Να τους μηνύσουμε όλοι…


Αν και η είδηση ελέγχεται και θα μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα αργότερα, η αρχή έγινε από τον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και την σκυτάλη πρέπει να την πάρουμε όλοι εμείς.
Είναι μοναδική ευκαιρία να καταθέσουμε την λαϊκή εντολή που πήρε ο Παπανδρέου και την ξέχασε στο συρτάρι κάποιου ξενοδοχείου, σε ένα από τα ταξίδια – συναντήσεις που είχε με τον κύριο Σόρος…
Πρέπει από αύριο, όλοι μας, να καταθέσουμε μηνύσεις κατά του κυρίου Παπανδρέου, για παραπλάνηση πολιτών και για παραγκωνισμό της γνώμης των πολιτών σε κατ΄εξοχήν κυρίαρχα εθνικά ζητήματα.
Δεν έχει σημασία πως με βάση το νόμο δεν μπορεί να δικασθεί ο πρωθυπουργός. Σημασία θα έχει ο αριθμός των μηνύσεων των πολιτών που θα συγκεντρωθεί απέναντι στην μαριονέτα της παγκοσμιοποίησης και των αμερικανικών επενδυτικών εταιρειών.
Είναι σίγουρο πως μπορούμε να το κάνουμε. Και να μάθει ολόκληρος ο πλανήτης την άποψη των Ελλήνων πολιτών και όχι του αμερικανοτραφή νεο-πατριώτη Γιώργου Παπανδρέου.
Θα είναι ένα είδος διαμαρτυρίας απέναντι σε αυτούς που όχι μόνο μας έκλεψαν, όχι μόνο μας χλεύασαν, όχι μόνο συνεχίζουν να παραμένουν ατιμώρητοι, αλλά σήμερα βιάζουν και την λογική μας υποδυόμενοι τον ρόλο των εθνικών σωτήρων, ενώ την ίδια στιγμή παραχωρούν εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα οπουδήποτε τους ζητηθεί και πορεύονται πολιτικά με γνώμονα το όφελος των “αγορών” και όχι το όφελος των πολιτών της χώρας, που κατήντησε χώρος…
Τι λέτε να τους “σκεπάσουμε” με μερικά εκατομμύρια μηνύσεις και να τους ξεμπροστιάσουμε στα μάτια των λαών ολόκληρου του πλανήτη;

Περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να κάνετε μήνυση εδώ κι εδώ

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.