Ο πατέρας του δολοφόνου σε ακραίες δηλώσεις


Ο πατέρας του Αλβανού που δολοφόνησε τον Αριστοτέλη Γκούμα, του έδωσε την κατάλληλη ‘παιδεία’ με αποτέλεσμα να θεωρεί τη δολοφονία ως φυσική ενέργεια. Έτσι μεγαλώνουν οι Αλβανοί, κι εμείς αρκούμαστε σε σαπουνόφουσκες για να παραστήσουμε τους ‘προοδευτικούς’. Δεν υπάρχουν Έλληνες στην Αλβανία, λέγει ο Μούκαϊ: «Οι Χειμαραίοι είναι Αλβανοί και όσοι δηλώνουν Έλληνες είναι προδότες. Ο Μπολάνος και ο Γκούμας δεν είναι Έλληνες».

Η υπερασπιστική γραμμή των δολοφόνων, θα είναι η υποστήριξη ότι πρόκειται για ατύχημα, αλλά οι εμπρηστικές δηλώσεις του Μουκάι πυροδοτούν το κλίμα: «Λέμε στον Μπολάνο, να μην ζητήσει Έλληνες δικαστές και ανακριτές γιατί βρίσκεται σε Αλβανικό έδαφος. Τον καλώ να μην χρησιμοποιεί την ατυχία του άλλου για δικούς του σκοπούς. Εσύ (προς κ. Μπολάνο) και εκείνος που σκοτώθηκε δεν είσαστε Έλληνες (διορθώνοντας είπε…) και εκείνος που έπεσε θύμα του ατυχήματος… (Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει!), μπορεί να είναι ελληνόφωνες αλλά θα είναι για πάντα Αλβανοί», είπε ο Μούκαι.
«Σάρισσα»

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.