Προς παραίτηση ο Καμίνης;


Διαβάσαμε σήμερα στον ΠΑΡΟΝ και μας προβλημάτισε μια είδηση σχετικά με τον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο κος Καμίνης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την δημαρχειακό θώκο της πρωτεύουσας, γιατί έχει έρθει σε τρομερό αδιέξοδο από τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και μοιάζουν άλυτα… Ο κος δήμαρχος νόμιζε ότι τα θέματα που θα είχε να αντιμετωπίσει αμα τη αναλήψει των καθηκόντων του θα ήταν πολύ μικρότερα…

Δεν ξέρω αν όντως θα παραιτηθεί ο κος Καμίνης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, αλλά και μόνο ότι ο δήμαρχος …”δεν την παλεύει”, τόσο ώστε να ακούγονται τέτοιοι ψίθυροι, είναι ενδεικτικό των τραγικών αδιεξόδων στα οποία έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία…

Δεν είναι κύριε δήμαρχε ένας δήμος, ούτε Συνήγορος του Πολίτη, ούτε ΜΚΟ για να διοικείται με αερολογίες, δημόσιες σχέσεις και χρηματοδοτήσεις από αλλού. Ο δήμος έχει να ασχοληθεί με πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας των ανθρώπων και όχι με αμπελοφιλοσοφίες. Δείτε το παράδειγμα του δημάρχου Πειραιώς κου Β. Μιχαλολιάκου, που μέσα σε λίγους μήνες έχει κάνει όσα άλλοι δεν κάνουν σε 2 και 3 θητείες..

Όπως και να ‘χει τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν κι επιδέξιους…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

5 ἀπαντήσεις στὸ Προς παραίτηση ο Καμίνης;

  1. Ὁ/ἡ Theodoros S. Soutis γράφει:

    Βλέπω κάποιο φλερτ με τον κ. Μιχαλολιάκο , η είναι ιδέα μου ;

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      Αντιπαρέρχομαι την ειρωνεία που αφήνεται να εννοηθεί για να δημιουργηθούν εντυπώσεις και σας λέω ότι ούτε γνωρίζω, ούτε ζω στον Πειραιά, ούτε ανήκα ή ποτέ σε κόμμα και δη στην ΝΔ. Απ’ όσα βλέπω και διαβάζω ενημερώνομαι και κρίνω. Αν έχετε άλλη άποψη πείτε την. Ίσως γνωρίζετε περισσότερα. Ασάφειες για εντυπώσεις είναι ανόητο να αφήνουμε και δείχνει και την έλλειψη επιχειρημάτων ανθρώπων που για όλα έχουν άποψη ή κάποιο συμφέρον

      Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ odinmac γράφει:

    Αερολογίες ο συνήγορος του πολίτη; Αμπελοφιλοσοφίες; Δεν ασχολήθηκε με πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων;

    Οι προκείμενες των δικών σας επιχειρημάτων, (τι δεν είναι ο δήμος), σε σχέση με τον συνήγορο του πολίτη είναι αίολες.

    Λίαν επιεικώς δεν ξέρετε τι σας γίνεται.

    Με αγάπη.

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ axinosp γράφει:

    “Δείτε το παράδειγμα του δημάρχου Πειραιώς κου Β. Μιχαλολιάκου, που μέσα σε λίγους μήνες έχει κάνει όσα άλλοι δεν κάνουν σε 2 και 3 θητείες..”
    Mπορείτε να μας πείτε αγαπητέ τι έχει κάνει ο Μιχαλολιάκος που απέσπασε τον θαυμασμό σας;;
    Κάτι άλλο σημαντικό “Δημοσιεύθηκε πρόσφατα η απόφαση 350/2011 του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι βασικές διατάξεις του νόμου 3838/2010 περί αφειδούς απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.”, με απλά λόγια πρέπει να ξαναγίνουν Δημοτικές εκλογές γιατί ο Καμίνης ψηφίστηκε από λαθρομετανάστες, φυσικά κανένα κόμμα δεν μιλάει γιαυτό το θέμα τυχαίο δεν νομίζω!!

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      Η δραστηριότητα που επιδεικνύει είναι αξιόλογη και σίγουρα δεν συγκρίνεται με τον εξαφανισμένο Καμίνη. Αυτό καταλαβαίνω απ’ όσα βλέπω και διαβάζω για τον Πειραιά. Όσο για την απόδοση ιθαγένειας ήταν να βγει απόφαση από την ολομέλεια πριν από έναν μήνα, αλλά όλως τυχαίως πήρε αναβολή για τον Δεκέμβρη!!! Και φυσικά αν κριθούν αντισυνταγματικές να επαναληφθούν οι εκλογές και πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολύ μεγάλες ανατροπές!

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.