Γιατί απέλυσαν τον Αιμίλιο Λιάτσο από το STAR;


Απλά είναι τα πραγματα. Για αυτό:

Ο Αιμίλιος Λιάτσος εκδίδει την εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13. Στο επίμαχο πρωτοσέλιδο, δυσαρέστησε τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος μοιράζει τη διαφημιστική πίτα του Τ.Τ. Η πίτα του Τ.Τ. είναι τεράστια. Η διανομή της για να βουλώνουν στόματα είναι απίστευτη. Έχουμε μιλήσει με 100 πολιτικούς για το θέμα (όλων των κομμάτων) και όλοι μιλούν για το σκάνδαλο, αλλά η ομερτά είναι απίστευτη. Δεν μπορούν να βρουν σχεδόν καμία εφημερίδα, κανένα κανάλι, κανένα ραδιόφωνο να πεί την αλήθεια, να μιλήσει για το θέμα, αφού όλοι είναι με μπουκωμένο στόμα. Και είναι και ευγενείς: υπακούουν στο ρητό “όταν τρώμε δεν μιλάμε”.

Κι όπως γράφει το μαχητικό olympia:

“Εμ, αφεντικό σου λέει, δεν μπορεί να έχουμε δώσει τόσα στην τράπεζα σου και ο υπάλληλος σου να μας κρεμάει στα μανταλάκια.

Το ότι έπαψε να είναι “υπάλληλος”, είναι τίτλος τιμής για τον Αιμίλιο. Όπως και το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο. Καλωσήλθες στο γαλατικό χωριό.”

taxalia

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.