Ο Παπανδρέου παραδέχεται ότι δεν χρειάζεται λαϊκή νομιμοποίηση!


Είναι γνωστό και στα παιδάκια ακόμη ότι ο Παπανδρέου δεν μιλάει καλά ελληνικά. Κι αυτά που μιλάει τα λέει από “σκονάκια” λογογράφων.

Όταν όμως μιλάει αγγλικά είναι μια άλλη ιστορία. Εκεί έχει μεγάλη ευφράδεια και φυσικά ξέρει και καταλαβαίνει πολύ καλά τί λέει.

Σε μια αποστροφή του στην χθεσινή ομιλία του στου Γερμανούς βιομηχάνους, όπου όπως είπαν πολύ από το πρωί παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας στην Γερμανία, αναφέρθηκε σε αυτό που υποκριτικά έχει πει και στους Έλληνες ιθαγενείς, ότι δηλαδή δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος και δεν νοιάζεται αν θα επανεκλεγεί…

Πώς το εννοεί όμως ο πρωθυπουργός το πολιτικό κόστος;

Δείτε το απόσπασμα όπως το είπε στους Γερμανούς:

Για όσους δεν καταλαβαίνουν αγγλικά ο πρωθυπουργός λέει:

“και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: ¨αυτό δεν είναι πρόβλημά μου¨, λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα” (ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ)

Σε ποια “στήριξη” (support αγγλιστί) αναφέρεται ο κος Παπανδρέου;

Στην στήριξη των υπουργών; Όχι βέβαια αυτήν την έχει.

Στην στήριξη των βουλευτών του; Όχι και πάλι! Οι λεονταρισμοί τους έχουν γίνει σύντομο ανέκδοτο, αφού τελικά όλοι σαν κοτούλες στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ούτε βέβαια μπορεί να αναφέρεται στην στήριξη των δανειστών, στους οποίους έχει “ορκιστεί” πως θα τους ξεχρεώσει μέχρι τελευταίου ευρώ!

Προφανώς αναφέρεται στην λαϊκή στήριξη γι’αυτό και συνεχίζει την πρότασή του λέγοντας ότι αδιαφορεί αν θα επανεκλεγεί.

Παραδέχεται δηλαδή ο νόμιμα εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας ότι δεν τον νοιάζει αν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση για τα μέτρα που παίρνει; Παραδέχεται ότι έχουμε ένα ανελεύθερο καθεστώς, όπου ο λαός δεν είναι ο κυρίαρχος, αλλά αυτός αποφασίζει για την χώρα και ενεργεί όπως κρίνει αυτός, κατά παράβαση κάθε συνταγματικής νομιμότητας;

Ποια η διαφορά του τότε από έναν κοινό δικτάτορα;

Βέβαια, όσοι φωνάζουμε μέσα από τα ελεύθερα ιστολόγια ότι έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και η Δημοκρατία μας, το έχουμε καταλάβει από καιρό, αλλά το να το παραδέχεται εμμέσως, πλην σαφώς, ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι ενδεικτικό της αλαζονείας τους και της αντίληψής της κυβέρνησης  για την λαϊκή κυριαρχία!!!

Όταν ο ίδιος ο ΓΑΠ το παραδέχεται τί χρείαν έχομεν άλλων μαρτύρων;

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ!!!

αἰέν ἀριστεύειν

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία filologos10. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

13 ἀπαντήσεις στὸ Ο Παπανδρέου παραδέχεται ότι δεν χρειάζεται λαϊκή νομιμοποίηση!

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

    αυτό φώναζε ο κόσμος το 1974 γιατί ήθελε να πάρει στα χέρια του την τιμωρία των φασιστών…

    …..εγω ήμουν 3 χρονών και θυμάμαι που φώναζα με όλη μου την δύναμη ” ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ”… επειδή νόμιζα ότι λέγανε φούντα και επειδή δεν ήξερα τι είναι η χούντα….

    παρατρίχα γλύτωσα το χαστούκι από τον πατέρα μου που γελούσε ….

    σήμερα όμως είναι το τέλειο σύνθημα !!!!!!…το “χούντα”…..όχι το “φούντα”….

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

      Και με την φούντα μέσα είσαι. Όπου νάναι ψηφίζεται στην βουλή το νομοσχέδιο για την Μαρί-Χουάνα δηλαδή την Μαριάννα (Χουάνα=Άννα) εκλεκτής χαζοχαρούμενης αποβλάκωσης εκ Λάτιν-Αμέρικα. Όθεν τι χούντα τι φούντα.

      Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΩΡΑΙΟ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΑΚΙΝΗΤΟ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .
    (EURO CHANNEL ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ)

    ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΠ!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Το πρωί άκουγα κάποιον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να λέει στον Σπυριδωνίδη “ψήφησα για να σωθεί η χώρα μας από την χρεοκοπία. Αν δεν το ξέρετε είμαστε χρεοκοπημένοι από 2007” Οι άνθρωποι είναι μακράν. Έχει σήμερα ένα ωραίο άρθρο αναρτημένο “Ναζί κανείς ή να μην ζει”. Δεν ξέρω αλλά με 15.5% ούτε ο Χίτλερ θα στεκόταν στην εξουσία. Ποια Χούντα; Η Χούντα ήταν ερασιτέχνες μπροστά τους, Άλλωστε, αυτή με εφαλτήριο το πολυτεχνείο τους έστειλε όλους στον σοσιαλιστικό θώκο της εξουσίας. Να τους χαιρόμαστε. Μέχρι να τους καταλάβουμε θα έχουν διαλύσει τον τόπο. “Ποιον τόπο; Τον διαλυμένο από το 2007;” Θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

      ΑΡΙΣΤΑΡΧΕ, ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ.

      ΑΠΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ (ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ) ΝΑ ΜΗΝ ” ΜΠΟΡΟΥΝ” ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ

      ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ (ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ .!!!!

      Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ γράφει:

    Όταν ακούμε φράσεις (βενιζέλος):

    “Το ότι πτωχεύουν οι Έλληνες δεν είναι ταυτόσημο με ότι πτωχεύει η χώρα”“

    συνδιασμένη με την παρακάτω φράση του παπανδρέου:

    “και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: ¨αυτό δεν είναι πρόβλημά μου¨, λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα”

    αντιλαμβανόμαστε:
    1). ότι η πρώτη φράση είναι περίληψη της δεύτερης
    2). με αντιστροφή της δεύτερης φράσης βρίσκουμε το σχέδιο:

    Ότι δεν εκλέχθηκε για να δουλέψει για τη χώρα αλλά για να την καταστρέψει ώστε “να στρώσει το χαλί ” στους παγκόσμιους και εγχώριους τοκογλύφους.
    Το να επανεκλεγεί για να ολοκληρώσει την καταστροφή τον ενδιαφέρει, αλλά όχι τόσο όσο το να προλάβει στην θητεία του να εξαθλιώσει όσο μπορεί περισσότερο τον Ελληνικό λαό.

    Μοῦ ἀρέσει

  5. Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ..
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟΔΗΜΗΣΑΣ .

    ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ (ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΒΕΒΑΙΑ ).

    Μοῦ ἀρέσει

  6. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Ο jeffrey σήμερα είπε ότι……

    “Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να σωθεί η χώρα ……με οποιοδήποτε κόστος….”

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!

    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ Γ*****ΘΕΙΣ ΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!! ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙΣ ΗΣΥΧΙΑ ΡΕ Π****ΣΤΗ ΠΟΤΕ!!!!!!!

    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!!!!! ΠΟΥ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      ΑΡΙΣΤΑΡΧΕ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!!!!

      Μοῦ ἀρέσει

      • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

        Δεν τον είδες στην Γαλλία; Ετοιμόρροπος ήταν. Αυτός μάλλον θέλει να φύγει αλλά δεν τον αφήνουν. Τον έχρησαν Ελ Σιντ και τον έβαλαν να λέει στον Σαρκοζί μπούρδες του τύπου “ελάτε να μας παρακολουθείτε που δουλεύουμε”. Για να μην το κουράζουμε, μ’ αυτά δεν σώζεται η παρτίδα και έχω την εντύπωση ότι δεν ξέρουν ούτε σε τι και με ποιούς έμπλεξαν αλλά ούτε και τι συνέπειες θα έχει ο τόπος. Θα δείξει πάρα πολύ γρήγορα . Τον Διόνυσο πρόσεχέ τον γιατί είναι κακιά παρέα. Μην του δίνεις πολύ θάρρος. Απ’ την άλλη αν τον ήξεραν οι Γερμανοί ίσως τότε να τον συνδίαζαν με τον Απόλλωνα, γιατί σε μας μόνον αυτόν βλέπουν, και τότε θα μας πλήρωναν και το χρέος. Ο δικός μας , άστον ! Πολύ μπερδεμένο είναι το παιδί.

        Μοῦ ἀρέσει

  7. Ὁ/ἡ netakias γράφει:

    Ax βρε Φιλόλογε, πέρασε προχθές τέτοια μέτρα και δεν κουνήθηκε φύλλο, μ@λ@,,, είναι να πάει σε εκλογές; Από ποιον κινδυνεύει; Από τον Βούρο ή τον Παντελή Οικονόμου………

    Αντε να δούμε. Ας φυλάμε εμεις εγρήγορση και μπορεί να γυρίσει, έστω κι αργα…

    Μοῦ ἀρέσει

  8. Ὁ/ἡ isaak56 γράφει:

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΤΕΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΕΔΩ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Ή ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .
    ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ Αλεξιβάρβαρος γράφει:

      ΦΙΛΕ ΜΟΥ

      ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΑΝ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ” ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ LIVE ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ.

      ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ ΟΜΩΣ , ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΈΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ .

      ΕΝΑ ΘΥΜΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ
      ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ, ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ,ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.

      ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ .ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ .

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.