Ακούστε ”σομον” ανθρωπάκια του ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.


Κανείς μετανάστης που ζει και εργάζεται στην Θήβα δεν διώχτηκε, κανείς στην πόλη της Θήβας δεν είναι ρατσιστής, χρόνια συμβιώνουμε με τους μετανάστες από όπου και να κατάγονται, και εκείνοι ελευθέρα κινούνται στην πόλη έχοντας τα αυτονόητα σε όλους τους τομείς, έχουν χώρους λατρείας έχουν εργασία έχουν περίθαλψη, και ζούνε αρμονικά μαζί μας χωρείς να υπάρχουν προβλήματα.

Αυτό όμως που γίνεται στον παλαιό συνοικισμό είναι άλλο, εκεί είναι ένα άντρο λαθρομεταναστών που χωρείς να φταίνε και αυτοί οι άνθρωποι, έχουν πέσει θύματα επιτηδείωνπου σκοπό έχουν το κέρδος στοιβάζοντας 30 άτομα σε ένα δωμάτιο που δεν έχει προδιαγραφές να κατοικήσει κάποιος, που αν πάσα ώρα μπορεί να καταρρεύσει και να σκοτωθούν άνθρωποι, τέτοια παραπήγματα γκρέμισε ο Δήμος! και οι λαθρομετανάστες είχαν ενημερωθεί από καιρό, και μάλιστα με την συνεργασία μεταναστών που ζει στην Θήβα.

Αλλά εσείς έχετε μάθει να δημιουργείτε εντυπώσεις… εσείς! έχετε μάθει να εκμεταλλεύεστε αυτούς τους ανθρώπους, να τους βάζετε να κάνουν απεργία πείνας να τους έχετε εργαλεία του κόμματος σας.

Αν θέλετε να λειτουργήσετε σαν επαγγελματίες… αν είστε! να έρθετε και να στηρίξετε τους εργαζομένους του ΠΕΤΣΕΤΑΚΗΣ που χάνουν κάθε μέρα την γη κατο από τα πόδια τους, και άλλον πολιτών της Θήβας που έχασαν τις δουλειές τους και δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει.

http://thiva-nikolas.blogspot.com/

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.