Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα…


Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα Στεφανίδου μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μέσω τηλεφωνημάτων και sms που έγινε στην ίδια την εκπομπή της… Η δημοσκόπηση αφορούσε το αν συμφωνεί το τηλεοπτικό κοινό ή όχι με την δημιουργία του περιβόητου πλέον τείχους στον Έβρο ώστε να αποτρέπεται η εισροή λαθρομεταναστών από τα χερσαία μας σύνορα με την Τουρκία…

10.200 ψήφισαν και τα αποτελέσματα είναι συνταρακτικά….

Vodpod videos no longer available.

Λίγο πάνω από το 95% δήλωσε ότι θέλει να δημιουργηθεί το τείχος. Το αποτέλεσμα φυσικά δεν αφήνει και πολλά για ανάλυση. Φυσικά δεν μιλάμε για μια εκπομπή τυχαία κάποιου “γραφικού εθνικιστή” σ’ ένα μικρό κανάλι με συκεκριμένο κοινό, αλλά για μια εκπομπή της οποίας η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει υιοθετήσει μια πολυπολιτισμική θέση ανοχής στους λαθρομετανάστες και εμμέσως πλην σαφώς προσπαθεί να μας δείξει πόσο ρατσιστές και ακραίοι είμαστε!

Βέβαια η κριτική από τα Βόρεια προάστια της Αθήνας είναι πολύ εύκολη… Η λογική “μακριά από τον απ’ αυτό μας κι όπου θέλει ας είναι” χαρακτηρίζει όλους όσους προσπαθούν να περάσουν αυτήν την άποψη.

Γι’αυτό προσωπικά είμαι της άποψης ότι αν είναι να αναγερθεί τζαμί στην Αθήνα να αναγερθεί στην Εκάλη ή στην Πολιτεία καθώς κι ένα δεύτερο στην Γλυφάδα… Κι αν ζηλεύει και η Θεσσαλονίκη του πολυπολιτισμένου Μπουτάρη να κάνει κι αυτή ένα στο Πανόραμα, να ξυπνάνε οι μεγαλοπροοδευτικοί …σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί…

Όσο για το τείχος θεωρώ ότι είναι μεν καλό να γίνει ως αποτρεπτικό μέσον, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα… Επειδή γνώρισα κάπως τα 12,5 χιλιόμετρα χερσαίων συνόρων στον Έβρο κατά την διάρκεια της θητείας μου (ναι καλά καταλάβατε ήμουν από τους “βλάκες” που πήγα στα σύνορα), νομίζω ότι είναι πολύ εύκολη η φρούρησή τους. Να γίνει το τείχος αλλά με παράλληλη επιτήρηση και στο ποτάμι (Έβρο), απ’όπου και περνούν οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αφού και οι δουλέμποροι που τους μεταφέρουν ξέρουν ότι αν τους αφήσουν σε δύσβατες όχθες δεν θα έχουν προβλήματα να τους εντοπίσουν… Φυσικά όλα αυτά είναι δώρον άδωρον αν δεν απαλλαχτεί η ηπειρωτική Ελλάδα και ιδιαίτερα τα μεγάλα αστικά κέντρα, αφού οι λαθρομετανάστες έχουν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό την επαρχία, από όλους όσους βρίσκονται εδώ παράνομα. Η επαναπροώθησή τους στις χώρες τους ή σε άλλες χώρες είναι επιβεβλημένη αν θέλουμε να πούμε ότι κάνουμε δουλειά και ανακουφίζουμε και τους Έλληνες πολίτες, αλλά ακόμη και για τους αλλοδαπούς νόμιμους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα.

filologos10

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία filologos10. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

10 ἀπαντήσεις στὸ Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα…

  1. Ὁ/ἡ Greekx γράφει:

    Αγαπητέ φίλε όλοι οι “βλάκες” “μη προοδευτικοί” μαζί πήγαμε στα σύνορα!!!!!!!
    Εγώ προσωπικά το χόρτασα περίπου 24 μήνες!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ υιος ασωτος γράφει:

