To σχέδιο για την «ευρωπαϊκή οικονομική κυβέρνηση» ήταν πνευματικό τέκνο των Ναζί


Υπότιτλος: Οι οικονομικοί τρομοκράτες ψάχνουν για τις «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης»

Οι ευρωπαίοι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης διαπράττουν μια ακόμα πράξη οικονομικής τρομοκρατίας, με την αξιοποίηση της κρίσης, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν τις «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman van Rompuy να ανακοινώνει ότι είναι έτοιμος να ηγηθεί της ομάδας.  Μια κίνηση που  παραλληλίζεται με τα τρομακτικά σχέδια των κορυφαίων Ναζί να οικοδομήσουν μια οικονομική κυβέρνηση σε όλη την ήπειρο.

Οι ηγέτες της ΕΕ καπηλεύονται τον φόβο από τις συνέπειες των κρατών μελών εγκαταλείποντας το ενιαίο νόμισμα, προειδοποιώντας ότι μια κατάρρευση του ευρώ θα οδηγήσει σε στρατιωτικό νόμο, ακόμη και εμφύλιο πόλεμο.

Η “λύση” τους είναι να πάρουν στα χέρια τους ακόμα περισσότερη δύναμη για να δημιουργήσουν μια κοινή οικονομική πολιτική που όλα τα κράτη μέλη θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν, σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας τους.

” Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Herman van Rompuy δήλωσε χθες ότι ήταν έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για μια δεύτερη θητεία ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ηγηθεί μιας κίνησης για τις « Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης », αναφέρει η ιρλανδική Independent.

“Ο κ. Van Rompuy έχει ανακοινώσει ότι είναι πρόθυμος να αναλάβει την

«ημιτελή»  κρίση του χρέους της ευρωζώνης με νέες εξουσίες μιας

«οικονομικής κυβέρνησης» στις Βρυξέλλες.”

Ταυτόχρονα, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε χθες το βράδυ ότι η Βρετανία “πρέπει να αφήσει τις χώρες της ευρωζώνης να κινηθούν προς την κατεύθυνση των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης με μια κοινή οικονομική πολιτική», αναφέρει η Daily Mail.

“Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι δεν ήταν σίγουρος για το αν η Γερμανία και άλλες χώρες είχαν την πολιτική βούληση να αποτρέψουν τη διάλυση του ενιαίου νομίσματος, αλλά επέμεινε ότι πρέπει να επιτραπεί να προσπαθήσουν.”

Η κίνηση να εκμεταλλευτούν την κρίση του χρέους, προκειμένου να διαλύσει εντελώς την οικονομική κυριαρχία του κάθε μέλους της ΕΕ με τη δημιουργία μιας κεντρικής οικονομικής επιτροπής προγραμματισμού, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης στην οποία όλες οι χώρες είναι υπόχρεοι, δεν είναι παρά μια πράξη οικονομικής τρομοκρατίας, είναι ανατριχιαστική όμοια με τις ίδιες προτάσεις που ήταν το πνευματικό τέκνο των κορυφαίων Ναζί.

Τα σχέδια για την δημιουργία μιας ομοσπονδιακής ευρωπαϊκής οικονομικής κυβέρνησης στο όνομα μιας εντολής δημοσιονομικής υπευθυνότητας και προς αποφυγή της επανάληψης της κρίσης στην Ελλάδα αποτελεί σχέδιο καθρέφτη του σχεδίου της δεκαετίας του 1940, ως μέσο για τη διατήρηση της φασιστικής δύναμης στο τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, από τους άνδρες που ήταν υπεύθυνοι από την αρχή για την ίδρυση της ΕΕ.

Όπως έχουμε διεξοδικά τεκμηριωμένες, η Ευρωπαϊκή Κοινή Αγορά, ο πρόδρομος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήταν ένα πνευματικό τέκνο των κορυφαίων Ναζί στη δεκαετία του 1940 που ήθελε να διατηρήσει φασιστική εξουσία σε περίπτωση ήττας στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η έκθεση EW-Pa 128 Στρατιωτικών Πληροφοριών των ΗΠΑ, γνωστή και ως Η Κόκκιινη Έκθεση, παρουσιάζει λεπτομέρειες πώς κορυφαίοι Ναζί συναντήθηκαν κρυφά στο Maison Rouge Hotel στο Στρασβούργο στις 10 Αυγούστου 1944 και, γνωρίζοντας ότι η  Γερμανία ήταν στα πρόθυρα της στρατιωτικής ήττας, συνωμότησαν για να δημιουργήσουν το Δ ‘Ράιχ – μια πανευρωπαϊκή οικονομική αυτοκρατορία που να βασίζεται σε μια ευρωπαϊκή κοινή αγορά, ακριβώς μια νέα Οικονομική κυβέρνηση όπως αυτή που υποστηρίζεται από τους ομοίους του Cameron και van Rompuy και απαιτείται.

