Αν είναι να μπουν κάτι τέτοιοι βουλευτές στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” μόνο και μόνο για να κάνουν ΚΟ, κλάψτα Χαράλαμπε!


Πολύ καλή η προσπάθεια του Πάνου Καμμένου με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” και την παρακολουθούμε από κοντά. Ο Πάνος δεν λέρωσε τα χέρια του με το αίμα των Ελλήνων και δεν ψήφισε ούτε Μνημόνια, ούτε την κυβέρνηση Παπαδήμιου και αυτό ο κόσμος του το αναγνωρίζει.

Πρέπει όμως αυτή η δυναμική που του δίνει ο κόσμος να συνεχιστεί και αυτό θα γίνει με την σοβαρή στελέχωση του κόμματός του. Πολλά ακούγονται και σίγουρα δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε όλα καθώς το βρώμικο παρασκήνιο προσπαθεί να ρίξει λάσπη σε ότι προσπαθεί να το ανατρέψει. Είναι λογικό, οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” να θέλουν να αποκτήσουν ΚΟ μέσα στην Βουλή για να έχουν όλα τα προνόμια που προβλέπονται καθώς και την τηλεοπτική εκπροσώπηση που δεν θα μπορούν να αρνηθούν τα ΜΜΕ. Γι’ αυτό τον λόγο οι διαγεγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ, που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 2,  είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στους “Ανεξάρτητους”.

Πολλοί μάλιστα αυτοπροτείνονται ή διαρρέουν φήμες για να δουν αντιδράσεις.

Άκουσα όμως μία εκ των διαγραφέντων βουλευτών της ΝΔ που φέρεται να εντάσσεται στην κίνηση Καμμένου, την κα Κόλλια βουλευτή Σερρών, η οποία δίνοντας συνέντευξη στον Σ. Κοτρώτσο, φάνηκε ότι ουδεμία σχέση έχει με “Ανεξάρτητους” καθώς η ίδια είναι πλήρως εξαρτημένη από το πρώην κόμμα της, πληγώθηκε για την διαγραφή και στην πρώτη ευκαιρία θα ξαναγυρίσει.

Ακούστε την συνέντευξή της και θα “δείτε” την πίκρα που βγάζει και ότι αφιερώνει περισσότερο χρόνο για να μιλάει για τον λαό της ΝΔ στις Σέρρες, παρά για το μέλλον της χώρας.

Πάνο Καμμένε, αν είναι να ενταχθούν στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” τέτοιοι βουλευτές, πιστεύω ότι από ένα κίνημα που μπορεί να δώσει ελπίδα θα μετατραπείτε στο αντιμνημονιακό alter-ego της ΝΔ, και αυτό δεν έχει σχέση ούτε με ανεξαρτήτους, ούτε με Έλληνες. Απόλυτα κατανοητό να προσπαθείς να δημιουργήσεις ΚΟ, αλλά νομίζω ότι ο πήχυς δεν πρέπει να μπαίνει μόνο σε όσους δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 1 και 2 γιατί αυτό μπορεί να έγινε λόγω πολιτικού καιροσκοπισμού. Η δημιουργία ΚΟ δεν είναι πανάκεια, αν είναι να προστατεύσεις τον κινηματικό, ειλικρινή και λαϊκό χαρακτήρα του κινήματός σου.

Ο λαός χρειάζεται να εκπροσωπηθεί από νέα πρόσωπα και όχι από τα υλικά κατεδαφίσεως του δικομματισμού.

αἰέν ἀριστεύειν

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

10 ἀπαντήσεις στὸ Αν είναι να μπουν κάτι τέτοιοι βουλευτές στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” μόνο και μόνο για να κάνουν ΚΟ, κλάψτα Χαράλαμπε!

  1. Ὁ/ἡ antinemecis γράφει:

    Και μόνο το ότι πάει με διαδικασίες αμφίβολες να σφετεριστεί και αυτός με τη σειρά του τη λαϊκή κυριαρχία στήνοντας κόμμα από τα φθαρμένα υλικά της ΝΔ για να εισπράξει λεφτά από το δημόσιο κορβανά λέει πολλά…
    Δυστυχώς επιβεβαιώνονται σιγά-σιγά οι σκοπιμότητες του νέου αποκόμματος και οι παλαιοκομματικές πρακτικές…
    Πού είναι ο Καμμένος που καλούσε στην ενεργοποίηση του άρθρου 120 και είχε σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης…; Πού είναι ο Καμμένος που δεν τον ένοιαζε το χρώμα παρά η αντιμνημονιακή συμμαχία όλων ενάντια στη λαίλαπα…; Δυστυχώς αποδεικνύεται κι αυτός καμμένο χαρτί και βαλτός να παίξει το ρόλο εκτόνωσης της βαλβίδας και να στηρίξει το σύστημα… ‘Αλλωστε τόσα χρόνια αυτό υπηρετούσε εκ των έσω!
    Αν θέλει ο Καμμένος να αποδείξει ότι είναι διαφορετικός, αντί να κάνει μικροκομματική καπηλεία της ιστορικής μνήμης των Ελλήνων (βλέπε Δίστομο) να βγεί από την παράνομη και πραξικοπηματική βουλή (με όσους τον ακολουθούν) και να καλέσει τον κόσμο στο πλευρό του για την αποκατάσταση του συντάγματος που έχει καταλυθεί!!! Και αυτό που γράφω ως πρόταση αφορά και τους αντιμνημονιακούς “αριστερούς” που νομιμοποιούν το πραξικόπημα…
    Όλα τα άλλα είναι επικοικωνιακές μπαρούφες του Καμμένου και όσων βρίσκονται πίσω από το κόμμα του…
    Πρώτα να τον εγκρίνει ο λαός στις εκλογές και μετά με νόμιμο τρόπο να εμφανιστεί ως κοινοβουλευτικό κόμμα! (ισχύει και για τα άλλα κομματίδια) Ο κόσμος καλώς ή κακώς έστειλε στη βουλή 5 κόμματα…

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΦΙΛΙΠΠΟΣ γράφει:

      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ????? ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΧΤΙΖΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ 200.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΡΕ ΠΑΝΟ ???????? ΦΙΛΙΠΠΟΣ

      Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Filologe έχεις απόλυτο δίκιο……..

    Ο Καμμένος αν συνεχίσει έτσι θα καεί πριν την ώρα του…..

    Τα περί facebook , twitter και πρώην ΝΔκράτες που τρέμουν για το βουλευτικό τους μέλλον είναι ΑΗΔΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΜΜΕΝΕ Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΚΟΠΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΥΝΟΤΑΝ!!!!!!!!

    ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΩΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕΝΤΩΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ!!!!

    ΚΟΨΤΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΘΑΡΑ!!!!!! H ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

    ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ agistri γράφει:

    Αν πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία εξόδου να το κάνουμε ζητώντας έμπρακτη συγνώμη και όχι να τους προβοκαρουμε.
    Ποιος είναι ο στόχος; Να διασπασουμε το μπλοκ των μνημονιακών. Η πολιτική δεν είναι μπακάλικο

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ filologos10 γράφει:

      Φίλε μου με τέτοια άτομα δεν υπάρχει προοπτική όχι το μνημονιακό μπλογκ να σπάσεις, αλλά ούτε αυγά να κάνεις ομελέτα! Η γυναίκα “κλαίει” που την έδιωξαν από την ΝΔ, και ζητάει δεύτερη ευκαιρία από τον Σαμαρά λέγοντας ότι η ΝΔ είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα κι εκβιάζει ότι θα πάει στον Καμμένο! Δηλαδή οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” θα γίνουν κίνημα μαζεύοντας τα ερείπια της ΝΔ;

      Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

      Ευκαιρία πρέπει να δώσουμε στους εαυτούς μας και στην Ελλάδα ….

      όχι στην κάθε καημένη κλάψα που θέλει να βγει ξανά βουλευτής για να πάρει την βουλευτική αποζημίωση!!!!

      Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ Patrioths γράφει:

    Ανθραξ και ο καμμενος τελικα….

    Μοῦ ἀρέσει

  5. Ὁ/ἡ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ γράφει:

    Δε πειραζει ρε παιδια…
    Στο τελος ξυριζουν το γαμπρο λεει…
    Ε ο κοσμος δε θα ξυριζει απλα…θα γδερνει.

    Μοῦ ἀρέσει

  6. Ὁ/ἡ ORIZONTAS γράφει:

    Κατανοώ απόλυτα την επαναστατική διάθεση όλων των σχολιαστών ως και επίσης την ενδόμυχη απογοήτευση κάποιων μια και ως “αναφέρεται” επί των σχολίων είδαν το “όνειρο του επαναστάτη Πάνου ” να γίνεται στα μάτια τους “άπιαστο”
    Αγαπητοί συνσχολιαστές και συναγωνιούντες !! Σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί ο εν λόγω σχολιασμός μου “νουθεσία” προς εσάς αλλά θα ήθελα να δώσω και εγώ από την μεριά μου και από την δικιά μου υποκειμενική σκοπιά θέασης , την αποκλειστικά δικιά μου άποψη !
    Κακά τα ψέματα! …. όλοι μας έχουμε νοιώσει στο πετσί μας τους λακέδες και συνεργάτες των κατακτητών μας …. όλοι έχουμε μπινελικιάσει όποιον νεολογιστή φιλοτομαριστή βολευτή και δη κυβερνητικό κάθαρμα που απεργάστηκε με τους επικυρίαρχους το σχέδιο εξόντωσης ελλήνων και ελλάδας…. όλοι μας ‘βράζουμε’ στην θέα του ζοφερού μέλλοντος που έχουν σχεδιάσει και εκτελούν….. όλοι μας … ίσως …. να ελπίζαμε σε εκείνον τον αγέννητο ηγέτη που θα ξερίζωνε τους σάπιους και τα σαπρόφυτα ηγετίσκους λαδοποντικαρους που απομύζησαν από τον ιδρώτα και την αγωνία των πολιτών της χώρας..,, όλοι μας έχουμε διαπιστώσει το βουτηγμένο στα τοξικά λύματα της διαφθοράς της διαστροφής πολιτικό μας σύστημα …….
    Σήμερα όμως οι διαπιστώσεις περισσεύουν… ο χρόνος τελείωσε ..θεωρώ ως έκτακτη και έσχατη θέση λόγω της παρούσης έκρυθμης και επικίνδυνης κατάστασης για την ευόδωση της ανατροπής ή έστω της ανάσχεσης της “τελικής λύσης” του Δ Ράιχ … την “φαλκίδευση” του σκοπού της εγκατάστασης μιας “νόμιμης συγκυβέρνησης’ η οποία θα είναι της αρεσκείας των επικυρίαρχων! Με κάθε τρόπο και μέσον είναι θεωρώ απαιτητή η φθορά των Μνημονιακων δυνάμεων ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΟΥΒΕΛΗ(?) ΛΑΟΣ(?)…. οι οποίοι έχουν δείξει τις περγαμηνές τους και την ερωτοτροπία τους με την νεοταξική φασιστική ευρώπη!!
    Κάθε κίνηση που θα καταστήσει αμφίβολη την επικράτηση των εγχώριων λακέδων ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!! Ο Καμμένος αν μη τι άλλο με το καλημέρα “έσφαξε” την Αντωνία Κομανέντσι… με ένα ποσοστό που πραγματικά τα κατευθυνόμενα και αργυρώνητα δημοσκοπικά παπαγαλάκια δεν μπορούσαν να μην το αναδείξουν!
    Σήμερα δεν βιώνουμε μια ομαλότητα για να διαφωνούμε διαλεγόμενοι και πολιτικολογώντας ,εκεί που ο σκοπός και η αγωνία μας συμφωνεί αμέριστα!! Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ!! ..
    Είναι παράλογο και αντιφατικό να περιμένουμε από τα κόμματα “επίκυψης” την ανάκαμψη της οικονομίας, την επανίδρυση του κράτους, την ανασύνταξη της ελληνικής κοινωνίας. Έχουμε αναρίθμητα τεκμήρια, αναμφίβολες αποδείξεις, ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Τα υπάρχοντα κόμματα έχουν ιστορικά τελειώσει, το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι οριστικά φθαρμένο, ντροπιαστικά εκφαυλισμένο, γελοιωδώς ανίκανο, εγκληματικά ένοχο….. Το ΝΕΟ ίσως είναι η ελπίδα . .. πολύ σωστά κατά την άποψη μου ο αρθρογράφος της ανάρτησης στον πρόλογο του επισημαίνει “Ο Πάνος δεν λέρωσε τα χέρια του με το αίμα των Ελλήνων και δεν ψήφισε ούτε Μνημόνια, ούτε την κυβέρνηση Παπαδήμιου και αυτό ο κόσμος του το αναγνωρίζει”
    Η “ελπίδα” είναι ένα καλολαδωμένο μηχάνημα που κουβαλά κάθε Έλληνας στο αιωνόβιο πολιτικό σασί του.!!
    ΙΔΩΜΕΝ και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ γράφει:

      Για τους αλλους δε ξερω…
      Στα δικα μου ματια και εννοειτε στις μερες μας,
      επαναστατης και πολιτικος δεν πανε μαζι.
      Για μενα ειναι ολοι ιδιοι,γιατι πολυ απλα κανεις δεν εχει αποδειξει το αντιθετο.
      Στα λογια ολοι ειμαστε ηρωες και προκαλουμε εντυπωσεις. Στις πραξεις ειναι το θεμα τι κανουμε.

      Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.