Πραξικόπημα και με τη βούλα…


Πήρε, όπως αναμενόταν, ψήφο “εμπιστοσύνης” η πραξικοπηματική κυβέρνηση του διορισμένου τραπεζίτη, αγαπημένου τέκνου των κερδοσκόπων/πιστωτών μας και “ευυπόληπτου” θαμώνα διαφόρων λεσχών και συνευρέσεων που προωθούν τη λιγότερη δημοκρατία και τα συμφέροντα πολυεθνικών και τραπεζιτών… και γενικώς όλων εκείνων που θέλουν παρασιτικά να ευημερούν λεηλατώντας τον κόπο και των ιδρώτα των πολλών, που μάλλον τους αντιμετωπίζουν αφ’ υψηλού ως μυρμήγκια που πρέπει να δουλεύουν ακατάπαυστα για εκείνους αλλά μπορούν και να τα λιώνουν όταν δεν τα χρειάζονται πια…

Μετά από ένα θέατρο παραλόγου και μία άθλια κακοπαιγμένη παράσταση (όπως έχω ήδη γράψει σχετικά), φτάσαμε στο φινάλε που από τους πρόθυμους και τους δωσίλογους παρουσιάζεται ως “λύτρωση” και “πολυπόθητο αίτημα” αλλά που στο μέλλον και μάλιστα το άμεσο, θα αποδειχθεί δραματικό και επιζήμιο…

Κατά παράβαση κάθε συνταγματικής διάταξης (για ακόμα μία φορά) και δρώντας συνωμοτικά εις βάρος τους ελληνικού λαού και ερήμην του, τα αφεντικά των ντόπιων προδοτών και δωσίλογων έστειλαν τον άνθρωπό τους απ’ ευθείας για να “τρέξει” τα πράγματα.
Βρέθηκε ο άνθρωπος που “να μιλάει ελληνικά αλλά να μην είναι με το μέρος των Ελλήνων”, όπως έγραφε προ ημερών το “Reuters”! Και επεβλήθη δια των ντόπιων προδοτών και συνωμοτών με τη “νομιμοποίηση” αυτού που ορίζεται ως ο θεματοφύλακας των θεσμών και της δημοκρατίας που πρέπει να λειτουργούν πάντα μόνο με άξονα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού!

Για να μη μπερδευόμαστε, οι εντός των τειχών ήταν απόλυτα πρόθυμοι (και συνεχίζουν να είναι) να εφαρμόσουν το σχέδιο λεηλασίας και υποτέλειας της χώρας που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ με την υπογραφή της νέας σύμβασης. Απλώς, επειδή το σύστημά τους καταρρέει πιο γρήγορα από ό,τι υπέθεταν και κάθε μέρα αποκαλύπτονται πολλά για τα σχέδιά τους… πρέπει να σπρώξουν τα πράγματα. Δε μπορούν πια να περιμένουν και να αφήσουν τη δουλειά να την κάνουν μεσάζοντες! Έστειλαν απ’ ευθείας τον άνθρωπό τους! Και δεν το έκαναν μόνο εδώ… έσπευσαν και στην Ιταλία!

Απόδειξη ότι ο Παπαδήμιος ήρθε με εντολές απ’ έξω για να κερδίσουν χρόνο και να προωθήσουν τη σύμβαση, αυτό που ουσιαστικά τους ενδιαφέρει διότι μετά θα αναλάβουν επισήμως απ’ ευθείας οι ίδιοι, είναι και η σύνθεση της “κυβέρνησης” που έχει βολέψει κάθε καρυδιάς καρύδι προκειμένου τα κόμματα που συμμετέχουν να δώσουν στο πόπολο μία ψευδαίσθηση συνεννόησης… μία πινελιά “εθνικής” προσπάθειας… γενικώς να χρησιμοποιηθούν σαν ανάχωμα και προκάλυμμα ώστε στο παρασκήνιο η υπερκυβέρνηση που έχει εγκατασταθεί υπό τας διαταγάς του Ράιχενμπαχ να κάνει αθόρυβα τη δουλειά της, που μόνο προς το συμφέρον μας δεν είναι…