Πλούσιοι ναζί βιομήχανοι, όπως ο Alfried Krupp της Krupp Industries και ο Friedrich Flick, καθώς και εταιρείες όπως η BMW, η Siemens και η Volkswagen, ήταν μπροστάρηδες στο έργο της οικοδόμησης μιας νέας πανευρωπαϊκής επιχειρηματικής αυτοκρατορίας. Σύμφωνα με τον ιστορικό Δρ Michael Pinto-Duschinsky,  «Για πολλές από τις κορυφαίες προσωπικότητες που ήταν κοντά στο ναζιστικό καθεστώς, η Ευρώπη έγινε ένα κάλυμμα για την επιδίωξη των γερμανικών εθνικών συμφερόντων μετά την ήττα του Χίτλερ …. Η συνέχεια της οικονομίας της Γερμανίας και των οικονομιών της μεταπολεμικής Ευρώπης είναι εντυπωσιακή. Μερικές από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της ναζιστικής οικονομίας έγιναν ηγετική οικοδόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ”

Τα θεμέλια για την ΕΕ και εν τέλει του ευρώ ως ενιαίου νομίσματος μπήκαν από τη μυστικοπαθή Λέσχη Bilderberg στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Από έγγραφα της ίδιας της  Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που έχουν διαρρεύσει αποδεικνύεται ότι η ατζέντα για τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής κοινής αγοράς και του ενιαίου νομίσματος έχουν διατυπωθεί από την Bilderberg το 1955. Ένας από τους ιδρυτές της αρχής της ομάδας ήταν Η. Πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας, ο πρώην αξιωματικός της ναζιστικής SS.

Αλλά το ιδεολογικό πλαίσιο για την Ευρωπαϊκή Ένωση πηγαίνει ακόμη πιο πίσω, στην δεκαετία του 1940 όταν κορυφαίοι οικονομολόγοι Ναζί και ακαδημαϊκοί περιγράφουν το σχέδιο για μια ενιαία ευρωπαϊκή οικονομική κοινότητα, μια ατζέντα που δεόντως ακολουθήθηκε μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Το 1940 στο βιβλίο του Η Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ο Ναζί υπουργός Οικονομίας και εγκληματίας πολέμου Walther Funk έγραψε για την ανάγκη να δημιουργηθεί μια «Κεντρική Ευρωπαϊκή Ένωση» και «Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή» για τις σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες, δηλώνοντας «Κανένα έθνος στην Ευρώπη δεν μπορεί να επιτύχει το δικό του υψηλότερο δυνατό επίπεδο οικονομικής ελευθερίας και να είναι συμβατό με όλες τις κοινωνικές απαιτήσεις … Ο σχηματισμός πολύ μεγάλων οικονομικών περιοχών ακολουθεί το  φυσικό νόμο της εξέλιξης …. διακρατικές συμφωνίες στην Ευρώπη θα ελέγχουν τις [οικονομικές δυνάμεις γενικά] … Πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα να υποτάξει κανείς τα δικά του συμφέροντα σε ορισμένες περιπτώσεις σε εκείνα των [ΕΚ]. ”

Πόσο διαφορετική είναι η έκκληση Funk προς τις κυβερνήσεις να υποτάξουν τα οικονομικά τους συμφέροντα σε εκείνα της Ευρώπης σε σχέση με την επιμονή του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ότι κράτη μέλη της ΕΕ θα πρέπει να αναγκαστούν να «θεσπίσουν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις υπό την απειλή των οικονομικών κυρώσεων”; Η ομοιότητα είναι τρομακτική.

Τις απόψεις  του Funk ακολούθησαν κι άλλοι. Ο Ναζί ακαδημαϊκός Heinrich Hunke έγραψε, “Η κλασσική εθνική οικονομία .. είναι νεκρή … κοινή μοίρα είναι η ευρωπαϊκή οικονομία … η μοίρα και η επέκταση  της ευρωπαϊκής συνεργασίας εξαρτάται από ένα νέο κοινό οικονομικό πρόγραμμα».

Ένα “νέο κοινό οικονομικό πρόγραμμα,” αυτό είναι ακριβώς αυτό που Cameron και Van Rompuy προτείνουν – συγκεντρωτικό οικονομικό έλεγχο των οικονομιών της Ευρώπης από τις Βρυξέλλες.

Ο συνεργάτης των Ναζί Gustav Koenig παρατήρησε, «έχουμε μια πραγματική Ευρωπαϊκή Κοινότητα μπροστά μας … Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η κοινοτική προσπάθεια θα διαρκέσει πέρα ​​από το τέλος του πολέμου.”

Το 1940, ο υπουργός Προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς διέταξε τη δημιουργία της “μεγάλης κλίμακας οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης,” πιστεύοντας ότι “σε πενήντα χρόνια” [οι άνθρωποι δεν θα] σκέφτονται πλέον με γνώμονα τις χώρες. ” Ακριβώς 53 χρόνια αργότερα, ιδρύθηκε η  Ευρωπαϊκή Ένωση στη σημερινή της μορφή.

