Παραιτείται ο Ανδρέας Λοβέρδος!


«Η αποστολή μου σε Υπ. Εργασίας και Υγείας τελείωσε. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού για τον επόμενο στόχο»

«σε νεφελώδεις υποθέσεις δεν μπορώ να συμβάλω».

Αυτά δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος φαίνεται να εγκαταλείπει τον “Τιτανικό” του ΓΑΠ αφού πρώτα βοήθησε τα μέγιστα στην βύθισή του… Πρόσθεσε επίσης ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί από πλειοψηφία 180 βουλευτών, πράγμα που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές και κατάρρευση Παπανδρέου!

Ο Α. Λοβέρδος, δελφίνος, μην ξεχάμε για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα και νέος αγαπημένος των ΜΜΕ (εχθές το Έθνος τον κατέτασσε ως τον πιο δημοφιλή(!) υπουργό) φαίνεται ότι πυροδοτεί εξελίξεις, ενώ η κίνησή του αυτή τη δεδομένη στιγμή μπορεί να αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν μικρότερη φθορά του και στην ηρωική έξοδο που θα τονώσει το αρχηγικό προφίλ που χρειάζεται.

Ο χρόνος θα δείξει βεβαίως για τί θα συμβεί και θα φανεί πόσο ειλικρινής είναι η διαφαινόμενη παραίτηση του υπουργού Υγείας!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

5 ἀπαντήσεις στὸ Παραιτείται ο Ανδρέας Λοβέρδος!

  1. Ὁ/ἡ netherite γράφει:

    Αφού όχι μόνο συνέβαλε σε νεφελώδεις πολιτικές αλλά και συναίνεσε και προκάλεσε τα πιο πυκνά σκοτάδια της σύγχρονης ιστορίας μας,ετοιμάζεται τώρα να πηδήξει από τον Τιτανικό πριν βουλιάξει,όπως κάθε ‘υπεύθυνος’ καπετάνιος σε περιπτώσεις ναυαγίων.Εμείς δε τι θα πρωτοθυμηθούμε από τη δράση του:το δακρύβρεχτο ύφος όταν ξήλωνε τα εργασιακά δικαιώματα και άρπαζε τις συντάξεις των 800 και κάτω ευρώ;Τη χυδαιότητά του να κατηγορεί τους πάντες για την κατάντια του συστήματος Υγείας, ενώ ήταν πάντα παρών στη δημιουργία και συντήρηση των παρασιτικών φαινομένων του παρελθόντος;Την κοροιδία απέναντι στο λαό που του έδινε κατ΄επανάληψη την εξουσία για να τον δουλεύει εκ των υστέρων με το κλείσιμο νοσοκομείων;Την αλαζονεία του να πλασάρει εαυτόν ως πετυχημένο;
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ…

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ DIMITRIOS RELLOS γράφει:

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ ΘΑΝΟΣ γράφει:

    Θα το αλλάξω όπως πραγματικα το εννούσε…..

    «Η αποστολή μου σε Υπ. Εργασίας και Υγείας τελείωσε. Τα διέλυσα. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού για τον επόμενο στόχο»

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Παραιτείται ο Ανδρέας Λοβέρδος!Και ρίχνει Βόμβες για Μνημόνιο και Κυβέρνηση

  5. Ὁ/ἡ DIMITRIOS RELLOS γράφει:

    ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΜΒΕΡΔΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ .
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ??????

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.