ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από το ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης


24fstatistikhΠλημμύρισε από οργή το πανελλήνιο, μετά το άκουσμα των σχεδόν απίστευτων δηλώσεων της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλους του ΔΣ της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωής Γεωργαντά. «Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», είπε η καθηγήτρια, την ώρα μάλιστα που μαθευόταν μετά από σχετική δήλωση του υπουργού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή, ότι και άλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους και παραμένει μόνο (!) ο πρόεδρος Ανδρέας Γεωργίου, μέχρι πρότινος αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Στατιστικής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (!).

Για να «μαγειρεύει» τις στατιστικές πιο εύκολα και να «φουσκώνει» τα ελλείμματα για λογαριασμό του ΔΝΤ και των Γερμανών τραπεζιτών; Παντού οι άνθρωποί τους λοιπόν… Παντού! Αυτό που λέμε, «ζουν ανάμεσά μας» στην κυριολεξία!

Προσέξτε τώρα δικαιολογία του υπουργού: οι απομακρύνσεις έγιναν, κατόπιν «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο». Και τι ήταν αυτά τα προβλήματα; Μήπως οι εύλογες αντιδράσεις σε παράνομες και προδοτικές μεθοδεύσεις εκ μέρους της κυβέρνησης, του ΔΝΤ και των ανθρώπων τους; Και γιατί η όλη υπόθεση θυμίζει την αποπομπή των ανθρώπων του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής;

Τελικά, σε αυτή τη χώρα, το να λες την αλήθεια, συνιστά ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. Σε καρατομούν στο πόδι και για πλάκα, σε στοχοποιούν και σε διαπομπεύουν. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος. ΠΟΤΕ! Ο Στάλιν μπροστά τους, φαντάζει ως μαθητευόμενος. Κι εδώ, τεράστια είναι η ευθύνη των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τα οποία συντάσσονται ανοικτά με την ξενοκίνητη κυβέρνηση, εις βάρος του ελληνικού λαού. Τώρα, παρακολουθούν με αμηχανία, αλλά χωρίς να ομολογούν τι πραγματικά συμβαίνει, τις εξελίξεις.

Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, για όσους τυχόν έχουν ακόμα αμφιβολίες, μη μπορώντας να διανοηθούν το μέγεθος της απάτης εις βάρος του λαού: στόχος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ήταν εξ αρχής, πρώτον: η διάλυση του εθνικού κορμού, με σχετική αντισυνταγματική νομοθεσία: ιθαγένεια και ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης και της «ενσωμάτωσης» των τριτοκοσμικών εισβολέων, σύμφωνο διαβίωσης, κατάργηση του όρου «Εθνικής» από την επωνυμία του υπουργείου Παιδείας, άρση των μέτρων υπέρ των πολυτέκνων, θεσμοθέτηση της πολιτικής ορθότητας και των θετικών διακρίσεων σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ άλλων.
Δεύτερον, σκοπός του GAP ήταν, στο πλαίσιο του ιδεολογήματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας και η παράδοσή της ως βορά στα χέρια διεθνών οργανισμών και πολυεθνικών τραπεζικών συμφερόντων.

Η χώρα μας λοιπόν, μετετράπη σε ένα πειραματόζωο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Το ΠΑΣΟΚ εξαπάτησε τους ψηφοφόρους και με τη συναίνεση του σιτιζόμενου από το Δημόσιο και το φορολογούμενο μηχανισμό του (για να προστατεύσει τα συμφέροντα του οποίου, δεν διστάζει να κοροϊδέψει την τρόικα, αλλά και να υπονομεύσει το μέλλον μας), έβαλε σε εφαρμογή το διεθνιστικό σχέδιό του για την, στην ουσία, υποστολή της γαλανόλευκης. Μιλάμε δηλαδή για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Πλέον, δεν υπάρχουν άλλοι όροι για να περιγραφεί αυτό που συντελείται κατά της πατρίδας.
Κάτι τελευταίο: παλεύουμε πια για να πάρουμε πίσω τη χώρα μας από τα χέρια μιας πολιτικής συμμορίας, η οποία στο πλαίσιο των ιδιοτελών συμφερόντων της αλλά και των συμφερόντων των διεθνών συμμάχων της, των Γερμανών τραπεζιτών και των νεοφιλελεύθερων «κοσμοπολιτών» του ΔΝΤ, ξεπουλάει την εθνική μας κυριαρχία, υποθηκεύοντας όλη την επικράτεια της χώρας.

