Ροζ τηλέφωνα σε δημαρχείο!


Σκάνδαλο ξέσπασε στο δημαρχείο του Αιτωλικού, όταν αποκαλύφθηκε ότι κάποιος υπάλληλος είχε αυξήσει κατά πολύ τον τελευταίο λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Συγκεκριμένα, από 70 Ε που πλήρωναν μέχρι τότε , το ύψος του τελευταίου λογαριασμού έφτασε τα 2.700 Ε . Ο δήμαρχος που ενημερώθηκε αμέσως για το συμβάν έγινε έξαλλος, ενώ ο αντιδήμαρχος των Οικονομικών του δημαρχείου, ζήτησε αναλυτικό λογαριασμό από τον οργανισμό, απ΄’όπου έμαθε ότι κάποιος υπάλληλος έκανε κλήσεις σε 3 ροζ γραμμές και όχι μόνον μία φορά! Αυτή τη στιγμή, διεξάγεται έρευνα πάνω στην υπόθεση , η οποία δεν είναι και πολύ δύσκολη, καθότι υπάρχει συγκεκριμένος υπάλληλος που κρατά τα κλειδιά του συγκεκριμένου κτιρίου από το οποίο έγιναν οι κλήσεις , τα άτομα τα οποία έμπαιναν στο συγκεκριμένο κτίριο ήταν γνωστά, αλλά και ο Ο.Τ.Ε. έχει τις πληροφορίες για τις ημέρες και τις ώρες κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκαν αυτές οι κλήσεις.

Της Ναντίνας Χρηστίδου

Περὶ τοῦ/τῆς: nadichris

Είμαι 36 χρόνων , μένω κάπου στην Ελλάδα, γεννημένη στην Ελλάδα. Έχω σπουδάσει Οικονομικά και τώρα τελειώνω Ιταλική Φιλολογία. Μιλάω 5 γλώσσες
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.