Νικολούλη: Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Γιωργάκης…


Το παιδί μίλησε, και τι είπε; «Μαμά τα ’κανα πάνω μου απ’ το φόβο μου. Οι εκδότες- καναλάρχες μου τράβηξαν τ’ αυτί. Για να αρχίσουν πάλι να με χαϊδεύουν, πρέπει να κάνω ντα-ντα τους τραπεζίτες για να κλείσει το Alter.

Αν τα καταφέρω, θα μου στρώσουν πάλι το κόκκινο χαλί και από Γιωργάκης και γιος δικός σου, θα γίνω πάλι μαμά Πρωθυπουργός».

Εδώ ο κόσμος χάνεται, σπρώχνουν οι ηλίθιοι- ανεγκέφαλοι τη χώρα στο γκρεμό και ο Γιωργάκης χτενίζει τις τρίχες που του απέμειναν…

Και τα πρωτοπαλίκαρά του τα ’χασαν στην κοινοβουλευτική ομάδα απ’ τις αιχμές εναντίον ενός τηλεοπτικού σταθμού: του Alter. Όλοι περιμέναμε ν΄ ακούσουμε από τον Πρωθυπουργό αυτής της βασανισμένης χώρας, το πώς θα βγούμε απ’ την κρίση. Πώς θα απλώσουμε τη σανίδα σωτηρίας. Πώς θα δώσουμε το φιλί της ζωής στην Ελλάδα που πνίγεται στα βρώμικα νερά που οι ίδιοι την έσπρωξαν. Και ο Πρωθυπουργός τί είπε; Για το Alter και τους τραπεζίτες που το δάνειζαν, αφήνοντας ψευδώς να εννοηθεί πως το κανάλι ξεζούμιζε το δημόσιο.

Άλλο ένα ύπουλο παιχνίδι σε βάρος των 600 εργαζομένων. Των ανθρώπων που εργάζονται όλους αυτούς τους μήνες χωρίς να πληρώνονται από καμία τράπεζα. Και έρχεται τώρα ο άνθρωπος που φοράει το μανδύα του Πρωθυπουργού, να παίξει το παιχνίδι συμφερόντων των εκδοτών. Να περάσει το μήνυμα σε τράπεζες και επενδυτές, να αφήσουν το Alter να κλείσει. Καλά, ο άνθρωπος δεν παίζεται… Ξεμπρόστιασε με το γνωστό του στυλ τους εκδότες που τον είχαν επισκεφτεί μια μέρα πριν, για συμφωνίες κυριών..

Αγγελική Νικολούλη

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.