Το 4ο Ράιχ θα δρα υπογείως εισβάλλοντας και καταλαμβάνοντας το κράτος μέσω του Ράιχενμπαχ… ο Ράιχενμπαχ θα συνεργάζεται απ’ ευθείας με τον άνθρωπο των τραπεζιτών που “στέφθηκε” πρωθυπουργός… και η “κυβέρνηση” των προθύμων που δε θα κάνει κυβερνητικό έργο αλλά θα διεκπεραιώνει όπου χρειάζεται τις εντολές, θα δίνει την ψευδαίσθηση “δημοκρατίας” στη μάζα… Όσοι δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία (τη μάζας) βλέπουν ήδη πίσω από τη βιτρίνα!

Η ειρωνεία και πρόκληση ταυτόχρονα είναι ότι η πραξικοπηματική ψευδοκυβέρνηση πήρε “ψήφο εμπιστοσύνης” από 255 προδότες αλλά “νομιμοποιήθηκε” από 300, αφού παρίσταντο στη βουλή αναγνωρίζοντας εμμέσως (και αμέσως) την ισχύ αυτής της ψευδοκυβέρνησης, παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου, μιας επετείου που είναι ταυτισμένη με τον αγώνα ενάντια σε μία άλλη κυβέρνηση πραξικοπηματιών της σύγχρονης ιστορίας μας!
Θα ήταν θράσος να το κάνουν ανήμερα της επετείου αν και μάλλον ο φόβος τους ήταν ο λόγος που δεν το έκαναν και όχι το μήνυμα… Σας θυμίζω ότι από τότε που συντελείται η τελευταία πράξη της προδοσίας της χώρας (η προδοσία δε συντελείται μόνο τα τελευταία 2 χρόνια…) όλες οι πράξεις προδοσίας έγιναν σε ιστορικές ημερομηνίες!
Στις 25 Μαρτίου του 2010 ο ΓΑΠ μας ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ότι θα εκχωρήσουμε εθνική κυριαρχία! Παρεμπιπτόντως ο Σαμαράς ακόμα δεν το έχει καταλάβει, όπως ισχυρίζεται, και φοβούμενος μη μείνει έξω από το επίσημο κάδρο των “πατριδοσωτήρων” έσπευσε να στηρίξει το διορισμό του τραπεζίτη και να δηλώσει ότι θα υπογράψει αβλεπί τη συμφωνία που θα κυρώσει πλήρως την προδοσία και το ξεπούλημα, που όμως δεν εκχωρεί εθνική κυριαρχία!!!
Στις 21 Απριλίου του 2010 ακούστηκε επισήμως η προσφυγή στο ΔΝΤ!
Παραμονή της
 28ης Οκτωβρίου είπαν “ΝΑΙ !” στη νέα σύμβαση υποτέλειας και ελεγχόμενης χρεωκοπίας, που βάζει τα δικαιώματα των πιστωτών πάνω από εκείνα του ελληνικού λαού… με αποτέλεσμα στις 28 Οκτωβρίου να εισπράξουν από τον ελληνικό λαό ένα βροντερό “ΟΧΙ !”

Η ειρωνεία όλης αυτής της κατάστασης είναι ότι ο Παπανδρέου δεν έπεσε αλλά σώθηκε από το Σαμαρά… και ενώ αμφισβητούνταν η νομιμοποίηση της κυβέρνησής του διότι αυτά που έπραττε (και θα συνεχίσει να πράττει υπό τον Παπαδήμιο πιο αδίστακτα) δεν είχαν σχέση με τις προεκλογικές του εξαγγελίες και έπρεπε ο ελληνικός λαός να αποφανθεί…, τώρα λοιδορείται για την “απερισκεψία του” και την “ελαφρότητά του” να διανοηθεί και να ξεστομίσει τη λέξη “δημοψήφισμα”! Το έχετε συνειδητοποιήσει…; (!!!)

Με την ευχή ότι αυτή τη φορά ο ελληνικός λαός δε θα ξαναπέσει θύμα… δε θα ανεχτεί ούτε μέρα αυτή την κατάσταση… θα φανεί αντάξιος των περιστάσεων και θα δράσει όπως αυτές απαιτούν…

bloggingvsmanipulation

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.