Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ Η ΜΕ ΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ;


Του Γιώργου Χρ. Παπαχρήστου ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 4 Ιανουαρίου 2011

Πριν να είναι αργά

Η ΕΙ∆ΗΣΗ έρχεται από την Ισπανία και πριν κανείς σκεφτεί ότι δεν µας αφορά, καλό είναι να ρίξει µια µατιά στη συνέχεια. Λοιπόν, το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόµµα του Λουίς Θαπατέρο καταρρέει και το αντιπολιτευόµενο συντηρητικό κόµµα της χώρας προηγείται κατά 18 ποσοστιαίες µονάδες. Αν µάλιστα γίνονταν οι εκλογές την Κυριακή, το κόµµα αυτό θα κέρδιζε µε άνεση τις εκλογές. Ο λόγος; Τα αντιλαϊκά µέτρα λιτότητας που έλαβε η κυβέρνηση Θαπατέρο, προκειµένου η χώρα να αποφύγει περιπέτειες τύπου Ελλάδας.

Προς τι όλα αυτά; Μήπως και ξυπνήσουν εκεί στο Μέγαρο Μαξίµου, που βαυκαλίζονται µε την πεποίθηση ότι η νίκη στις περιφερειακές εκλογές, καθώς και το προβάδισµα που (ακόµη) καταγράφει το ΠΑΣΟΚ έναντι της Νέας ∆ηµοκρατίας στις δηµοσκοπήσεις τούς δίνουν την άνεση να υλοποιούν το Μνηµόνιο αδιαφορώντας για τα θύµατα που αφήνει πίσω του. Οσο και αν η πιστή εφαρµογή του Μνηµονίου θεωρείται όρος απαράβατος για την εκταµίευση του δανείου, δεν µπορεί, κάποιο παράθυρο επαναδιαπραγµάτευσης ορισµένων τµηµάτων του θα υπάρχει. Ας κοιτάξει η κυβέρνηση να το ανοίξει τώρα, έστω και κατόπιν εορτής, αφού, όπως φαίνεται, ο αρµόδιος υπουργός απέφυγε όταν έπρεπε να κάνει οποιαδήποτε διαπραγµάτευση.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=12&ct=8&artID=4611377

———————-

Πώ πω άδειασμα στον Παπακωνσταντίνου!Πώ πω προειδοποιησάρα στον Παπανδρέου.Από ένα σκυλί των διαπλεκομένων,έτσι;Οποιος διαβάζει τα άρθρα του Παπαχρήστου καθημερινά ξέρει τι λέω.Δεν πάνε καλά για το Γιώργο τα πράγματα κι αρχίζουν σιγά σιγά να παίρνουν αποστάσεις.Αν το συνδυάσουμε και με αυτή την είδηση΄

«Διάβημα» Παπακωνσταντίνου στους οίκους αξιολόγησης

Μην υποβαθμίσετε την  ελληνική οικονοµία, προτού δείτε τα στοιχεία για  την εκτέλεση του προϋπολογισµού του 2010  και για τα νέα µέτρα του  2011, διαµηνύει η κυβέρνηση στους οίκους αξιολόγησης, που έχουν προειδοποιήσει ότι ετοιµάζονται να προχωρήσουν σε  µία ακόµη υποβάθµιση της  πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4611379

καταλαβαίνουμε πολλά.Καλά κουράγια αδέρφια!

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.