Ο Ροκφέλερ χρηματοδοτούσε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου!


Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974
Τι να εννοούσε άραγε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έλεγε “στον γιό μου Γιώργο, αφήνω το όνομά μου”;

Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο παλαιός πολιτικός κόσμος – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα – εκτός και εντός Ελλάδος – είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την “νέα τάξη πραγμάτων”.Η ιστορία τώρα, δεν καταγράφεται αμέσως με την πραγματικήν της όψιν. Κάθε τόσο έρχονται στο φως ντοκουμέντα και παρασκήνια, που δίνουν διαφορετική εικόνα των γεγονότων. Πρόσφατον παράδειγμα, τα όσα απεκαλύφθησαν με το τελευταίον βιβλίον του Νικολάου Μακαρέζου, για τις σχέσεις και τις διαβουλεύσεις μεταξύ Καραμανλή και του στρατιωτικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Είναι βέβαιον, ότι εάν υπάρξει ενδελεχής έρευνα προς διαφόρους πολιτικούς χώρους της μεταπολιτευτικής εποχής, θα βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν είναι τυχαία η απογοήτευσις και η απαξίωσις του λαού προς τους σημερινούς πολιτικούς. Μόνο, που οι πολίτες δεν σκέπτονται ή δεν έχουν την δυνατότητα να ερευνήσουν τα βαθύτερα αίτια. Αυτό, κανονικά είναι καθήκον των ΜΜΕ, αλλά δυστυχώς η πλειονότης των κινείται μέσα στο “σύστημα” που άλλοι έχουν χαράξει και επομένως δεν επιτελούν την αποστολήν των. Οι αμετανόητοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, έχουν μουδιάσει με την πολιτικήν του κυβερνώντος κόμματος. Από την Μεταπολίτευσιν, εγοητεύθησαν από την άκρατον δημαγωγίαν αυτού του πολιτικού φορέως, και συμπορεύθηκαν με τον λαϊκισμόν που καθιέρωσε.
Ο εθνικός μας ποιητής Δ. Σολωμός, είχε αναφερθεί στον λαόν, τον “πάντα ευκολοπίστευτον και πάντα προδομένον”… Υπήρξε προφητικός ο στίχος του. Ποιός κάθισε να ερευνήσει ή έστω να προβληματιστεί, τι ακριβώς ήταν το ΠΑΣΟΚ, από την στιγμήν της παρουσίας του στην πολιτική σκακιέρα; Ο ιδρυτής του, ήλθεν από την Αμερικήν, σε σύντομον χρόνον, επέτυχε να διαλύσει το κόμμα του πατέρα του, και υπήρξεν ο κυρίως υπεύθυνος για την επέμβασιν του Στρατού. Επαρουσιάζετο, ως ο εκφραστής του αντιαμερικανικού κινήματος στην Ελλάδα, υπερακοντίζοντας ακόμα και την Αριστεράν, η οποία αφελώς- ως συνήθως- ενόμισεν ότι είχε βρει τον… “άνθρωπόν της”, και κατέστη στην ουσία, όργανον των σχεδίων του Ανδρέα Παπανδρέου. Μετά την επέμβασιν του Στρατού, οι πολιτικοί συνελήφθησαν. Η Αμερικανική κυβέρνησις – δια της εδώ πρεσβείας – για τον μόνον που ενδιαφέρθηκε, ήταν ο ηγέτης του… “αντιαμερικανικού κινήματος”! Ο πρεσβευτής Τάλμποτ, ηξίωσε από το στρατιωτικόν καθεστώς, να μην θιγεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, και να του δοθεί διαβατήριον, προκειμένου να φύγει στο εξωτερικόν. Κι’ αυτό ακριβώς έγινε! Μετά την Μεταπολίτευσιν, ο κυνηγημένος και εξόριστος Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρύει κόμμα. Αλλά για την δημιουργία πολιτικού φορέως, απαιτούνται τεράστια έξοδα, τα οποία δεν συγκεντρώνονται – φυσικά – με εράνους. Που βρέθηκαν λοιπόν, όλα αυτά τα χρήματα;
Ο συγγραφέας ιστορικών έργων Κων. Μπαρμπής, στο βιβλίον του “Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται” (εκδόσεις Νέα Θέσις) δημοσιεύει φωτοτυπίαν επισήμου εγγράφου του “Αμερικανικού Γραφείου Στρατιωτικής Συνεργασίας”, και με στοιχεία αναγνωρίσεως “Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29” ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει θέσει φαρδιά – πλατιά την υπογραφήν του σε “οδηγίες” που δίδονται απ’ εκείνους που θα τον χρηματοδοτούσαν με απίστευτη γενναιοδωρία, και… εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι θα στρεφόταν… Το έγγραφο αυτό υπέγραψε τον Αύγουστον του 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου, και εφόσον απεδέχθη τις “οδηγίες”, προεβλέπετο καταβολή από την Τσέϊς Μανχάταν Μπανκ ( των Ροκφέλερ ) ποσού 100.000.000 δολλαρίων για την ίδρυση νέου κόμματος!
Οι Αμερικανοί χρηματοδότες του… “σοσιαλιστικού” κινήματος στην Ελλάδα, καθόριζαν σαφώς στον αρχηγό του, τι κινήσεις μπορούσε να κάνει, τι στάση θα τηρούσε επί συγκεκριμένων θεμάτων, και τι περιθώριο ελιγμών διέθετε.
Από τους “κανόνες” που υπέγραφε ο Ανδρέας, επιτρέποντο μόνον “φραστικές παρεκκλίσεις”. Χαρακτηριστική είναι η παράγραφος που αναφέρει, ότι: “Προς ικανοποίησιν των ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων, θα επιτραπεί αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος – ΗΠΑ. Κι’ ακόμη, “επιτρέπονται φραστικές “συγκρούσεις” με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως (ανοιχτός) πόλεμος…”! Φυσικά, οι Αμερικανοί ενδιαφέρονταν και για την καταπολέμηση του Κομμουνισμού. Ετόνιζαν στον αρχηγό του “σοσιαλιστικού” κινήματος, ότι επεβάλλετο “ελαχιστοποίησης της δυνάμεως του ΚΚΕ.
Η μείωσις αυτή όμως, δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριον που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της K.G.B.”! Έδινε επίσης εντολή η αμερικανική υπηρεσία, τονίζοντας ότι: “Η κυβέρνησις Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα της Κύπρου, με αντίδωρον την μη ύπαρξιν προβλημάτων με την Τουρκίαν…”. Αυτές και άλλες εντολές έδιναν οι Αμερικάνοι στον αρχηγόν του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να φτιάξει ισχυρόν “σοσιαλιστικό” κόμμα, με δολλάρια των Ροκφέλερ. Αυτά τα έχει δημοσιεύσει ο κ. Μπαρμπής στο βιβλίο του, μαζί με φωτοτυπία του δεσμευτικού εγγράφου, και ποτέ δεν διαψεύστηκαν.
Συνάγεται λοιπόν, λογικώς, το συμπέρασμα, ότι ο υιός του Ανδρέα και σημερινός πρωθυπουργός, λειτουργεί κάτω από τους ίδιους δεσμευτικούς κανόνες. Κι’ αυτό, λέει πολλά. Ίσως η Αμερικανίδα μητέρα του πρωθυπουργού, η κυρία Μάργκαρετ Τσαντ, γνωρίζει περισσότερα. Εμείς προτείνουμε για τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, ένα νέον σύνθημα:”Ροκφέλερ ζεις, εσύ μας οδηγείς…”!

