Πλακώνονται μεταξύ τους οι ξιπασμένοι πασόκοι για τα προνόμια!


Ανεπιθύμητο πρόσωπο χαρακτήρισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο δείχνοντας του μάλιστα την έξοδο από το εντευκτήριο της Βουλής!

Αιτία για το απίστευτο αυτό περιστατικό στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας σε δελτίο ειδήσεων ότι «εγώ είμαι νέος βουλευτής και έχω αποποιηθεί τα βουλευτικά μου προνόμια».

Η φράση αυτή εξόργισε από χθες αρκετούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα σήμερα με το που εμφανίστηκε ο κ. Μόσιαλος στο εντευκτήριο, να συναντήσεις τις έντονες επικρίσεις του κ. Γιάννη Διαμαντίδη. Ο κ. Διαμαντίδης του είπε ότι είναι απαράδεκτο αυτό που είπε και πως «προσβάλλει τόσο εμάς όσο και τους υπουργούς. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη συγκυρία και απολογούμαστε και δεν μπορείς εσύ να έρχεσαι και να μας επικρίνεις». Ακόμα πιο έντονη ήταν η αντίδραση της κυρίας Μερεντίτη: «Φύγε από εδώ. Εδώ είναι χώρος βουλευτικών προνομίων» φώναξε στον κ. Μόσιαλο.

Το επεισόδιο πήγε να πάρει «εκρηκτικές» διαστάσεις καθώς και άλλοι βουλευτές πήγαν να επιτεθούν φραστικά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της Βουλής κ. Φίλιππου Πετσάλνικου (το γραφείο του οποίου είναι δίπλα στο εντευκτήριο), ο οποίος αφού άκουσε τις φωνές  συγκέντρωσε στο γραφείο του περίπου 20 βουλευτές για να τους επιπλήξει.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.