Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!!!! Σκύψε κι άλλο πιάνεις πάτωμα…


Με «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» κι άλλες γνωστές παπαριές της περιόδου της ελληνοτουρκικής ζεμπεκικολογικής προσέγγισης  Σημιτοπαπανδρέου και χόρευε ο Γιωργάκης και παρ’ ολίγον να συμφωνήσουν να παραιτηθεί η Ελλάδα απ’ όλα τα δικαιώματά της στην θάλασσα…

Στην Χουριέτ δόθηκε η συνέντευξη και προκαλεί οργή ειδικά σε μια περίοδο που η Τουρκία όχι μόνο δεν ρίχνει νερό στο κρασί της αλλά απειλεί ευθέως με πόλεμο Ελλάδα Κύπρο Ισραήλ κι όποιον άλλο βρεθεί στον δρόμο της.

Είπε κι άλλα ωραία:

«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα-δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά, δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».

Μας πληροφόρησε δε για το ζήτημα της Κύπρου ότι για όλα φταίνε οι εθνικιστές, ο Χριστόφιας που ανατίναξε το νησί για να μην πληγώσει τον σφαγέα Ασαντ προφανώς είναι καλός ηγέτης για τον τραγουδιστή των μεγάλων επιτυχιών!!!

Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα με τις αριστερίστικες ιδεοληψίες σου…

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

3 ἀπαντήσεις στὸ Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα!!!! Σκύψε κι άλλο πιάνεις πάτωμα…

  1. Ὁ/ἡ spiros γράφει:

    Με ποιόν ζεί αυτός χιλιάδες χρόνια μαζί? που τα είδες αυτά ρε Νταλάρα?δεν ντρέπεσαι λίγο? Σε ποιά ψάρια ρε ανήκει το Αιγαίο? Δεν έχεις ρε ούτε ιερό ούτε όσιο? Στο Αιγαίο ρε ακόμα κοχλάζει το αίμα απ’τους σφαγμένους στη Χίο και τα Ψαρά ,ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.ΕΛΕΟΣ.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ aristarhos γράφει:

    Στο είπανε χίλιες φορές. Θ’ ανοίγεις το στόμα σου μόνο για να τραγουδάς. Μετά θα το ξανανοίγεις το βράδυ στα ιδιαίτερά σου με την Αννούλα. Τις άλλες φορές όταν τ’ ανοίγεις μοιάζεις με το πράσινο μίλι!

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Ὁ/ἡ alkis γράφει:

    οι δήθεν αριστεροί που πήραν ασφαλιστικά μέτρα και απαγόρεψαν στον Πανουση,να λέει την λέξη Νταλάρας
    η ίδια πάστα των ξελιγωμένων του πολυτεχνείου,που δεν ξέρω αν δεν ξεπούλησαν και την μάννα τους για το χρήμα
    που ήταν ο κύριος Νταλάρας όταν η Ελλάδα καίγεται
    τι είπε για τους αγανακτισμένους για την κρίση,για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού;
    αλλά με γυναίκα υπουργό τι να πει το ανθρωπάκι
    εκ του ασφαλούς φιλοφρονήσεις με την δύναμη του πλούτου καταντανε γραφικά μονοπάτια ανθρώπων που ύμνησαν τον Θεοδωράκη και τον Ρίτσο,με τα τραγούδια τους,κλαίγοντας για την λευτεριά και την δικαιοσύνη

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.