“Ξαναχτύπησε” πάλι ο ασχημοπαπαγάλος!


Δ.Σαββόπουλος:Ο Γιώργος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα τριών δεκαετιών

Μετά τις δηλώσεις του για μεταφορά των μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά, ο Διονύσης Σαββόπουλος ξαναχτυπά με συνέντευξή του στο κυριακάτικο Έθνος. Ο Νιόνιος στηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, τα βάζει με τις πολιτικές συλλογικότητες και κινείται απόλυτα στην γραμμή Πάγκαλου «μαζί τα φαγάμε».

Σχετικά με την επιλογή του να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου ο κ.Σαββόπουλος δηλώνει ότι «είπα ότι όταν το πλοίο βουλιάζει συντασσόμαστε γύρω από τον καπετάνιο. Αυτό είπα, για να εξηγούμεθα. Φυσικά υποστήριξα τον Γιώργο Παπανδρέου στις εκλογές του 2009, όχι μόνο επειδή τον αγαπώ αλλά και επειδή η προηγούμενη κυβέρνηση απεδείχθη κακή και ψεύτρα. Μια γρουσούζα. Αλλά και ο Γιώργος τι να κάνει; Του ‘τυχε ο κόμπος στο χτένι και προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα τριών δεκαετιών. Είναι αυτό που λένε “αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα”. Ακούστε, είτε είναι πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου είτε ο οποιοσδήποτε άλλος, η Ελλάδα πρέπει να δανείζεται κάθε μέρα! Είναι σκέτος εφιάλτης. Θα μπορούσε ίσως η Ελλάδα -αν και αμφιβάλλω- να είχε συμφωνήσει άλλους όρους αλλά αυτό πια ανήκει στο παρελθόν, πάει, έγινε. Τι θα κάνει δηλαδή ένας άλλος πρωθυπουργός; Είναι πρακτικό πια το θέμα, δεν είναι πολιτικό και ούτε φυσικά είναι θέμα γοητείας ή απογοήτευσης».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μάλλον βλέπει «την κρίση ως ευκαιρία» και τονίζει ότι «το φως και η δυσκολία είναι δίδυμα αδέρφια. Κάποτε, σε πολύ χειρότερες κρίσεις, ο κόσμος έστελνε τα παιδιά του να πολεμήσουν στην Αλβανία και αυτό, πάνω απ΄ όλα, σήμαινε ορμητικότητα και αισιοδοξία, ενώ τώρα, σε μια κρίση αρκετά πιο ήπια, όλοι είμαστε στην κατάθλιψη» και συμπληρώνει ότι «θα συνεχίσει, λοιπόν, ο καλλιτέχνης, έστω και με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Δεν θα είναι η πρώτη φορά: Ο Κουν λειτουργούσε σ’ ένα υπόγειο, ο Χατζιδάκις σ΄ έναν καφενέ, ο Ελύτης έγγραφε σ΄ ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων».

Τέλος ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις ικανές να αντισταθούν σε ο,τι συμβαίνει, αναπαράγοντας μάλιστα στην απάντησή του το λόγο της κυβέρνησης, της ΝΔ και κυρίως του ΛΑΟΣ για την ευθύνη συνδικαλιστών και συλλογικοτήτων στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

«O κόσμος νιώθει φόβο και αγωνία. Ποιες κοινωνικές δυνάμεις; Οι θεσμοθετημένοι φορείς της κοινωνικής διαμαρτυρίας, δηλαδή συνδικαλιστές, κόμματα, σύλλογοι, οι “νεολαίες” κ.λπ. έχουν πλήρως απαξιωθεί διότι έχουν συνεργήσει ώστε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Να γιατί έχουμε τους “αγανακτισμένους”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

5 ἀπαντήσεις στὸ “Ξαναχτύπησε” πάλι ο ασχημοπαπαγάλος!

  1. Ὁ/ἡ Dimitris Stathakis γράφει:

    Μαζί θα σας κρεμάσουμε Νιόνιο Λαμόγιο όταν θα αρχίσουν οι χοροί….

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    “Φυσικά υποστήριξα τον Γιώργο Παπανδρέου στις εκλογές του 2009,”!!!!!!!!!!!!!!!

    ε και τώρα τι θες ρε μαλάκα νιονιο;;; τα ρέστα;;;;

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ γράφει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ ΑΝΔΡΕΑΣ γράφει:

    Ας μας πει ο Νιονιος μια και ο ΓΑΠ προσπαθει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα 3 δεκαετιων μηπως και τα 37 για την ακριβεια χρονια, χωρις να αποποιουνται οι ευθυνες της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
    ποσα χρονια κυβερνησε το ΠΑΣΟΚ και ποσα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ποιος αραγε ειπε το “Τσοβολα δωστα ολα”, Ποιος υπερδιογκωσε τον Δημοσιο τομεα με αθροες προσληψεις απο το παραθυρο. Επι ποιου κυβερνωντος κλεισανε οι περισσοτερες Ελληνικες Βιομηχανιες πχ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ και αλλες που μου διαφευγουν. Ποιος στην σημερινη κυβερνηση αντι να μειωσει το Δημοσιο προσελαβε αλλους 24.000. Νομιζω οτι στην προκειμενη περιπτωση αυτη, η σιωπη ειναι αρετη. Η καλυτερα οπως λεει ο λαος “στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι”.

    ΑΝΔΡΕΑΣ

    Μοῦ ἀρέσει

  5. Ὁ/ἡ johngarfall γράφει:

    Θυμάμαι ήμουν νεοσύλεκτος στο ΣΥΔ στο Χαιδάρι και βγάζαμε τότε σκοπιές για την ψυχιατρική
    και νευρολογική κλινική του 401 στο Γουδί.Αυτό λοιπόν το χαμένο κορμι αυτός ο άπατρις ,ο πληρωμένος παπαγάλος μπαινόβγαινε απο το ψυχιατρείο του 401 προκειμένου να πάρει απολυτήριο τρελλού όπως και το πέτυχε και απολύθηκε ως ψυχικά ασθενής.
    Αυτό λοιπόν το βρωμερό κατακάθι αυτό το παλιοτόμαρο αυτό το βρωμερό απολιφάδι έρχεται τώρα να με νουθετήσει.Περασα 23 πραγματικά χρόνια στη θάλασσα στερήθηκα την οικογένεια μου και έφαγα πικρό ψωμί προκειμένου να τα σπουδάσω τα τρία μου παιδιά, βγήκα στη συνταξη μετά απο έμφραγμα που έπαθα και τώρα έρχεται ένας ημιελληνόφων ένας νέος Μέττερνιχ και μου παίρνει την μπουκιά απο το στόμα.
    Νιόνο ψυχασθενή βάλτο στο μυαλό σου απο την Ελλάδα πέρασαν πολλοί τύραννοι,κανένας όμως δεν είχε τέλος καλό.
    Τέλος θέλω να πώ και ιδιαίτερα αυτοί που μπορούν να αφήσουν τα λόγια και να αφυπνίσουν τον
    πληθυσμό για να μετατραπεί σε λαό γιατί τώρα ο λαός κάπου κρύβεται.

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.