«Ευτυχία για τον τόπο» χαρακτήρισε το… Μνημόνιο ο Πάγκαλος


Η διολίσθηση των εγκεφαλικών λειτουργιών συνεχίζεται στον κύριο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κύριο Θεόδωρο Πάγκαλο. Τα φαινόμενα διακοπής της επαφής του με το περιβάλλον και με το γίγνεσθαι γίνονται ολοένα και περισσότερα ή ο γνωστός γραφικός αυτός τύπος ακολουθεί την μέθοδο της πρόκλησης προκειμένου να καταμετρηθούν οι αντιδράσεις σε επερχόμενες κυβερνητικές – πολιτικές ενέργειες; Και στις δύο περιπτώσεις, η πολιτική προσωπικότητα του Θόδωρου Πάγκαλου αποδεικνύεται ανεπαρκής απέναντι στις υποχρεώσεις του προς το σύνολο των πολιτών και τα συμφέροντά τους, τα οποία -υποτίθεται- πως εκπροσωπεί σαν βουλευτής.

Ως ευτυχία για τον τόπο χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος στον σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε στη χθεσινή εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010».

«Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο. Όχι για την κακή του πλευρά, αλλά γιατί μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνουμε ριζική αναδιάρθρωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Επανήλθε επίσης στις αιχμές του εναντίον των ένστολων, μετά τις γνωστές δηλώσεις του πως πρόκειται για «ό,τι πιο αντιπαραγωγικό υπάρχει στο Δημόσιο».

Αυτή τη φορά οι βολές του κ. Πάγκαλου είχαν στόχο τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας, τους οποίους χαρακτήρισε μεν «ήρωες», αλλά πρόσθεσε ότι από οικονομική άποψη είναι… αντιπαραγωγικοί, μιλώντας σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, με ακροατήριο που αποτελούσαν μηχανικοί αεροσκαφών, της Πολεμικής Αεροπορίας επίσης.

«Εσείς είστε παραγωγικοί. Φτιάχνετε τα αεροπλάνα, παράγεται έργο. Οι ιπτάμενοι βεβαίως πετάνε, κινδυνεύουν το αναγνωρίζουμε αλλά δεν παράγουν κάτι» υποστήριξε!

Ξέχασε, όμως, ο “πολλά βαρύς” κύριος Πάγκαλος να αναφερθεί στο τι ακριβώς παράγουν και έχουν παράξει οι πολιτικοί σε αυτή την χώρα. Πέρα από ένα τεράστιο χρέος, με βάση το οποίο έχουν υποδουλώσει τη χώρα στους τοκογλύφους δανειστές της, τι άλλο έχει παραξει άραγε ο κύριος “μαζί τα φάγαμε”; Η απόπειρά του να διαχωρίσει τους άνδρες της πολεμικής αεροπορίας και να ενσπείρει διχόνοια και γενικότερες έριδες μεταξύ τους, ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να ελεγχθεί ποινικά από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές…

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.