    Λέγει ο Λαός μας: Κοντός ψαλμός αλληλούια, το κακό θα φτάσει και στα βόρεια και στα νότια, πάει παντού, τώρα κλαίμε γάτες και σκυλιά, μεθαύριο που θα κλαίμε ανθρώπους από το φαγοπότι των πεινασμένων και των θάνατο από την μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, τότε τι θα πουν; Για να δούμε, έτσι από περιέργεια, τουλάχιστον θα ζητήσουν μια συγνώμη, ή θα συνεχίσουν κερδοσκοπώντας σε βάρος και του Λαού, αλλά και των ταλαίπωρων αυτών ανθρώπων. Νισάφι, φτάνει πια, το κακό παράγινε. Έλεος ας δώσουν λύση, δεν πάει άλλο, υποφέρουμε και όπως έλεγε και η κυρία Βαγενά πέρα και από όλα είμαστε άνθρωποι και η κατάντια αυτή, μας επηρεάζει βαθιά στην ψυχή μας. Δεν είναι λύση ούτε πάρε τους στο σπίτι σου, ακούστηκε και αυτό το, το (προοδευτικό), όμως στην ερώτηση, πόσους; Τρία πουλάκια κάθονταν, η απάντηση, αλλά Ούτε και το φεύγω είναι και λύση.

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα… « www.olympia.gr

  4. Ὁ/ἡ Ypanthropos γράφει:

    Αυτοί που ψήφισαν ότι ψήφισαν είναι “σκεπτόμενοι άνθρωποι” γαλουχημένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκουν τέτοιου είδους εκπομπές σημαντικές, μην απορούμε λοιπόν για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αυτό που με ξαφνιάζει είναι ότι δεν περιμένανε τέτοιο αποτέλεσμα μετά από την καθοδήγηση που κάνουν τέτοιου είδους και ήθους εκπομπές.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ Ypanthropos γράφει:

      Και βέβαια λίγο να είχε ασχοληθεί κανείς θα είχε δει τη επιτυχία έχουν τα συρματοπλέγματα, θα καταλάβαινε ότι το να έχει φράχτη στα σύνορα είναι μια μεγάλη ανοησία, βλέπε σύνορα USA με Μεξικό, βλέπε Ισραήλ και παλαιστίνιους, ή όπου αλλού έγινε κάτι τέτοιο.

      Μοῦ ἀρέσει

  5. Ὁ/ἡ panas82 γράφει:

    Αυτο που μας κανουν αδερφια ειναι ο περιφημος Δουρειος Ιππος…στο μελλον θα τα βρουμε μπροστα μας εκ των εσω…αυτοι οι ταλαπωροι που ερχονται κατα κυματα στην χωρα μας οταν θα βρεθουν με την πλατη στον τοιχο (βλεπε πακιστανους) λογω ανεχειας …θα βιασουν θα κλεψουν θα σκοτωσουν…αλλοι παλι οι οποιοι ειναι χρονια εδω…(βλεπε αλβανους) θα οργανωθουν διαφορετικα(δικαιωμα ψηφου – κλιμακωτες απαιτησεις).Δεν φταινε αυτοι…φταινε οι αχρηστοι πολιτικοι μας…αλλα φταιμε και εμεις που τους ψηφιζουμε…απορω ποτε θα ξυπνησει αυτος ο λαος.τριζουν τα κοκκαλα του γεροθοδωρα που θυσιασε τα παντα για την πατριδα του το ΄21.

    Μοῦ ἀρέσει

  6. Ὁ/ἡ noname γράφει:

    όχι μόνο να το χτίσουν το τζαμί στα βόρεια προάστια, αλλά να το πληρώσουν και κάτι “αντιρατσιστές” γνωστοί και μη εξαιρετέοι, όχι να έχουν το θράσος να ζητούν να πληρωθεί από τους Έλληνες το χτίσιμο του….

    Αχ βρε Έλληνες! πότε θα ξεσηκωθούμε όλοι μαζί να τους πάρουμε φαλάγγι, αυτούς που μας χρήζουν “ρατσιστές” με τις πολιτικές τους….οι άνανδροι!

    Που θάπρεπε να είχαν παραιτηθει ομαδικώς αν διέθεταν έστω και μια σταλιά ανδρισμό !

