…ο λόγος στους αναγνώστες μας και στους bloggers….


Στα μέσα του προηγούμενου μήνα το ιστολόγιο μας, http://www.istorikathemata.com/έκλεισε 2 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και καθημερινής ανανέωσης, με τον “Φιλίστωρα” να έχει γράψειπερίπου 130 πρωτότυπα άρθρα με ιστοριογραφικό, κυρίως, περιεχόμενο. Για την περίσταση έχουμε ετοιμάσει 2 “επετειακά” άρθρα που αφορούν την “σύντομη” αυτή διετία και τις εμπειρίες που αποκομίσαμε από αυτή, τα οποία σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε την ερχόμενη Πέμπτη. Κοινή εντύπωση της συντακτικής μας ομάδας είναι πως έχει σημασία να δοθεί ο λόγος και στους αρκετούς αναγνώστες – σχολιαστές μας, αλλά κυρίως και κατά πρωτεραιότητα στους πολλούς φίλους μας bloggers που κατά καιρούς μας έχουν στηρίξει, έχουν φιλοξενήσει τα γραπτά μας και μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους. Έτσι λοιπόν σας καλούμε όλους (όσοι θέλετε βέβαια) να αφήσετε ένα σχόλιο στην ανάρτηση αυτή η να μας στείλετε μύνημα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση filistor1@gmail.comτο οποίο να περιέχει τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας η τις εντυπώσεις σας που αφορούν το http://www.istorikathemata.com/. Τα σχόλια αυτά (εκτεταμένα η μη) θα τα δημοσιεύσουμε σε μια ξεχωριστή ανάρτηση μαζί με τα δύο άρθρα που έχουμε ετοιμάσει.

Προφανώς θα δημοσιεύσουμε και όσα σχόλια έχουν αρνητικό η ειρωνικό περιεχόμενο (όχι υβριστικό πάντως), που μάλλον δεν θα είναι και λίγα. Το νόημα του άρθρου αυτού δεν θα είναι να επιβεβαιωθούμε πόσο “καλοί” είμαστε, αλλά ακριβώς να αναδειχθεί η άποψη των αναγνωστών μας όποια και αν είναι αυτή. Θερμή παράκληση να  προσπαθήσετε να μην γράψετε προσωπικά μακροσκελή ιδεολογικά πολιτικά μανιφέστα και να μην εκτραπείτε από το θέμα που είναι το ιστολόγιο και η θεματολογία του (αυτό το λέω γιατί αρκετοί στα κατά καιρούς σχόλια τους απομακρύνονται μίλια από το θέμα του άρθρου). Η καταληκτική ημερομηνία για τον σχολιασμό σας θα είναι μέχρι την Τετάρτη 24 Αυγούστου 18:00.

Σας ευχαριστούμε

Η συντακτική ομάδα 

istorikathemata

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ …ο λόγος στους αναγνώστες μας και στους bloggers….

  1. Ὁ/ἡ NIKOLAS GKINIS γράφει:

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.