Κλώνος της Αλ Κάιντα τρομάζει την Ευρώπη


Η τρομοκρατική οργάνωση «Αλ Κάιντα στο ισλαμικό Μαγκρέμπ» ένα e- mail με το οποίο απειλεί τη Γαλλία, τη Βρετανία, την Ολλανδία και τη Σουηδία, γράφει η γαλλική εφημερίδα ‘Λε Μοντ’.

Στην επιστολή τους, οι τρομοκράτες προειδοποιούν τις χώρες αυτές να μην συμμετάσχουν σε στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση των ευρωπαίων ομήρων στο Μάλι.

Όπως είναι γνωστό, πέντε Ευρωπαίοι, μεταξύ των οποίων και δύο Γάλλοι είναι όμηροι στο Μάλι από το 2011.

Για την απαγωγή τους ανέλαβε την ευθύνη η «Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγκρεμπ». Αυτή η τρομοκρατική οργάνωση έχει δημιουργήσει παραρτήματα σε διάφορες αφρικανικές χώρες στο Μάλι, την Αλγερία και τη Μαυριτανία.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε», η συμμαχία Crusader «με επικεφαλής τη Γαλλία, προετοιμάζει στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση των ομήρων», αναφέρει η ανακοίνωση της τρομοκρατικής ομάδας.

«Αν λάβουν μέρος ευρωπαϊκές στρατιωτικές δυνάμεις θα θέσουν σε κίνδυνο τους συμπατριώτες τους και θα τους οδηγήσουν στο θάνατο τους», αναφέρει το κείμενο της «Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ», ελπίζοντας σε μια ειρηνική λύση.

Πηγή

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.