Ομόφωνα ένοχοι Κεντέρης-Θάνου-Τζέκος


Την ενοχή όλων των κατηγορούμενων, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου καθώς και του προπονητή τους Χρήστο Τζέκο αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Αθήνας για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου μια ημέρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ενόχους τους δύο Ολυμπιονίκες, τον προπονητή τους Χρήστο Τζέκο, εφτά γιατρούς του ΚΑΤ και τον κατά δήλωσή του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου για όλες τις κατηγορίες όπως εισάγονται στο κατηγορητήριο.

Ο εισαγγελέας έδρας ζήτησε από τους δικαστές να αναγνωρίσουν ελαφρυντικά στους δέκα κατηγορουμένους πλην του Χρήστου Τζέκου, όπως είχε εισηγηθεί και στην πρότασή του.

Το δικαστήριο συνεδριάζει επί των ποινών.

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Ομόφωνα ένοχοι Κεντέρης-Θάνου-Τζέκος

  1. Ὁ/ἡ Patroklos γράφει:

    Αν λάβουμε υπόψιν οτι σε καθε περίπτωση:”ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας αρνείται το λάθος του” ευκολα μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι εγινε και απο ποιους έγινε.Κρίμα για τα δυο παιδια που ήταν ινδάλματα για την νεολαία,χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια οτι και οι ιδιοι δεν εχουν τεράστιες ευθήνες για το ψέμα που δέχτηκαν να υποστηρίξουν περι τροχαίου το οποιο φυσικα ποτέ δεν έγινε.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.