Μεγάλη νίκη νταβατζήδων και δανειστών…


Τεράστια νίκη νταβατζήδων και δανειστών η σημερινή. Μπορεί ο ΓΑΠ να ήταν καμένο χαρτί και όλα δείχνουν πως φεύγει ατιμασμένος από το πολιτικό κάδρο της χώρας, αλλά η εμπλοκή της ΝΔ στην συγκυβέρνηση ήταν εξ αρχής τεράστιο ζητούμενο για τους δανειστές.

Αυτό το έκτρωμα που γεννιέται σήμερα δεν έχει ημερομηνία λήξης όπως φαίνεται και ούτε θα υπάρξει μάλλον σαφής δέσμευση για χρόνο διεξαγωγής εκλογών. Το πιθανότερο είναι να μας πουν κάτι αόριστο, πχ ότι εκλογές θα διεξαχθούν όταν θα διασφαλιστεί η σταθερότητα της χώρας, δηλαδή εκλογές γιόκ!

Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι επόμενος προσωρινός ή όπως ονομαστεί πρωθυπουργός της χώρας θα είναι ο αρχιμάγειρας των swaps επί Σημίτη που μας έβαλαν στο ευρώ κος Παπαδήμος, τότε μιλάμε για πλήρη υποταγή της χώρας με συναίνεση και των δύο μεγάλων κομμάτων και κάποιων μικρότερων.

Μόνο που ο λαός δεν ρωτήθηκε ποτέ για όλα αυτά και η οργή του δυστυχώς θα εκφραστεί τις επόμενες μέρες

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Μεγάλη νίκη νταβατζήδων και δανειστών…

  1. Ὁ/ἡ agiovasilema γράφει:

    Αυτό που συμβαίνει είναι μια συνεχιζόμενη παραβίαση του Συντάγματος.
    Αυτό που ζούμε είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.

    Ο λαός δεν μετέχει σε καμία απόφαση που τον αφορά και δεν έχει δικαίωμα να εκδηλώσει την παραμικρή αντίσταση στην βία και τρομοκρατία στις οποίες υπόκειται. Το μοναδικό μέσον που μας απομένει πλέον, είναι η οικονομική αντίσταση, που στην ουσία θα γίνει από ανάγκη και όχι μόνο από επιλογή. Δεν έχουμε να πληρώσουμε τα αρπακτικά, δεν θέλουμε και δεν έχουμε να δώσουμε τα χαράτσια που ζητάνε και αυτό είναι -πια- το μόνο που τους τρομάζει.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ sapiens γράφει:

    Με μερικές σαπουνόφουσκες του τύπου “θα βγείτε απ’ το ευρώ” “θα σας βγάλουμε απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση” κι άλλες τέτοιες τρίχες, έπεισαν τον κόσμο να συναινέσει σ’ αυτό το άθλιο δημιούργημα. Κανείς δεν θα μας έβγαζε απ’ το ευρώ και πολύ περισσότερο απ’ την Ε. Ε. Μας θέλουν εδώ να τους φυλάμε τα σύνορα και να είμαστε αποθήκη λαθρομεταναστών. Ξέρουν πολύ καλά αυτοί οι άθλιοι καθώς και τα εδώ ανδρείκελά τους, ότι αν μας έβγαζαν απ’ την Ε Ε, το πολύ σ’ ένα μήνα θα μαζεύονταν στις χώρες τους όλη η Αφρική και η Ασία. Το ζητούμενο είναι να πάψουμε να είμαστε εμείς θύματα.

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.