Η χούντα των Γερμανών, στην οποία αναφέρθηκε η ίδια η κ. Γεωργαντά (που μάλιστα μας ενημέρωσε ότι «όλες οι αποφάσεις υπαγορεύονται από τη Eurostat και έρχονται στην Ελληνική Στατιστική Αρχή μόνο για να σφραγιστούν και μάλιστα εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών -in.gr)», δεν θα περάσει.

Του Νίκου Χιδίρογλου

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

6 ἀπαντήσεις στὸ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από το ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης

  1. Ὁ/ἡ Θανος Γατοπουλος γράφει:

    Σας βαζω στοιχημα οτι μερικοι, αν οχι ολοι, απο τους πεντε απολυθεντες ανηκουν σε μασωνικες στοες απ’ οπου και παιρνουν την καταλληλη *καθοδηγηση*, για ολες τις ραδιουργιες που κανουν..

    Και ειμαι επισης βεβαιος οτι, σε τελικη φαση, δεν θα παθουν τιποτα γιατι ειναι “προστατευομενοι” απο το αορατο αδελφατο..

    ..και βεβαια λοιπον ο αρθρογραφος εχει δικηο στο οτι ” .. ζουν αναμεσα μας..”

    Αθλια καρκινωματα!

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ anagnostis γράφει:

    1. Αναρωτιέμαι γιατί δεν μιλάνε οι καταγγέλλοντες και για την αναθεώρηση του ελλείμματος του 2008 κατά 2 % αλλά και για την αύξηση του ελλείμματος του 2009 με άλλους μεθόδους, ήτοι τη μετάθεση εισπράξεων του 2009 στο 2010 και πληρωμών του Δημοσίου από το 2010 στο 2009 ;;;;

    2. Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από την Ελληνική Κυβέρνηση και όχι από την Eurostat ! Έπειτα, υπενθυμίζω ότι ο ΓΑΠ κυβέρνησε τους τελευταίους 3 μήνες του 2009 και όχι η Eurostat. (οι εκλογές έγιναν στις 4 Οκτωβρίου)

    Για δείτε εδώ :

    16.10.2009 Δραματική προειδοποίηση ότι η χώρα έχει περιέλθει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (emergency situation),εξαιτίας του ελλείμματος και τους δημόσιου χρέους απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου ανοίγοντας τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ο Πρωθυπουργός, εξήγγειλε σειρά φιλολαϊκών μέτρων όπως 30 ευρώ αύξηση στις συντάξεις του ΟΓΑ αναδρομικά, έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης ώς το τέλος του χρόνου κλπ και ανέφερε ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη απογραφή με τη συνδρομή της Τραπέζης της Ελλάδος http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4541525&ct=1

    18.10.2009 Συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στη Βουλή – Ομιλία του υπουργού οικονομικών – το έλλειμμα του 2009 θα φτάσει ή θα ξεπεράσει τα 30 δις ευρώ (12,5%) http://dexiextrem.blogspot.com/2010/12/blog-post_861.html) http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=8059049

    21.10.2009 Απεστάλη γνωστοποίηση στη EUROSTAT ότι το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης για το 2009 εκτιμάτο σε 30.102 δις. ευρώ ή 12,5 %του ΑΕΠ (ένα μήνα μετά, με το προϋπολογισμό που κατατέθηκε στην ΕΕ διορθώνεται αυτή η πρόβλεψη από 12,5% στο 12,7% ) http://dexiextrem.blogspot.com/2010/12/blog-post_861.html Γίνετε ταυτόχρονα αναθεώρηση του ελλείμματος του 2008 κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ, όπως αναλύεται στην έκθεση της Eurostat του Ιανουαρίου 2010 http://www.papathanassiou.gr/portal/media/glossa.pdf σελ 44-47

