Η ώρα της Επαναστατικής Κυβέρνησης πλησιάζει…


Η ώρα της Επαναστατικής Κυβέρνησης πλησιάζει…

Και ενώ το έντρομο παλαιοκομματικό σύστημα καταρρέει, στους διαδρόμους και στα έδρανα της Βουλής ξεκατινιαζόμενο, και ενώ όλο πληθαίνουν οι φωνές αρχηγών και βαρόνων κομμάτων που ζητούν «οικουμενική κυβέρνηση», ο λαός δείχνει να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Γυρίζει την πλάτη σε όλους αυτούς και με τις δημοσκοπήσεις, όσο πειραγμένες κι αν είναι, τους στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν τους εμπιστεύεται.

Ο ίδιος λαός έχει ήδη εκφράσει τη βούλησή του στις πλατείες και στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του καλοκαιριού: ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Αυτοί όμως, οι κηφήνες του λαού και του έθνους, δεν ακούνε το λαό! Και προσπαθούν να διασωθούν με τη σχεδία της «οικουμενικής τους κυβέρνησης», στην οποία μακάρι να ανέβουν το συντομότερο όλοι παρέα, να βουλιάξουν μαζί, να ησυχάσουμε μια ώρα γρηγορότερα!

Η απάντηση του λαού, σε όλους αυτούς τους άχρηστους που λεηλάτησαν και σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, που υπέγραψαν κατοχικά δάνεια και την άρση της Εθνικής μας Κυριαρχίας, που μας καταδικάζουν καθημερινά στην πείνα, στην ύφεση και στην ανέχεια, πρέπει να είναι μια πραγματική κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας, που δεν μπορεί να είναι άλλη από μιαΕπαναστατική Κυβέρνηση. Διότι οι κυβερνήσεις Εθνικής Σωτηρίας, αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία ή στο google, δεν έγιναν ποτέ από τους καταστροφείς, αλλά από τους Επαναστάτες!

Μία Επαναστατική Κυβέρνηση που θα συγκαλέσει Συντακτική Βουλή, η οποία θα ψηφίσει νέο πολίτευμα ΑμεσοΔημοκρατικό και θα παραδώσει την εξουσία στο λαό!
Μία κυβέρνηση Επαναστατική, αφοσιωμένη στην οδό της Πολιτικής Αρετής, που αδιάφθορη θα δικάσει και θα καταδικάσει τους απατεώνες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και τους προδότες!
Αυτή είναι η μόνη σωτήρια διέξοδος που έχουμε να ακολουθήσουμε ως Έλληνες!

Και τι θα γίνει με την Ευρώπη; Μία είναι η απάντηση: αρκετά ανησυχούσαμε εμείς τι θα πει η Ευρώπη, τώρα είναι η σειρά της Ευρώπης να ανησυχήσει στο τι θα πούμε εμείς…

Στέφανος Μυτιληναίος

tsantiri.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Μία ἀπάντηση στὸ Η ώρα της Επαναστατικής Κυβέρνησης πλησιάζει…

  1. Ὁ/ἡ GODAFRODITI γράφει:

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ Γ ΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕΛΕΤΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ……… Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓ ΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΧΡΩΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΑΘΑΝΤΡΕΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ- ΜΑΣΤΩΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Γ ΙΑ ΤΟΝ ΨΥΦΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΘΑΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΙΣΑΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ …ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ ΠΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ..Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ..ΠΡΩΔΟΣΕ Γ ΙΑΤ Ι ΘΗΧΤΙΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣΤΟΥ ΕΣΕΙΣ Γ ΙΑΤ Ι ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ…ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ …ΕΓΩ…ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΗΣΑΣΤΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΓΛΙΝΕΣ ΓΛΥΦΤΑΙΣ ΓΟΜΑΡΙΑ ΑΠΑΤΑΙΟΝΕΣ

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.