Λεφτά ψάχνει το ΠΑΣΟΚ – Επιστολές στα σπίτια


Απεγνωσμένα ψάχνει για πόρους το κυβερνών κόμμα, καθώς βλέπει ότι η πλειοψηφία των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ δεν ανανεώνουν την κάρτα τους, με αποτέλεσμα να μην δίνουν ούτε την συνδρομή τους. Μετά τα τηλέφωνα, τώρα στα σπίτια φτάνουν και οι επιστολές.

του Δημήτρη Συρμάτση

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει (εδώ) για τα τηλέφωνα από την Ιπποκράτους σχετικά με τις ανανεώσεις των καρτών μέλους – φίλου του ΠΑΣΟΚ.

Πέρα όμως από τα τηλέφωνα, τώρα έρχονται και επιστολές στο σπίτι, υπογεγραμμένες από τον γραμματέα του κινήματος Μιχάλη Καρχιμάκη. Να θυμίσουμε ότι όλες οι προηγούμενες επιστολές είχαν την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου.

Στην επιστολή αναφέρεται στη δύναμη του ΠΑΣΟΚ είναι η βάση του που στηρίζει το όραμα της Αλλαγής της Ελλάδας, στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για την αποφυγή της χρεοκοπίας επιρρίπτοντας ευθύνες στη ΝΔ.

Στο θέμα της ανανέωσης της κάρτας, ο κ. Καρχιμάκης υποστηρίζει ότι αυτό «δεν είναι απλά μια οικονομική ενέργεια, αλλά πολιτική». «Γνωρίζω ότι πολλοί από εμάς που πόνεσαν, αγωνίστηκαν και πρόσφεραν στη μεγάλη μας παράταξη, κάποια στιγμή αισθάνθηκαν απογοήτευση και πικρία. Τώρα όμως είναι η ώρα της Πατρίδας» τονίζει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ζητώντας την ανανέωση της κάρτας από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τον πίνακα «τιμολόγησης»

 

Η επιστολή Καρχιμάκη

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Λεφτά ψάχνει το ΠΑΣΟΚ – Επιστολές στα σπίτια

  1. Ὁ/ἡ ΙΩΑΝΝΗΣ γράφει:

    Δώσαμε… δώσαμε…..

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ πρωην πασοκ γράφει:

    ελατε παρτε τ’αρχ@@@@ μου

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.