Ξεκληρίζουν τον Ελληνισμό!


Το πιο ξετσίπωτο παιχνίδι για λεηλασία των πολιτών

Κλασσικό και ανέντιμο το παιχνίδι. Στημένο χωρίς κανέναν δισταγμό και με μεθοδικότητα. Πρώτα ο τρόμος: Η «τρόικα» φεύγει! Καταστροφή! Τα γερμανικά μέσα και στη συνέχεια όσοι ποδηγετούν θεσμικώς τα ευρωπαϊκά κέντρα, οργιάζουν με προειδοποιητικές βολές για χρεοκοπία. Η δραχμή εμφανίζεται στον ορίζοντα ως μπαμπούλας. Η απόλυτη καταστροφή έπεται και η πενία επανακάμπτει στην Ελλάδα…

Κι αίφνης, όλα ομαλοποιούνται. Αφού όμως πέρασε νέα δέσμη χειρότερων και πιο απάνθρωπων αυτήν τη φορά μέτρων. Γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσαν οι διαχειριστές της μοίρας των Ελλήνων να περάσουν τέτοιο χαράτσι, που αποβαίνει αφετηρία οριστικής εξουθενώσεως του μέσου πολίτου; Που με μαθηματική βεβαιότητα σύρεται δέσμιος στην εσχάτη πενία. Με τις δυνατότητές του να εξανεμίζονται. Και τις άμυνές του να φυλλορρούν. Η πικρή αλήθεια.

Και η άλλη αλήθεια: Την επόμενη φορά θα δουν οι Έλληνες, όχι αορίστως εθνική κυριαρχία να περιστέλλεται, αλλά κι εθνικό πλούτο κάθε μορφής να εκποιείται. Και όχι μόνον, αλλά και ό,τι εθεωρούσαν ως εθνικό ζήτημα και ιεραρχούσαν ως αδιαπραγμάτευτο, να οδηγείται σε βαράθρωση. Με απαράδεκτες αποδοχές. Και τραυματικές εκχωρήσεις. Με την ίδια κλασική μέθοδο του εσχάτου αδιεξόδου. Και του φάσματος της ολοσχερούς πτωχεύσεως που θα επικρέμαται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από τον ελληνικόν τράχηλον!

Μακάρι να διαψευσθούμε. Αλλά μετά τα χαράτσια και τις εκποιήσεις, πολύ φοβούμεθα (για να μην πούμε ότι είμαστε βέβαιοι) θα έλθουν τα γεωπολιτικά τετελεσμένα. Καθώς στην Ελλάδα θ’ αποφασίζουν αλλοδαποί ανθύπατοι και θα προσυπογράφουν ημεδαποί τοποτηρητές. Θα οριοθετούν οι ξένοι τις εθνικές προτεραιότητες.

Και οι ημέτεροι απλώς θα συναινούν. Με ρητορείες περί «αδηρίτων αναγκών» κι «επερχομένων εθνικών κινδύνων». Εάν επιτύχουν ν’ αγκυλώσουν το φρόνημα των Ελλήνων, θραύοντας τους σπονδύλους των λαϊκών αντιστάσεων, υποδουλώνοντας οικονομικά κι εξουθενώνοντας ηθικά (κι εθνικά) τους πολίτες, τότε το μέλλον του τόπου θα βρεθεί επί κενού. Όχι απλώς αβέβαιο, αλλά μελανό.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.