Γιάννης Βούρος: Ούτε παραιτείται, ούτε καταψηφίζει το χαράτσι!


Ναι θα ψηφίσει τελικά ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γ. Βούρος παρά τους λεονταρισμούς και φυσικά δεν παραιτείται από βουλευτής γιατί διακατέχεται από μεγάλα πατριωτικά αισθήματα και πολλά βουλευτικά προνόμια!!!!

«Ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μία ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και στην ψήφο μου», δήλωσε σε γραπτή ανακοίνωσή του πριν από λίγο.

Δεν περιμέναμε και τίποτε άλλο βέβαια από τους πράσινους εφιάλτες της Ελλάδας. Κάνουν τους παλικαράδες και την ώρα της ψήφου γίνονται κοτούλες λυράτες… Να μην θυμηθούμε τις περιπτώσεις Ρομποπουλου και του μέγιστου κωλοτούμπα Αθανασιάδη….

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Γιάννης Βούρος: Ούτε παραιτείται, ούτε καταψηφίζει το χαράτσι!

  1. Ὁ/ἡ ΑΝΔΡΕΑΣ γράφει:

    Στο τελος ολες οι κοτες θα κανουν το αυγο τους.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Οι ξύπνιοι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ……τα κορόιδα απλά θα φάνε το ξύλο όταν θα φύγουν τα αφεντικά τους……

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ Καλλιόπη γράφει:

    μιλάμε για πολύ ξύλο και όχι μόνο ! ξεπουλάνε τα πάντα και λένε ότι μας σώζουν

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Ρε παιδιά, αυτός νομίζει ότι βρίσκεται στην … πολυκατοικία. Κάποιος να τον ξυπνήσει γιατί όπως λέει και ο Ιωάννης στο τέλος θα φάει αυτός το ξύλο.

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.