Κανέλλη: Δεν βάζω ημερομηνία «θανάτου» στη νέα κυβέρνηση


Κανέλλη: Δεν βάζω ημερομηνία «θανάτου» στη νέα κυβέρνηση

Τα πυρά της στην υπό σύσταση κυβέρνηση εξαπέλυσε η Λιάνα Κανέλλη. «Δεν βάζω ημερομηνία θανάτου», είπε χαρακτηριστικά, «γιατί υπάρχει και η 7η δόση».
Όπως είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας το πρωί στον Γ. Παπαδάκη, είπε ότι αν υποχρεωθούμε από την ΕΕ να έχουμε την ίδια κυβέρνηση, προκειμένου να πάρουμε και την 7η δόση, τότε δεν αποκλείεται να εξαντλήσει και το υπόλοιπο διάστημα μέχρι να πάμε σε εκλογές.

Από τα βέλη της όμως δεν γλίτωσε και ο πρωθυπουργός, για τον οποίο σχολίασε ότιεμφανίστηκε στη βουλή «σαν τον Αθανάσιο Διάκο στη σούβλα», την ώρα που όπως είπε «η Ελλάδα είναι στη σούβλα».
Τάχθηκε, επίσης, υπέρ των εκλογών και είπε ακόμη ότι «κοροϊδεύουν του πολίτες και δεν τους επιτρέπουν να κάνουν εκλογές».
Χαρακτήρισε τη νέα κυβέρνηση ως «εκτελεστική των επιταγών του Δ’ Οικονομικού Ευρωπαϊκού Ράιχ», λέγοντας τέλος ότι «Μέρκελ και Σαρκοζί θα αποφασίσουν πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα».

greek-radar.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.