Μας έκοψε το τσιγάρο και του έδωσαν βραβείο! Πού μας έκοψε το φαγητό, τί θα του δώσουν;


Αν δεν προλάβουν να τον βραβεύσουν οι “δάνειες δυνάμεις”, θα τον βραβεύσουμε εμείς καταλλήλως και… ακαταλλήλως!!!

Τι είναι το Νόμπελ τσιγάρου που πήρε ο πρωθυπουργός

Από αλλού το περιμέναμε, από αλλού μας ήρθε. Περιμέναμε να τιμηθεί ο πρωθυπουργός γιατί έκοψε το φαγητό στους Ελληνες, και το παίρνει γιατί τους έκοψε το τσιγάρο.

Ενθουσιασμός επικρατεί σε όλη τη χώρα, για την απόφαση να τιμηθεί ο Γιώργος στις 3 Ιουνίου από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για “τη σταθερή αντικαπνιστική του στάση και την υιοθέτηση αυστηρής σχετικής νομοθεσίας”, εν μέσω κρίσης

Είναι ένα πολύ μεγάλο βραβείο, το αντικαπνιστικό Όσκαρ ή Νόμπελ αναλογικά, και δεν περίμενε να το πάρει ούτε ο κ. Παπανδρέου, γιατί η αντικαπνιστική νομοθεσία υπάρχει, αλλά αν μπεις σε μια καφετέρια,καταλαβαίνεις τι γίνεται. Παλιά άλλαζαν τα τασάκια, τώρα αλλάζουν τα βαζάκια.

Εν πάση περιπτώσει είναι μια ακόμα μεγάλη διάκριση του πρωθυπουργού και να μην προσπαθούμε να τη μειώσουμε. Είναι γεγονός ότι το Μνημόνιο σε αυτόν προσωπικά του έχει φέρει γούρι και πολλές διακρίσεις.

Να θυμηθούμε ότι τιμήθηκε από τους Γερμανούς για τα μέτρα που πήρε με το Μνημόνιο, δεύτερον τώρα με τον αντικαπνιστικό αγώνα και τρίτον επιλέχθηκε στους 100 μεγαλύτερους στοχαστές παγκοσμίως.

Στόχος του κ. Παπανδρέου μετά το τσιγάρο είναι να κόψει και το φαγητό στους πολίτες και σίγουρα με αυτό θα είμαστε κοντά σε νέα μια πολύ μεγάλη διάκριση.

Σκέπτεται μάλιστα ο πρωθυπουργός να γράψει και συνθήματα κατά του φαγητού στις συσκευασίες , όπως “Το φαγητό σκοτώνει”, “Ο Παπακωνστανίνου σκοτώνει” κλπ.

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Μας έκοψε το τσιγάρο και του έδωσαν βραβείο! Πού μας έκοψε το φαγητό, τί θα του δώσουν;

  1. ΝΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ?? ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ??? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΑΧΥΡΑ ΙΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΚΑΠ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΥΓΟ ΑΧΥΡΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΩΣΤΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.