Φωτιά στο Σέιχ Σου!


Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο Σέϊχ Σου, στο ύψος του ζωολογικού κήπου. Η φωτιά έχει περάσει τον δρόμο και η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην περιφερειακή οδό και για όσους εγκλωβίστηκαν εκεί επικρατεί ένα χάος!
Στο σημείο επιχειρούν 15 οχήματα με 40 άνδρες της Πυροσβεστικής και 10 άτομα πεζοπόροι ενώ από αέρος συνδράμουν δυο αεροσκάφη.

Τελικά δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό… Όσο υπάρχει ατιμωρισία και ανοργανωσιά από την πολιτεία, θα υπάρχουν ανθρωπόμορφα τέρατα που χωρίς καμιά συνείδηση θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν κάθε πνοή ζωής.

Το τρεγελαφικό είναι η απόφαση της πολιτείας για περικοπές σε δασοφύλακες και στα παρατήρια.

http://mysatelite.wordpress.com

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα καὶ σημειώθηκε ὡς . Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

2 ἀπαντήσεις στὸ Φωτιά στο Σέιχ Σου!

  1. Ὁ/ἡ Κατερινα γράφει:

    Αμεση ηταν η κινητοποιηση πυροσβεστικης! Τεθηκε υπο ελεγχο. Μπραβο στα παιδια!

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Ὁ/ἡ Lefteris γράφει:

    Λυπάμαι που ζω στην χώρα αυτή…..πραγματικά όχι για την ιστορία της όχι για τον Αρχαίο πολιτισμό της ………αλλά για την κατάντια του σύγχρονου “ΕΛΛΗΝΑ”.
    Πρέπει πρώτα να αγανακτήσουμε με τον εαυτό μας να τον αλλάξουμε και μετά να χουμε την απαίτηση να αλλάξουν τα πράγματα……
    Ντρέπομαι πραγματικά…..
    Στην πραγματικά αυτή, μοναδική χώρα σε φυσικό κάλλος και Ιστορία η μόνη πικρή αλήθεια που ζούμε καθημερινά είμαστε όλοι εμείς…….

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.