Οι μάσκες έπεσαν. Ο λαός έχει πλέον ελπίδα.


Πράγματι, εξ αιτίας της συγκυβέρνησης των κομμάτων του μνημονίου, τα οποία έριξαν πλέον τις μάσκες της τεχνητής αντιπαράθεσης, από σήμερα ο ελληνικός λαός, μπορεί και πρέπει να ελπίζει. Αποκαθηλώθηκαν στη συνείδηση του λαού τα δύο βασικά και απόλυτα υπεύθυνα κόμματα του σάπιου και αντιδημοκρατικού πολιτικού συστήματος. Αποκαλύπτεται πλήρως, η μέχρι σήμερα θεατρική τεχνητή πολιτική αντιπαράθεση προς άγρα ψήφων από εύπιστους ψηφοφόρους, τους οποίους κατέτασσαν σε κομματικά «μαντριά», υπνωτισμένους και διχασμένους από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.   

Αποκαλύφτηκε πλέον, πως όταν το πολιτικό σύστημα (δηλαδή το σπίτι των επαγγελματιών πολιτικών) κινδυνεύει, ρίχνουν τις μάσκες της πολιτικής αντιπαράθεσης και συνασπίζονται, προκειμένου να διατηρήσουν την αυτονομία τους απέναντι στην κοινωνία, την οποία γράφουν πλέον στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν την κοινωνία στα πόδια τους.

Ναι, τώρα υπάρχει πλέον ελπίδα, να αντιληφθεί ο λαός, το θεατρικό πολιτικό σύστημα της σάπιας κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και να αναζητήσει άλλο μοντέλο διακυβέρνησης.

πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.