Δημοκρατία δεν έχουμε; Όλα στο φως!


γράφει ο αρισταρχος

Χθες πέρασε από την  Αμερικανική γερουσία ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία! Προβλέπει, εκτός των άλλων, από την 1/1/2013 μέχρι 31/12/2014 όλοι όσοι ενδιαφέρονται να έχουν πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη να δεχτούν στο χέρι την εμφύτευση ενός chip, κάτι να πούμε σαν ταυτότητα. Θα μπαίνει το χέρι κάτω από ένα scanner και φραπ(!) στην οθόνη όλο το ιστορικό του ασθενούς. Και φραπ(!) στην οθόνη όλα τα στοιχεία του πολίτη και πόσα λεφτά παίρνει, αν έχει στην τράπεζα και πόσα, και το κυριότερο τι καπνό φουμάρει. Είναι με τον Αντίχριστο ή είναι με τον Χριστό; (συνεταξάμην or not?)

Ταλαίπωρε άνθρωπε. Πάντα ανάμεσα στον Θεό, τον οιονδήποτε Θεό, και τον παπά συνθλίβεσαι!

Χωρίς chip πάπαλα! Ο και με υπόσταση καλούμενος ΑΝΘΡΩΠΟΣ(μονάδα νο 1!) θα βγαίνει ανύπαρκτος. ‘’Δεν σε ξέρουμε κύριε, από ποιο πλανήτη είστε;’ Άντε να απογραφείτε και να αποκτήσετε Electronic personal under skin chip!’’  Έτσι θα έχεις ας πούμε, στο δυαδικό, το νούμερο 1! ΘΕΟΣ! ΘΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΕΣΑΙ!

Όλα τα άλλα πράγματα(συμπεριλαμβανομένων συγγενών!!!) έχουν τον αριθμό μηδέν!

Έτσι, αν εσύ το νούμερο ένα(1) βάλεις τα μηδενικά πίσω και με υποδιαστολή απλά θα δώσεις αξία στο ένα που είσαι εσύ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!

Δηλαδή, δυαδικό με μηδέν και ένα σε άλλη έκδοση, απόφαση, εφαρμογή! ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΙΑ!

Κάποιοι ‘’πανέξυπνοι’’ που πιστεύουν στην χειραγώγηση των μαζών, προσπαθούν να φέρνουν σε επαλήθευση τις διάφορες προφητείες των πατέρων μας, έτσι για να πιστεύουμε πως αυτά ΒΓΑΙΝΟΥΝ!

Είναι ικανοί να μπερδέψουν μια απλή διαφορά σε εικονοκλαστική εξίσωση για να φανεί πως όλα είναι Θεόπνευστα και έχουν την έγκριση του Υψίστου. Και άρα θα πρέπει να τα δεχτούμε σαν φυσιολογικά.! Πχ ‘’Δεν τόκαναν οι τάδε, ήταν γραφτό. Τόπε ο δείνα πριν τρακόσια χρόνια και τώρα βγήκε’’

Είπε ο Ιωάννης στην αποκάλυψη, συμπλήρωσε ο Πατροκοσμάς και απεκάλυψε ο Παϊσιος. Κι όλα αυτά φαντάζουν υπερβατικά, θεοφοβούμενα. Μπερδεύονται με τα πιστεύω του απλού κόσμου θρησκεία, πατρίδα πίστη.

ΚΙ  ΟΜΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ!

Άρα; Βγαίνουν τα μελλούμενα. Δεν γίνεται τίποτε εξ επί τούτου και με υστεροβουλία.

Μοιάζουν με την δήλωση του ογδοντάχρονου Προέδρου και τις δηλώσεις του από την σύνοδο κορυφής. Τι τον φορτώσατε, γέρο άνθρωπο, με τόσα βαριά πράγματα; Δεν είχε την δύναμη ούτε να τα διαβάσει, όχι να δώσει και συνέντευξη.

Και επειδή η Ελληνική οικονομική κατάσταση συνδέεται άμεσα με κάτι περί ΑΟΖ και επέκταση υφαλοκρηπίδας στα 12 μίλια Αιγαίου τε και Γροιλανδίας, όπου καραδοκεί το 25% των παγκοσμίων αποθεμάτων πετρελαίου, σημείο τριβής Ρωσίας Αμερικής. Παρακαλώ ενημερώστε μας. Τα δικά μας πετρέλαια πόσο διαπραγματεύσιμα είναι και με ποιους.

Ή δεν πρέπει να ξέρουμε;

Θα δούμε! Άλλωστε , είπαν πως αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω θα την γλυτώσουμε και θα πάρουμε την Κων/πολι πεσκέσι και χωρίς εξαδάκτυλο. Αν πιαστεί όμως από πάνω την βάψαμε.

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης ….

ΥΓ. Στον Πύργο στη Αργαλαστή πιάσαν τον Λιόντα τον ληστή

… Τι φταίει πούγινες ληστής τον ρώτησε ο δικαστής

Φταίει πούχα χέρια τέσσερα και πόδια δεκατέσσερα

Μα πιο πολύ το μάτι, το πίσω από την πλάτη …

Περὶ τοῦ/τῆς: aristarhos

Προσοχή στην πρίζα, υπάρχει συνωστισμός!
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

6 ἀπαντήσεις στὸ Δημοκρατία δεν έχουμε; Όλα στο φως!