Έτσι έχετε τότε ένα από τους πιο πιστούς Ναζί του Χίτλερ να κάνει έκκληση στους συμμάχους για “Οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης,” και τώρα τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόσκα Φίσερ να απαιτεί τη δημιουργία «ενός οικονομικού φορέα εποπτείας για να διεκδικήσει τον έλεγχο των οικονομικών των κρατών μελών. ”

Ακόμα και το γεγονός ότι η ΕΕ, η οποία ξεκίνησε ως μια ζώνη ελεύθερων συναλλαγών, επιδιώκει τώρα να έχει μη εκλεγμένα μέλη της να ελέγχουν άμεσα τις εθνικές οικονομίες, είναι εντελώς δικτατορικό, αυταρχικό, και καταστρατηγεί κάθε έννοιας δημοκρατία ή αντιπροσώπευση των λαών της Ευρώπης. Προσθέστε το γεγονός ότι η ίδια ακριβώς ημερήσια διάταξη ήταν στις επιδιώξεις ενός από τα πιο διαβόητα και βάρβαρα καθεστώτα στην ιστορία και ο κώδωνας του κινδύνου δεν θα πρέπει να χτυπάει;

Άλλα κορυφαία στελέχη των Ναζί που  ζητούσαν τη δημιουργία ενός πανευρωπαϊκού ομοσπονδιακού οικονομικού υπερκράτους είναι οι Ρίμπεντροπ, Κουίσλινγκ και Seyss-Inquart, ο οποίος μίλησε για «Τη νέα Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ όλων των ανθρώπων της … θα βρουν … ραγδαία αύξηση της ευημερίας αφού τα εθνικά οικονομικά όρια θα έχουν αφαιρεθεί. ”

Τα περισσότερα από τα άτομα που κατέχουν τα ηνία της εξουσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι ναζί, και πιθανόν να πιστεύουν ότι είναι δίκαιοι και φιλελεύθεροι και εργάζονται για το «γενικότερο καλό». Ωστόσο, η Ευρωπαϊκή Ένωση από τη φύση της είναι ολοκληρωτική, γιατί επιδιώκει να αφαιρέσει δύναμη από τις εθνικές κυβερνήσεις που λογοδοτούν στους ψηφοφόρους τους και να συγκεντρώνουν την εξουσία στα χέρια των υπερ-εθνικών φορέων που δεν είναι υπόλογοι σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό τους. Επιδιώκουν επίσης να αφαιρέσουν το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου για όσους κατέχουν μια θέση επιρροής και ασκούν κριτική σε αυτή την ατζέντα.

Το γεγονός ότι η ΕΕ είναι ένα πνευματικό τέκνο των κορυφαίων οικονομολόγων Ναζί και των βιομηχάνων, που διατυπώθηκε ως μέσο διατήρησης δικτατορικής εξουσίας και στη συνέχεια να εφαρμόζεται από πρώην Ναζί που εργάζονται υπό την αιγίδα της Ομάδας Bilderberg το 1955, αποδεικνύει ότι το σύνολο του συστήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι δηλητηριασμένο με μια κληρονομιά και ένα λόγο ύπαρξης  που παραπέμπει σε ολοκληρωτισμό.

Η πρόσθετη γνώση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση επιδιώκει πλέον ίδιες οικονομικές πολιτικές με αυτές που εκφράστηκαν από τα κορυφαία στελέχη των Ναζί, αρκετοί από τους οποίους βοήθησαν στο να βρεθεί η ΕΕ σε εμβρυϊκό στάδιο, είναι μια ανατριχιαστική υπενθύμιση του πόσο ριζικά αντιδημοκρατικές και φασιστικές καθίσταται οι πολιτικές της ΕΕ ώστε να ρουφάει περισσότερη δύναμη από τα κράτη μέλη και να αυτοπροσδιορίζεται ως η υπέρτατη δικτάτορας μιας ολόκληρης ηπείρου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα παλέψουν με νύχια και δόντια για την προστασία του ενιαίου νομίσματος από την κατάρρευση, επειδή, όπως κατέστησε σαφές  το κορυφαίο μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και καθηγητής του Χάρβαρντ Κένεθ Ρογκόφ σε πρόσφατη δημοσίευση στην  Financial Times:  το μελλοντικό σχέδιο για ένα παγκοσμιοποιημένο νομισματικό σύστημα είναι πλήρως εξαρτώμενο από την επιβίωση του Ευρώ, το οποίο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταστραφεί, αν οι Έλληνες ή οποιοδήποτε άλλο κράτος μέλος ήταν στην ρίξουν στην τάφρο το ενιαίο νόμισμα.

«Το πείραμα του ευρώ μας έφερε επίσης σ ένα σταυροδρόμι για το σύνολο του διεθνούς νομισματικού συστήματος», έγραψε ο Rogoff. “Τα εγγόνια μας θα κληρονομήσουν ένα κόσμο με έναν τεράστιο αριθμό εθνικών νομισμάτων, ή ένα πολύ μικρό αριθμό πολυεθνικών νομισμάτων;”

Μετάφραση άρθρου του Paul Joseph Watsonσυντάκτη και συγγραφέα του Prison Planet.com δημοσιευμένο στις 7 Σεπτεμβρίου.

 

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.