Το παραπάνω άρθρο είναι από την σελίδας elkosmos.gr. Δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν είναι πραγματικό το έγγραφο στο οποίο αναφέρεται παρ’ όλα αυτά… δεν απέχει ΚΑΘΟΛΟΥ από την πραγματικότητα. Ούτε φυσικά η ιστοσελίδα είναι από αυτές που κάνουν το άσπρο-μαύρο κατά παραγγελία μασονικών στοών και υπηρεσιών.
Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των Αμερικανοεβραίων ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΙ σε κάποια ιστορικά θέματα μετατρέπονται σε ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ κι ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ο ελεγχόμενος τύπος τους βαφτίζει συνεχώς με επίθετα τύπου ο “ΕΓΚΡΙΤΟΣ”, ο “ΕΓΚΥΡΟΣ”, ο “ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ”, ο “ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ” για να καταστήσουν τους πληρωμένους ΨΕΥΤΕΣ και ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ως αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης και μετά γεμίζουν τον κόσμο ΨΕΜΑΤΑ με παραπομπές στα βιβλία των συγκεκριμένων πρακτόρων.
Ο “ΙΟΣ” παραπέμπει στον Κωστόπουλο, ο Κωστόπουλος στον Λιθοξόου, ο Λιθοξόου στον Δήμου, ο Δήμου στον Μίχα, ο Μίχας στον Παπαχελά, ο Παπαχελάς στον Βερέμη, ο Βερέμης στον Δήμου, ο Δήμου στον Φαλμεράυερ επι Ναπολέοντος, ο Φαλμεράυερ στον εαυτό του και έτσι κάνουν την εμφάνισή τους εκατοντάδες άρθρα, ως καλογραμμένα μπουρδολογήματα που φυσικά εντυπωσιάζουν όποιον στερείται απλής λογικής και βασικών γνώσεων.
Φυσικά στο τσουνάμι προπαγάνδας και αθλιότητας των γενίτσαρων αυτών… εκατοντάδες ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ του είδους απαντούν καθημερινά με επιστολές που ξεγυμνώνουν τους πράκτορες… μόνο που ο ελεγχόμενος τύπος ΔΕΝ τις δημοσιεύει ποτέ. Η επιστημονική απάντηση ΔΕΝ φτάνει στον κοσμάκη ενώ αντίθετα η γεμάτη ψεύδη προπαγάνδα έχει εξασφαλισμένη θέση σε όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια.
Επίσης όλοι προσέξαμε ότι οι πράκτορες που παριστάνουν τους αναρχο-αριστερούς κουκουλοφόρους προστατεύουν με ιδιαίτερη προσοχή την ασφαλή διεξαγωγή των συνεδρίων της λέσχης Bilderberg, προστατεύουν τις μασονικές στοές Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τα θρησκευτικά κτίρια των Εβραίων κλπ… ενώ με περισσή σπουδή οργανώνουν επιθέσεις σε ιερά κτίρια άλλων θρησκειών όπως η χριστιανική με σκοπό την τρομοκρατία κι όχι γιατί εκφράζουν τον κοινό νου.
Για τη σχέση ΜΑΣΟΝΙΑΣ , CIA και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αρκεί να ασχοληθεί κανείς με τα mega-σκάνδαλα της Ιταλικής P2 και της Τουρκικής ERGENEKON καθώς και με τις εξομολογήσεις συλληφθέντος Έλληνα αναρχικού. Η Μασονία ενώνει τις κυβερνήσεις με τους μισθοφόρους τρομοκράτες για την προώθηση της ατζέντας των γνωστών κέντρων αποφάσεων (CFR κλπ).
Το έγγραφο που αφορά το παραπάνω άρθρο είναι όπως τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Και πλαστά να είναι δεν παύουν να περιγράφουν με ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ την ίδια την πραγματικότητα. Και μας ενδιαφέρει τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μας και ΟΧΙ πως το βαφτίζουν οι γενίτσαροι της πολιτικής.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

