ΙΔΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ


Καμμία σχέση με την πυραμίδα της κεφαλαιοκρατικής κοινωνίας δεν έχει το ελληνικό λούμπεν κλεπτοκρατικό σύστημα που ως καρκίνωμα ετράφει από το ΠΛΑΣΤΟΚ κυρίως.

Συγνώμη, δεν μας κυβερνούν μόνον αυτοί, τα “παιδιά” του νέου ΠΛΑΣΤΟΚ και οι σούπερ ντούπερ πράκτωρες πέριξ του γιωργάκη. Η διακυβέρνηση, έστω και παγκόσμια αποτελεί τη βιτρίνα. Χρόνους πολλούς ετοιμάζονταν το ΕΓΚΛΗΜΑ.

Οι πουλημένοι βρίσκονται παντού, ασχέτως αν σήμερα πια λουφάζουν οι περισσότεροι. Τόσο χρήμα εχει μοιράσει το “σύστημα πασοκ”, τόσοι και τοσοι κοροϊδεύουν απ’ τα μήντια, τόσοι και τόσοι απέκτησαν ΜΚΟ ΙΧ για τα έξοδά τους.

Τόσοι είναι οι συνδικαλήτες ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ που επιβάλουν μονοήμερες απεργίες στη χάση και στη βρέξη, όπως σήμερα… Οι δημοσιογράφοι που τώρα ξυπνούν καθώς τους πετούν στο δρόμο.

Στην αστυνομία και στις υπηρεσίες που είναι σουρωτήρι και ακόμα δεν ξύπνησαν επειδή τους χρειάζονται ακόμα… Στις ΔΕΚΟ που κοιμούνται ακομα αν δείς τις φάτσες των “εκπροσώπων” τους που δείχνουν στην τιβί.

Τοσοι ειναι οι επιχορηγούμενοι που την είδαν εγγλέζοι ξαφνικά και στραβώνουν το στόμα τους να δείξουν πως έχουν σωστή προφορά, ενώ τα παιδιά τους προσφωνούν το ένα τ’ άλλο ως Γκάσπαρ, Τέρυ ή Τζόναθαν. Δεν βλέπουμε τι ειναι οι νεολαιες Πασόκ και ΝΔ στα πανεπιστήμια που διαπλέκονται με τα “λαμπερά πρόσωπα” απ’ τα κουραδοκάναλα ?

Ολος αυτός ο μαλακισμένος εσμός πιάστηκε στον ύπνο, εκεί που ροχάλιζε αναμασώντας το τελευταίο σουρεαλιστικό επιδομα που του απονεμήθηκε.

Κόσμος και κοσμάκης σε ροζ και πορτοκαλί σύννεφα ονειρεύονταν ότι έτσι χωρίς να κάνει τίποτα, χωρίς καν να ξεπλύνει την ακόμη πρόσφατη προβατίλα, χωρίς να κουνηθεί, ούτε με κάποιο συνειδησιακο κραδασμό γίνεται λόρδος !

Eπειδή, νόμισε ότι αυτή είναι η “φυσική πορεία” των πραγμάτων να νικούν οι ισχυροι, δηλαδή οι αμερικάνοι, ή ακόμη ίσως επειδή ήταν και παραμένει “πονηρός” ο βλάχος…. ΠτΜ.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.