Ο… μπαλαντέρ Πάγκαλος έτοιμος πλέον και για “καπέλο” και για εξεταστική!


Μόλις προχτές ο Θεόδωρος Πάγακλος έλεγε στη Real News ότι δεν είναι τύπος που του πάνε τα καπέλα (εννοώντας τον Ραγκούση σε ρόλο συντονιστή) κι ότι δεν μπορεί να γίνει εξεταστική για την Οικονομία γιατί δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Σήμερα το πρωί βγήκε στο Μέγκα κι είπε άλλα.

Για το καπέλο: “«Εγώ μιλάω στην γενική ερώτηση, αν ανέχομαι καπέλο. Δεν μίλησα συγκεκριμένα για τον κ. Ραγκούση. Γενικά δεν ανέχεται το κεφάλι μου καπέλο, με την έννοια ότι κάποιος θα μου λέει τι να κάνω και εγώ θα το κάνω… Δέχομαι την συνεργασία, δέχομαι ότι κάποιος μπορεί να ξέρει καλύτερα από μένα ένα θέμα και θα τον ακούσω με πολύ προσοχή και βεβαίως ο πρωθυπουργός είναι πάνω από όλους. Την ευθύνη συντονισμού της κυβέρνησης έχει ο πρωθυπουργός, που μοιράζει τις ευθύνες. Εγώ είμαι μπαλαντέρ»

Για την εξεταστική:

“«Η ερώτηση που μου έγινε εμένα ήταν αν θα γίνει εξεταστική για την κατάσταση της οικονομίας. Και απάντησα πολύ σωστά «εξεταστική για την οικονομία δεν μπορεί να γίνει, γιατί κρίνει πολιτικές. Τι ποινικές ευθύνες να ρίξουμε σε πολιτικές; Η εξεταστική που έχει προτείνει το ΠΑΣΟΚ είναι μια εξεταστική που αφορά την παραποίηση των στοιχείων της οικονομίας… Η εξεταστική αυτή μπορεί να γίνει».

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.