακατάλληλοι”, και να σε κουνιέται και για μάγκες, δεν τους φτάνουν. Πόσο εκτιμούν τις “10” αιτήσεις που κάνουν την ημέρα; (Ποιος είσαι μαλάκα..;)
    Τους πολύ απαιτητικούς να μην τους δίδεται ότι διεκδικούν, αλλά να τους υπενθυμίζετε ότι μπορεί να χάσουν και την δουλειά τους, την θέση που έχουνε αν παραλογίζονται. Όσοι απαιτούν περισσότερα λεφτά, πρώτα να μας ΛΕΝΕ που να τα βρούμε; Όποιος θέλει περισσότερα (λεφτά κλπ.) ας κάνουν εφευρέσεις, ανακαλύψεις, προόδους κλπ. κλπ.
    Η κρατική μηχανή “αξιολογεί” και αμείβει ΜΟΝΟΝ τους άσχετους, άχρηστους, ανίκανους, ανεύθυνους, δεν ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (μη παραγωγική παράγει γραφειοκρατία) και τρώει εκατοντάδες εκατομμύρια ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!

    =Παραγωγική τάξη της αταξίας και σπάταλο κράτος παράγει ελλείμματα, και στους τραπεζίτες θελήματα. -Τα βλήματα.
    =Παραγωγικό ινστιτούτο, μήπως παράγει μ-βλάκες.
    =Η Ελλάδα δεν παράγει ΤΙΠΟΤΑ. -Παράγει μαλάκες.
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    Περισσότερα έξω από το κατεστημένο βλέπε στο βιβλίο Β5 http://users.otenet.gr/~tzinis/b5-filosofia.htm +
    $38 ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, επαγγέλματα. Ταξικός Ρατσισμός).
    http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Ελευθερόφρων γράφει:

    Σε όσους πάγκαλους αμφισβητούν την παραγωγικότητα του στρατού απαντάμε ότι ο στρατός διασφαλίζει την ανεξαρτησία του έθνους.

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ Μιχάλης γράφει:

    Οι εταιρείες μπορεί να είναι αντιπαραγωγικές και παραγωγικές, ανάλογα με την αγορά στην οποία λειτουργούν (μονοπώλιο ή τέλειος ανταγωνισμός…) και ανάλογα με το αν η κερδοφορία τους τους επιτρέπει να λειτουργούν κανονικά μακροπρόθεσμα.
    Ο στρατός και η αστυνομία δεν είναι εταιρείες.
    Άρα εξ ορισμού δε μπορεί να είναι αντιπαραγωγικές δυνάμεις.

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.