Η Γερμανία έδειξε και στον πλέον αφελή, ποιος κυβερνά την Ευρώπη


Η ματαίωση της Συνόδου Κορυφής που είχε ανακοινωθεί για την Παρασκευή, με απόλυτη ευθύνη της Γερμανίας, είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Ευρώπη. Η Γερμανία έδειξε ποιος είναι ο ηγέτης σήμερα της Ευρώπης και το ότι δεν θα γίνει τίποτα αν δεν είναι δική της πρωτοβουλία.

Οι Γερμανοί πολιτικοί δεν είναι «παιδάκια», όπως έγραψε η Le Monde. Οι Γερμανοί πολιτικοί, αφενός…

βάζουν τη Γερμανία και τα Γερμανικά συμφέροντα πάνω απ’ όλα και αφετέρου ζουν με το όραμα του Ραϊχ. Ο βασικός τους στόχος δηλαδή είναι η κυριαρχία της Γερμανίας τουλάχιστον στην Ευρώπη. Θα πρέπει λοιπόν το ταχύτερο, τα υπόλοιπα κράτη να πάρουν μια βασική απόφαση. Είτε θα υποταχτούν πλήρως στις επιθυμίες της Γερμανίας, είτε θα πρέπει να αποφασίσουν ότι αυτή η Ευρώπη με αυτή τη Γερμανία δεν έχει μέλλον.

Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, η Γερμανία έχει μια άποψη. Ότι δηλαδή θα πρέπει να συμμετάσχουν, εκόντες άκοντες, και οι ιδιώτες ομολογιούχοι δανειστές στον μηχανισμό στήριξης. Είτε αυτό θα γίνει με αναδιάρθρωση του χρέους, είτε με επιλεκτική χρεοκοπία, είτε με οποιονδήποτε τρόπο, προσπαθούν συνέχεια με επιμονή, υπομονή και μεθοδευμένα να περάσουν την άποψή τους.

Αμφιβάλει κανείς ότι τελικά αυτό θα συμβεί;;;

Η Γαλλία όμως, θα πρέπει γρήγορα να λάβει γρήγορα το γερμανικό μήνυμα, γιατί ίσως πολύ σύντομα αντιμετωπίσει η ίδια την επίθεση των κερδοσκόπων, στην μητέρα των μαχών εναντίον του ΕΥΡΩ..

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η Γερμανία έδειξε και στον πλέον αφελή, ποιος κυβερνά την Ευρώπη

  1. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Τι περίμενες; Deutschland uber alles. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το Γερμανικό εθνικιστικό τους σήμα κατατεθέν. Οι υπόλοιποι λαοί οι κομπάρσοι της κοινωνίας σε μια λάθρα βιώσας ζωή. Α ρε Έλληνα Ανθέλληνα γλύφτει ξερόλα παλιοκλέφτη. Αδιαφόρησες για όλα και για όλους μπροστά στο ίδιο όφελος και κατήντησες ένα περήφανο λαό παιδί των φαναριών σε Γερμανικά αυτοκίνητα. Και το μόνο που μας απέμεινε είναι να ζούμε στα Εθνικά Γενοβέφεια μπογιατίσματα μια άλλης ενδόξου εποχής με Έλληνες αρχ…τους . Να μας χαιρόμαστε. Πόσο εύκολα όμως ξέρουμε να βρίζουμε και να κολλάμε νταμπέλες. Έ; Λες ν’ αξίζουμε κάτι παραπάνω;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.