Ο ηδονισμός του πολιτικού ψεύδους


Η αποκρουστική φιλοσοφία και πρακτική του κράτους και του παρακράτους του ΠΑΣΟΚ καταγράφει με τον πλέον μοχθηρό τρόπο την ολοκληρωτική φιλοσοφία του νεοταξικού καθεστώτος των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων).

Αυτή η φαιά, νεοταξική φιλοσοφία αποτυπώνεται καθαρότατα στην καθημερινή πρακτική της κυβέρνησης. Μια πρακτική η οποία έχει ένα και μόνο στόχο: Να τρομοκρατήσει τον εργαζόμενο και κάθε κοινωνική κατηγορία πολιτών που «σηκώνει κεφάλι», και να τους ρίξει στην έσχατη οικονομική εξαθλίωση και πολιτική ταπείνωση.

Η φιλοσοφία αυτή σηματοδοτείται και στα πρόσωπα των κυβερνητικών ανδρεικέλων: Από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς μέχρι τους συμβούλους και παρατρεχάμενους και κυρίως στην «αλητεία» των ΜΜ”Ε”.

Όλοι αυτοί, όταν μιλάνε, μοιάζουν να φοράνε το ίδιο κοστούμι: Του σατράπη, τη στραταρχική, δηλαδή, αυθάδη στολή. Στα λόγια τους και στο πρόσωπό τους αποτυπώνεται η διαστροφή εκείνων των ανθρώπων της εξουσίας που ηδονίζονται να εξευτελίζουν τον άνθρωπο, να τον ρίχνουν στην έσχατη δουλοπρέπεια, αυτοπεριφρόνηση και ταπείνωση, για να διατρανώνουν έτσι, έμμεσα, την ανάπηρη υπεροχή τους.

Συστατικό στοιχείο αυτού του ηδονισμού της πολιτικής αναπηρίας είναι το ψεύδος: Το ολοκληρωτικό ψεύδος, η φρενοβλαβής υποκρισία και απάτη.

Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση η… πασοκική, αυθάδης νεοταξική αχρειότητα και δολιότητα παίρνουν μορφές κατακλυσμιαίας νεροποντής.

Οι άνθρωποι είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και άπαικτοι. Τίποτα δεν αφήνουν όρθιο. Και μάλιστα με την πώρωση εκείνη των στυγνών εγκληματιών οι οποίοι δεν έχουν καμία συναίσθηση επειδή δεν διαθέτουν ΚΑΜΙΑ συνείδηση…

ΟΙ κλώνοι αυτής της αποκρουστικής πασοκικής αχρειότητας είναι ακόμα πιο αχρείοι και αδίστακτοι. Δεν διατυμπανίζουν απλώς την παρασιτική «πασοκική» «αλητεία» τους, αλλά σου λένε και κατάμουτρα, χωρίς αιδώ, ότι σε δουλεύουν.

ΤΟΣΟ ηλίθιο περνάνε τον ελληνικό λαό και τόσο βάναυσα προσβάλλουν τη νοημοσύνη του.

Διαβάστε τα λόγια ενός τέτοιου «πασοκικού» κλώνου για να καταλάβετε το μέγεθος του δουλέματος.

«Το ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, οι εκλογές αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε περίπτωση εκλογής μας, περιμένουμε να σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση και όχι απέναντί της».

Ο αηδιαστικός αυτός κλώνος είναι ο Δημαράς!!!
Το παίζει και ανεξάρτητος!!!!!

Θα νομιμοποιήσετε με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ στο πανηγύρι της εκλογικής απάτης και αυτή τη σχιζοφρένεια του ψεύδους και της απάτης;

Μας δουλεύουν ανοικτά, το διαλαλούν κιόλας και εμείς θα πάμε να τους ψηφίσουμε;

ΑΥΡΙΟ, βεβαίως, θα λέμε το γνωστό: «Δεν μας κοβότανε το χέρι»!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…

apneagr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.