    Μοῦ ἀρέσει

  7. Ὁ/ἡ aetos γράφει:

    Δεν γνωρίζω άν Τατιάνα διακατέχεται από “προοδευτικές” διαθέσεις σε βαθμό που να επιθυμεί την ανέγερση τζαμιών, την “φιλοξενία” λαθρομεταναστών καθώς την τήρηση στάσης μεγάλης ανεκτικότητας απέναντι στον τούρκικο επεκτατισμό-εκείνος που αποκαλεί τον Κολοκοτρώνη “σφαγέα”, τους Έλληνες της Σμύρνης “στιβαγμένους στο λιμάνι περιμένοντας τα καράβια”, τους ήρωες των Δερβενακίων , του Σουλίου, του Ζαλόγγου, των Θερμοπυλών, της Δημητσάνας, της Τριπολιτσάς και του Μεσσολογγίου τους οποίους χαρακτηρίχζει ως “αχάριστοι γκιαούρηδες υπήκοοι που δεν γνώριζαν το καλό τους και επαναστάτησαν κατά των οθωμανών ευεργετών τους” ! Δεν γνωρίζω αν δικαιούται να παρουσιάζει μιά εκπομπή ποικίλης ύλης τέτοια θέματα υψίστης Εθνικής σημασίας-όπου παρατηρούμε μιά σωρεία από τους “ειδικούς του καναπέ” να εκφέρουν γνώμη! Σίγουρα η πληθώρα του συρφετού αυτού του είδους των ανεκτικών ελληναράδων θα αποστομώθηκε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της περιορισμένης δημοσκοπήσεως στην εκπομπή της Τατιάνας. Βλέπετε, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορο, ούτε έχει τα λεφτά της κάθε Τατιάνας για να νοιώθει επαναπαυμένος για το μέλλον του. Η αθρώα είσοδος των λαθρομμεταναστών από τη τουρκία δεν αποτελεί απλά και μόνο πρόβλημα “πολιτικό’ ή “κοινωνικό”, αλλά πρωτίστως Εθνικό! Άν επιτραπεί η ανεξέλεγκτη είσοδος των λαθρομεταναστών (οι οποίοι σχεδόν στο σύνολο τους είναι μουσουλμάνοι) στη χώρα μας, μετά από ολίγες δεκαετίες αποκτούν δικαιώματα και διεκδικούν. Και άν ξεπεράσουν τα δύο εκατομμύρια άτομα (τώρα τα επίσημα νούμερα είναι: 600.000 προς πολιτογράφιση και 1.100.000 προσωρινά στην απ΄έξω ως παράνομοι) και αρχίσουν να ζητούν παροχές, νομίζετε πως θα είναι εύκολο να τις αρνηθεί οποιαδήποτε κυβέρνηση; Πρώτα πρώτα θα αποτελούν μεγάλη εκλογική δύναμη-ειδικά άν συσπειρωθούν σε μιά δική τους μουσουλμανική παράταξη-χώρια τα απανωτά διαβήματα τους στην Ε.Ε, για την “καταπάτηση” των δικαιωμάτων τους από μέρους του Ελληνικού κράτους-άντε μετά το Ελληνικό κράτος να τους χειριστεί με ισονομία και ισοπολιτεία όπως κι όλους τους άλλους πολίτες. Το Ελληνικό κράτος βρίσκεται σε κατάσταση “ρουά” στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα και η τουρκία περιμένει την ευκαιρία να κάνει “μάτ”-αυτό φαίνεται περίτανα στο θέμα της Θράκης! Δε βλέπετε π’οσο άθλια το χειρίζεται η κυβέρνηση. Δε βλέπετε πόσο έδαφος έχασεκαι συνεχίζει και χάνει κάθε μέρα η Ελληνική κυβέρνηση στο θέμα το Πομακικό! Από που να το πιάσεις το ζήτημα και να μη “λερώσεις”, από πού! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    αετος

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ γράφει:

      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΥΠΠΟ .ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!

      Μοῦ ἀρέσει

  8. Ὁ/ἡ modo γράφει:

    πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να ανεγερθεί ο φράχτης αυτός

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.