Αν κατά λάθος εκπυρσοκρότησε το πιστόλι στα χέρια του Παπανδρέου…


Γράφει ο violistis k

Τα πράγματα είναι πολύ, μα πάρα πολύ απλά.

Σήμερα οι τρομοκράτες των ΜΜΕ χρησιμοποιούν τα ίδια φθαρμένα χημικά μυαλού που χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση των δοσίλογων. Την Ευρωπαϊκή προοπτική, το ευρό, την Ευρωζώνη, την έκτη δόση για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Γνωρίζουμε ότι αν το ποσό για την πληρωμή των τόκων των ληξιπρόθεσμων ομολόγων δεν πληρωθούν τα λεφτά αυτά θα δοθούν σε μισθούς, συντάξεις και στην κίνηση της εσωτερικής αγοράς.

Επομένως η Πατριωτική επιλογή είναι μία. Στάση πληρωμών εξωτερικού.

Για τον Έλληνα εργαζόμενο λαό αυτό που του έχει συμβεί μέχρι σήμερα, είναι πως στο όνομα του νομίσματος κατοχής των κυρίαρχων οικονομιών , έχασε την δουλειά του, έχασε τον μισθό του, έχασε την σύνταξή του, έχασε την αξία της γης τους, αυξήθηκαν οι τιμές των προϊόντων επειδή σταματήσαμε να παράγουμε και ότι χιαζόμαστε το εισάγουμε, αυξήθηκαν οι φόροι, αυξήθηκε η υποτέλεια, αυξήθηκε η ανεργία.

Για τον Έλληνα εργαζόμενο λαό, επειδή Έλληνας είναι μόνο ο εργαζόμενος λαός, το νόμισμα που του δίνει την δουλειά του, τον μισθό του, την προοπτική, το όνειρο, την βεβαιότητα, το μέλλον των παιδιών του, δεν είναι το νόμισμα της Μέρκελ, το νόμισμα του Σαρκοζί, το ο νόμισμα των ισχυρών, δεν είναι το ευρό,

γι΄ αυτόν το Έλληνα, που είναι εκείνος που εργάζεται για την πατρίδα του, που είναι εκείνος που δεν έστειλα τα λεφτά του στα θησαυροφυλάκια της Ελβετίας,

που είναι εκείνος που μέχρι σήμερα πληρώνει με την ζωή του την ζωή αυτής της χώρας,

γι’ αυτόν τον Έλληνα ο εχθρός είναι το Ευρό.

Εάν ένα δημοψήφισμα μπορεί να μας δώσει εκείνο που μας υπέταξαν, εκείνο που μας πήραν εκείνο που γι’ αυτό μας εκβιάζουν,

Να μας δώσει πίσω την Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες,

Την Ελλάδα που ανήκει στους φόρους μας,

Την Ελλάδα που ανήκει στον μόχθο μας,

Την Ελλάδα που ανήκει στους προγόνους μας

Την Ελλάδα που ανήκει στα παιδιά μας,

Την Ελλάδα που ανήκει στο όνειρό μας

Τότε ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα και ΟΧΙ στο ευρό.

Τότε ΟΧΙ στο ευρό και ΟΧΙ στις κυβερνήσεις των δοσίλογων και των Ευρολάγνων. 

Τότε ΟΧΙ στους εκβιασμούς του Σαρκοζί, της Μέρκελ και της Κριστίν Λαγκάρντ.

Τότε ΟΧΙ στο υποχρεωτικό “κούρεμα” και στο υποχρεωτικό δάνειο των 130δις ευρό. 

Η Ελλάδα, παρ’ ότι κατά λάθος εκπυρσοκρότησε το πιστόλι στα χέρια του ΓΑΠ, έδειξε πως αποτελεί την ή μια από τις Κυρίαρχες οικονομικές και Πολιτικές δυνάμεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτό πρέπει να εκμεταλλευθούμε. 

Εδώ λοιπόν και σήμερα ειδικά ξεβρακώνονται όλοι και κυρίως όσοι υποστήριζαν έξοδο από το ευρό και την Ευρωζώνη.

Η Καμπάνα χτυπά για την Αριστερά.

Αν όντως πιστεύουν ότι το μέγιστο καλό του λαού και η πραγματική σωτηρία της χώρας είναι η έξοδος από το ευρό και η έξοδο από την Ευρωζώνη τώρα εκδίδονται οι αποδείξεις.

agistri-doloma

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.