ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κάνουν κομματική προπαγάνδα με λεφτά του ελληνικού λαού!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κάνουν κομματική προπαγάνδα με λεφτά του ελληνικού λαού!

Η κυβέρνηση επιστρατεύει τους πιο σκληρούς μηχανισμούς προπαγάνδας που διαθέτει για να διασωθεί από την πλημμύρα των Αγανακτισμένων – Αποφασισμένων. Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής τους αντεπίθεσης προσπαθούν να εμφανίσουν το μαύρο ως άσπρο, λες και δεν «νιώθουμε» την ανεργία και τη φτώχεια στο πετσί και την καθημερινότητά μας, λες και μπορούν πλέον να πείσουν κανέναν. Δείτε το απίστευτο βίντεο της ξεφτίλας που έφτιαξαν, με τίτλο «20 μήνες αγώνας», το οποίο πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Μάλιστα, ο ελληνικός λαός πληρώνει την κομματική κατοχική προπαγάνδα της κυβέρνησης (είναι αναρτημένο στο πρωθυπουργικό κανάλι στο Youtube: PrimeMinisterGR). Έχουν ξεφύγει εντελώς οι άνθρωποι. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, χρησιμοποιούν τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας για να κάνουν κομματική προπαγάνδα! Όσο παραμένουν στην εξουσία τόσο και ταυτίζονται με τυράννους και ολοκληρωτικά καθεστώτα! Έχουμε μια υποχρέωση, να τους ανατρέψουμε τώρα! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!:

Στα πλαίσια της «διαύγειας» και «διαφάνειας» ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μάθουμε πόσο στοίχισε αυτή η αηδία στον ελληνικό λαό, σε ποιους ανατέθηκε και -φυσικά- το ποσό που σπαταλήθηκεΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να επιστραφεί στα δημόσια Ταμεία με άμεση περικοπή από το μισθό του πρωθυπουργού! Ντροπή και πάλι ντροπή! Έχετε ξεφύγει στο Μαξίμου…

tsantiri.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Κάνουν κομματική προπαγάνδα με λεφτά του ελληνικού λαού!

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Η πρώτη κυβερνητική διαφήμιση – με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων – που με το μόνο που μπορεί να συγκριθεί σε ψέμα και ειρωνία είναι ένα…..

    ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!!!!…..

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.