    05.11.2009 New Greek PM Papandreou says the 2009 budget deficit will be 12.7% of GDP http://www.ibtimes.com/articles/20100629/timeline-euro-zone-debt-crisis.htm

    24.11.2009 Γ. Προβόπουλος, «Επειδή αρκετοί είπαν ότι δεν περιγράψαμε ακριβώς πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, απαντώ ότι πως θα μπορούσαμε να πούμε, αφού έμεναν ακόμη  4 μήνες. Η μεν Κυβέρνηση της Ν.Δ. είχε πει ότι αν επανεκλεγόταν θα έκοβε δαπάνες, θα πάγωνε αμοιβές και συντάξεις, θα έκανε διάφορα για τη φοροδιαφυγή κ.λπ.. Πώς εγώ μπορώ να ξέρω τι θα έκανε αυτή η κυβέρνηση; Πώς μπορούσα να ξέρω τι θα έκανε η σημερινή Κυβέρνηση;» Γ. Προβόπουλος, πρακτικά Βουλής, http://dexiextrem.blogspot.com/2010/12/2009_07.html

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Το έλλειμμα της χώρας εξαρτάται από τα κονδύλια που του “φορτώνεις”….

    Π.χ. Αν δεν βάζεις τις δαπάνες της άμυνας τότε είναι μικρότερο κ.ο.κ……

    Παρόλα αυτά εγώ ξέρω το εξής…..

    Ότι όταν ο ΓΑΠ έτρεχε ΠΑΝΤΟΥ και έδινε συνεντεύξεις ότι είμαστε διεφθαρμένοι, άχρηστοι, τεμπέληδες και όλα τα κακά, δεν είχε τα μούτρα μετά να “πατήσει πόδι” στο μαγείρεμα του ελλείμματος… απλά γιατί όλοι ήταν πλέον υποψιασμένοι…..

    Οπότε οι δανειστές το εκμεταλλεύτηκαν βάζοντας τον Παπακωνσταντίνου να υπογράψει και μεγαλύτερο δάνειο και με μεγαλύτερο επιτόκιο……

    Και αυτός ο καραγκιόζης την έβαλε…

    Όλα ήταν συμφωνημένα…..απλά γιατί όταν θέλεις το καλό της χώρας σου δεν λες στους υποψήφιους δανειστές σου ότι ο δανειζόμενος λαός είναι διεφθαρμένος…..και επίσης δεν κάνεις τα πάντα για να φανεί ο δανειζόμενος πιο χρεωμένος από την πραγματικότητα…..

    Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες τύπου “Κώνστα στο ΑΛΤΕΡ”…….

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    ΤΙ μήνυση και κουραφέξαλα….. Αυτός έχει κάνει τα πάντα και ακόμα υπάρχουν βουλευτές που τον στηρίζουν!!!!

    Μία είναι η λύση….. και δεν είναι μέσω της δικαστική οδού….

    Αλυσόδεσιμο……ξύλο………..διασυρμός……..πάλι ξύλο…..δημόσια ξεφτίλα… διάλειμμα για ξύλο στους άλλους δύο αλυσοδεμένους φίλους του ( τον χοντρό και τον Ποπαυ ) …..φτύσιμο…….ξύλο πάλι…..Γουδί…..ξανά ξύλο…απαγγελία κατηγοριών…..σκοπεύσατε..ΠΥΡ…..πάλι φτύσιμο….. αντυσφιξιογώνες μάσκες επειδή οι φίλοι θα έχουν χεστεί από τον φόβο τους στην κυριολεξία….ξανά ΠΥΡ…..ξανά φτύσιμο…..τέλος…..

    Γρήγορα ναι….πρόχειρα όχι……

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.