“Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είμαστε σε σχιζοφρενική κατάσταση! Άλλα πιστεύουμε άλλα κάνουμε”


Αυτό  δεν ειπώθηκε από τη Ν.Δ. αλλά από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Από τον κ. Χρήστο Μαγκούφη.

Αλλά δεν ήταν ό μόνος που αντέδρασε για το θέμα της περαίωσης, ακολούθησαν και άλλοι ο Φλωρίδης, ο Καρτάλης και ο Γείτονας.

Θέλουμε όμως στο σημείο αυτό να πούμε, ότι δεν μας κάνουν καμιά αίσθηση πλέον αυτές οι δηλώσεις, γιατί δεν απαλλάσσουν τους βουλευτές που αντιδρούν από τη τεράστια ευθύνη που έχουν για το ξεπούλημα της χώρας με την υπογραφή του μνημονίου. Υπογραφή που οι ίδιοι έβαλαν.

Όσο για τις σχιζοφρενικές τάσεις που ανέφερε ο κ. Μαγκούφης, αυτό είναι ένα θέμα που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης..

Αν και είμαι σίγουρος ότι ο μέγας στοχαστής, ταξιδευτής και ο θαυματοποιός πρωθυπουργός, μάλλον θα σας θεραπεύσει με τις ειδικές ικανότητες που διαθέτει.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι πιο πάνω βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:

Ο Γιώργος Φλωρίδης,  απευθυνόμενος στον κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι με τη ρύθμιση αυτή βραβεύονται οι φοροφυγάδες και μίλησε για “διαλυμένο φοροεισπρακτικό μηχανισμό”. “Αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία πιστοποιεί -υποστήριξε ο κ. Φλωρίδης- ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων. Τώρα φαίνεται ότι όλα τα μέτρα δεν αποδίδουν. Θα επιθυμούσαμε να είστε πιο αποτελεσματικοί. Οι διαλυμένες υπηρεσίες του υπουργείου έχουν αποσυντεθεί τελείως”.


Ο Κώστας Καρτάλης ζήτησε να μην προχωρήσει η κυβέρνηση και σε περαίωση αυθαιρέτων. “Η περαίωση είναι μια ατελής διαδικασία. Δεν πρέπει να υπάρχει αμνηστία στους λήπτες εικονικών στοιχείων” υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο Κώστας Γείτονας είπε: “Σίγουρα δίκαιη δεν μπορεί να είναι αυτή η ρύθμιση, γιατί η δίκαιη επιβραβεύει τον συνεπή φορολογούμενο και δεν επιβραβεύει τον φοροφυγά”.
“Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είμαστε σε σχιζοφρενική κατάσταση! Άλλα πιστεύουμε άλλα κάνουμε” ανέφερε ο βουλευτής Χρήστος Μαγκούφης.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς , , , . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.