Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών θέλει ο ΓΑΠ για να μην έχει αντιδράσεις…


Το είχαμε πει καιρό πριν και τα γεγονότα δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν. Ο Παπανδρέου βλέποντας το αδιέξοδο καταφεύγει σε εξωκοινοβουλευτικές λύσεις για να επανδρώσει τα υπουργεία του, όπως δήλωσε ξεκάθαρα στο υπουργικό συμβούλιο σήμερα.

«Δεν κρυβόμαστε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Έχω τονίσει ότι θα αξιοποιήσουμε χωρίς κομματικούς περιορισμούς πρόσωπα σε καίριους τομείς αλλά με στόχο και προοπτική», είπε χαρακτηριστικά ανοίγοντας ξεκάθαρα θέμα ανασχηματισμού που έτσι κι αλλιώς φάνταζε αναπόφευκτος εδώ και καιρό.

Ο Γιώργος καταρρέει και δεν έχει καιρό για χάσιμο. Το πολιτικό κόστος, οι αντιδράσεις του κόσμου και η μη νομιμοποίηση των αποφάσεών του 20 μήνες τώρα από τον λαό δεν φαίνεται να τον απασχολούν, μάλλον του φαίνονται ενοχλητικές σαν κακό σπυρί. Έχει μια αποστολή… Να μας σώσει εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό!

Έτσι ο φόβος μας για πρόσωπα αδίστακτα που δεν λογοδοτούν στον λαό, αλλά αντιλαμβάνονται την κοινωνία ως αριθμούς και δεν θα δείξουν κανένα έλεος να επιβάλλουν τις διαταγές της τρόικας, επιβεβαιώνονται. Το χάσμα κοινωνίας – εξουσίας μεγαλώνει επικίνδυνα.

Οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, η κοινωνία βράζει. Τώρα το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια των βουλευτών. Θα υποταχθούν στο κόμμα και θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο ή θα βάλουν πάνω απ’ όλα την χώρα;

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών θέλει ο ΓΑΠ για να μην έχει αντιδράσεις…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών θέλει ο ΓΑΠ για να μην έχει αντιδράσεις… | tsantiri

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών θέλει ο ΓΑΠ για να μην έχει αντιδράσεις…

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Κυβέρνηση εξωκοινοβουλευτικών θέλει ο ΓΑΠ για να μην έχει αντιδράσεις… | UDemand

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.