ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Γλυκιά Αγαπημένη Καλημέρα, προς όλους τους Ευλογημένους!
Ας μου Επιτραπεί να επισημάνω και για υπενθύμιση, γιατί ξεχνάμε πολύ εύκολα τα Σημαντικά, εφόσον δεν γνωρίζουμε τις άμυνες μας και βομβαρδιζόμαστε συνέχεια από σκόπιμα προβλήματα για τον αποπροσανατολισμό μας!
Εάν δεν συνειδητοποιήσουμε την Πρωταρχική Πραγματική Αναγκαιότητά μας για την Γνώση του Εαυτού μας και, μόνο ή έλλειψη αυτής της Θεμελιώδους Συνειδητοποίησης, θα μας ωθεί στα επίπεδα της διαβαθμισμένης ύπουλης πτωτικής πορείας!
Είναι τόσο Αναγκαία η παραμελημένη Γνώση του Εαυτού μας, όσο η κάθε μας Αναπνοή!
Εκτός ότι, θα γνωρίζουμε την ΑΡΧΗ μας και θα κατανοήσουμε ότι είμαστε της ίδιας Θείας Ουσίας, θα γίνει πιο γρήγορα η Γνήσια Επικοινωνία μας και πιο γρήγορα θα σταματήσουμε την αύξηση του ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΧΑΟΥΣ!
Με την Εσώτατη Υπέρτατη Μαθητεία μας, θα συνειδητοποιήσουμε πολύ πιο γρήγορα την αναμφισβήτητη μετάλλαξη, που είναι τόσο αφανής και μεθοδικά προωθητική απ’ όλα τα παιδία, που σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι αμετάλλακτος!
Όταν Κατανοήσουμε και Αναγνωρίσουμε τα πιο Θεμελιώδη, την Υπέρτατη Δημιουργική Δύναμη, που μας έχει υφάνει μες την κοιλιά της Μάνας μας ότι βρίσκεται ακριβώς μέσα μας και ότι είμαστε μεταλλαγμένοι και κλωνοποιημένοι απ’ τις διάφορες μαθητείες του παγκόσμιου συστήματος, έχει γίνει τότε το πιο ΑΦΑΝΤΑΣΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΒΗΜΑ της κάθε Ανθρώπινης Ύπαρξης!!!! Μετά αρχίζει το ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και γίνεται Ανιδιοτελής Υπηρέτης της Ανθρωπότητας!!!!
Για σήμερα, να μην σας κουράζω άλλο, αισθάνομαι ότι είναι αρκετό και βαθύ το κείμενο αυτό, για σοβαρή περισυλλογή απ’ τους πλησιάζοντας την Γνησιότητα!!!!
Και άλλη μία επίσης σοβαρή επισήμανση, που μου ήρθε τώρα προτού σας Χαιρετήσω.
Γνωρίζω πολύ καλά επειδή ήμουν κι’ εγώ μυαλοκίνητος και μεταλλαγμένος του σάπιου απηρχαιωμένου οικοδομήματος ότι, όσοι διαβάζουν τα μηνύματά μου απ’ το μυαλό τους ή θα το απορρίπτουν, ή θα το χλευάζουν, ή με διάφορους τρόπους θα προσπαθούν να το πολεμούν μην γνωρίζοντας ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΗΤΤΑΤΑΙ ΠΟΤΕ!!!!
Θα κατανοείται μόνο, απ’ αυτούς που θα διαβάζουν απ’ τον πομποδέκτη Καρδιά γιατί προέρχεται απ’ την Καρδιά μου! Εγώ απευθύνομαι στις Καρδιές στο Βαθύτερο Είναι σας, όχι στα μυαλά σας!
Με πολλή Αγάπη και Σεβασμό!!!!

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.