  1. Ὁ/ἡ Αυτό και το Άλλο γράφει:

    δείτε και την ομιλία του ντειβιντ ροκεφέλερ για τις απόψεις του περί υγείας κι αν δεν σας θυμίσουν λοβέρδο (τι; εξηντάρισες κι αρρώστησες μια ενεσούλα και θα σου κάνουμε μια κηδεία μούρλια! θες να σωθείς; είσαι με τα καλά σου, σκέψου τον πόνο των συγγενών σου όταν θα υποφέρεις από την ασθένεια, σκέψου πόσα λεφτά θα χαλάσουν αυτοί και το σύστημα υγείας, σκέψου πριν αποφασίσεις να …ζήσεις) τότε θα φάω το καπέλλο μου.
    προσκυνημένοι ήδη οι πολιτικοί μας στα χειρότερα της ΝΤΠ.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ papailias γράφει:

    Πρόκειται για δεινή παρεξήγηση!

    Ο άνθρωπος, στην προκειμένη περίπτωση, δεν συνθλίβεται ανάμεσα “στο Θεό και στον παπά”.

    Συνθλίβεται ανάμεσα στο Σατανά και τη σατανική εξουσία.

    Τους πρόσφεραν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με αντάλλαγμα την ψυχή του και την ελευθερία τους.

    Γεγονός, που καθιστά αμφίβολο το αν θέλουν, πραγματικά, να τους προσφέρουν κοινωνική προστασία ή να εξασφαλίσουν τονολοκληρωτικό έλεγχο πάνω στη ζωή τους.

    Σε τρόπον, ώστε να μπορούν, να δολοφονούν, όταν και όσους θελήσουν…

    Υπάρχουν τόσα άλλα για τα οποία μπορείτε να μας κατηγορήσετε…

    Αλλά όχι και για τα δολοφονικά ιδιοσκευάσματα των σατανιστών του Σιωνισμού και των παραφυάδων του…

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

      Επειδή σεβασμιότατε παρακολουθώ τα άρθρα σας θάθελα να σας πω ότι μακάρι να είχαμε σαν και σας πολλούς.
      Προχτές στο αεροδρόμιο πέρασε από μπροστά μου μια κουστωδία περί τους είκοσι παπάδες. Μοσχοβολούσαν αρώματα! Σαν πασχαλιές.

      Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ papailias γράφει:

    Και με την ευκαιρία, χλευάζεται ο Ευαγγελιστής και Θεολόγος Ιωάννης, ο Πατροκοσμάς, ο Γέροντας Ιερώνυμος…

    Που είχαν τη θεϊκή έμπνευση να προαναγγείλουν πριν από χρόνια και αιώνες και χιλιετηρίδες τα όσα οι σατανιστές μεθοδεύουν στις μέρες μας.

    Μήπως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το “φως” και τη “δημοκρατία”, αλλά, για να αποπροσανατολιστεί ο αναγνώστης και να στραφεί στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση;

    Μοῦ ἀρέσει

    • Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

      Δεν χλευάζεται κανείς και πολύ περισσότερο ο ευαγγελιστής Ιωάννης, ο Πατροκοσμάς και φυσικά ο γέροντας του οποίου τον τάφο έχω επισκεφτεί και άναψα και το κεράκι. Όποιος πιστεύει πιστεύει με τον δικό του τρόπο.
      Απλά λέω πως κάποιες προφητείες μερικοί φροντίζουν να επαληθεύονται με τον τρόπο που τους συμφέρει.
      Βλέπετε, οι προφητείες είναι λίγο θολές και όλοι μας προσπαθούμε να τις συνταιριάξουμε. Πολλές φορές κατά το δοκούν.
      Και να κλείσω με την δήλωση πως είμαι ένας από αυτούς που δεν θα δεχτούν τέτοιο χάραγμα. Νάσται βέβαιος πως θάρθει πάρα πολύ σύντομα εδώ.
      Συγνώμη αν έγινα αιτία για παρερμηνίες. Δεν ήταν στις προθέσεις μου

      Μοῦ ἀρέσει

  4. Ὁ/ἡ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ γράφει:

    Ειναι λυπηρο, το οτι ολα αυτα τα γεγονοτα, που εδω και 3 χρονια τουλαχιστον, πληττουν αθωους και εντιμους ανθρωπους, την οικογενεια,τους θεσμους,την πιστη και τα ιδεωδη ακομα κι αυτην την ιδια την επιβιωση, η Εκκλησια-ουσα και εχουσα μια τεραστια εξουσια – τα βλεπει οπως η αγελαδα το τρενο….
    Μηπως ηρθε η στιγμη,αγαπητε μου σεβασμιε, για εναν δευτερο Παπαφλεσσα??
    Εκκληση προς ολους τους Παναγιωτατους αποδεκτες να μη μεινουν ΜΟΝΟ στα ιερα λογια των Ευαγγελιστων….

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.