Οι βλαβερές συνέπειες της κυβέρνησης στο ΛΑΟΣ


Τώρα πια ξέρεις τί είναι ο Καρατζαφέρης!

Έμπλεξε με την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο Καρατζαφέρης και έδωσε αέρα σε πολλά καπετανάτα. Η σιωπή του «αρχηγού Γιώργου», που θα έπρεπε από τα Φώτα να μας έχει φωτίσει για το αν θα παραμείνει στην κυβέρνηση, υποκρύπτει εσωτερικό και πολιτικό πρόβλημα.

Η πολιτική και δημοσκοπική κατάρρευση του ΛΑΟΣ είναι ένα το κρατούμενο και έχει προκαλέσει την αντίδραση βουλευτών που δεν έγιναν υπουργοί ή που διαφωνούσαν με την συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Το εσωτερικό πρόβλημα είναι ότι οι υπουργοί «αυτονομήθηκαν» από την ηγεμονία Καρατζαφέρη και ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο. Στις συνομιλίες τους με τους συναδέλφους τους βουλευτές του ΛΑΟΣ μιλάνε για την επόμενη ημέρα «ελεύθερα», χωρίς να είναι δεδομένη η παρουσία τους στο κόμμα. «Πήραν τα ταξί και τα καράβια και πάνε αλλού» είπε ένας βουλευτής, αφήνοντας αιχμές για τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη.

Ο Καρατζαφέρης γνωρίζει το πρόβλημα, αλλά μάλλον δεν ξέρει τι να κάνει, γιατί έχει μεγάλους οικονομικούς και μηντιακούς παράγοντες να τον πιέζουν να παραμείνει στην κυβέρνηση. Πρόκειται δηλαδή για υπολογισμό κόστους – οφέλους…

antinews.gr

Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.