4 ἀπαντήσεις στὸ Ο Ροκφέλερ χρηματοδοτούσε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου!

 1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Απολογισμός Σεπτεμβρίου για το αἰέν ἀριστεύειν | αἰέν ἀριστεύειν

 2. Ὁ/ἡ orizontas γράφει:

  ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΚΡΑΦΟΥ??? Με μιά μόνον ματιά, είναι εξόφθαλμο ότι το εν λόγω έγγραφο είναι κατασκευασμένο.

  Είναι ποτέ δυνατόν έγγραφο του ”United States Office of Military Cooperation” να… υπογράφεται…από τον Ανδρέα Παπανδρέου λες και ήταν… διευθυντής του; Και ο… Α. Παπανδρέου να δίνει εντολή (directions) στον… Α. Παπανδρέου να του δώσουν… 100 εκατομ. δολάρια;

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Ὁ/ἡ donjulio17 γράφει:

  ΦΙΛΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟ . ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ . ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΟ , ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΣ ΟΥ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ? ΓΙΑ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑ ΤΟ .

  Μοῦ ἀρέσει

 4. Ὁ/ἡ Odysseas γράφει:

  Φίλε donjulio17, σε ένα συμβόλαιο υπογράφουν και τα δύο συμβαλλόμενα μέρη και σίγουρα δεν έχει μορφή παραρτήματος εγγράφου με τίτλο ”directions”. Πέραν των υπολοίπων ατελειών, τα αγγλικά του εγγράφου είναι άθλια και καταδεικνύουν την πλαστότητα του εγγράφου. Γι ένα θέμα 100.000.000.$ εθνικής σημασίας ο Παπαντρέου θα υπέγραφε οποιοδήποτε είδος σύμβασης με ”κάποιο” γραφείο military cooperation κι όχι με το υπουργείο ή τη CIA; (για όσους ξέρουν το γραφείο αυτό είναι επιπέδου ΣΦ ΟΣΦΠ Κάτω Γαστούνης).
  Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι ο Παπαντρέας δεν ήταν πράκτορας, απλά εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ..

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.